سلام.ببخشید لطف کنین بگید خط های
$mosConfig_mbf_contentدر فایل configuration.php چیکار میکنند؟و از اون دومی چه طوری میشه استفاده کرد؟
setlocale (LC_TIME, $mosConfig_locale);
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.ببخشید لطف کنین بگید خط های
$mosConfig_mbf_contentدر فایل configuration.php چیکار میکنند؟و از اون دومی چه طوری میشه استفاده کرد؟
setlocale (LC_TIME, $mosConfig_locale);
بازم سلام. دو تا سوال دیگه هم داشتم که یادم رفت بپرسم.
من برای SEO-Friedly urls اسم فایل htaccess را به htaccess. تغییر دادم ولی بعد از این تنظیم منصرف شدم و به طور دستی مقدارش را 0 کردم. حالا باید دوباره فایل htaccess را به همون نام اولیه بر گردانم یا لزومی نداره؟ فعلا که سایتم بالا می یاد و مشکلی نداره. حالا اگه از لحاظ امنیتی ، چیزی مشکل داشته باشه نمی دونم. شما بگید.
[hr]
من برای همین SEO-Friedly urls را که فعال کردم صفحه ی اصلی سایت بالا می اومد ولی در منو مثلا روی گزینه ی "تماس با ما " یا هر گزینه ی دیگه ای که کلیک می کردم توی اون صفحه نمی رفت. با ساپورت هاست تماس گرفتم که گفتش این قضیه چیزی به نام mod_rewrite می خواد که روی هاست ما نیست. این طور که از اسمش پیداست باید یه چیزی تو مایه های ماژول و اینا باشه. حالا می شه این ماژول را توی روت سایتم آپلود کنم؟ اونوقت درست می شه؟ یا باید با خود مامبو آپلود و نصبش کنم؟ اصلا کسی این ماژول را داره یا فقط گره این مشکل به دست خود هاست باید باز بشه؟
ممنون.
سلام کسی نبود به دو تا پست بالا جوب بده؟ گیرما
با سلام
دوست عزیز شما دیگه چرا ;)، لطفا قوانین فاروم را رعایت فرمایید و قبل از ایجاد تاپیک قوانین فاروم را یک بار مطالعه کنید.
این تاپیک قفل خواهد شد.
موفق و پیروز باشید
یا علی