اگر مشکل مامبو بوده پس چرا سایت من یا بقیه با همچین مشکلی مواجه نشده ؟
حتما مشکل از جای دیگست
نمایش نسخه قابل چاپ
اگر مشکل مامبو بوده پس چرا سایت من یا بقیه با همچین مشکلی مواجه نشده ؟
حتما مشکل از جای دیگست
شاید شما موقعی که این مشکل در تعداد حاضرین درسایت شما رخ داده متوجه نشدین.یا اون زمان آنلاین نبودین که مشاهده بکنین. ولی من یک بار برروی همین ورژن اخیر که نصب شده دارم و چند بار بر روی ورژن قدیمی تر( دقیقا ورژن رو نمیدونم ولی ورژنی بود که پاییز 84 نصب کرده بودم) این داستان رو مشاهده کردم.
سلام به نظر من که زیاد خودتون را درگیر نکنید اگر آمار براتون مهم هست از persianstat یا گوگل استفاده کنید و دقیق هم هست اما در مورد روبات گشتم فایل آن را پیدا نکردم البته با توضیحاتی که دادم کمی php بدانید میتوانید خودتون بسازید .
یا علی
حالا که داستان به اینجا رسید اساتید میشه لطف کنن و یه راهنمایی کوچولو به من انجام دهند؟
چطور میشه یک کار کرد که همیشه تعداد حاضرین درسایت را به علاوه یک عدد ثابت کرد و نمایش داد؟ یعنی اگه سه نفر هستند اون رو بعلاوه 20 یعنی 23 تا نمایش بده و اگه سی نفرهستند اون رو بعلاوه 20 یعنی 50 تا نمایش بده؟ اگه باید در PHPMYADMIN بریم و درجداول بانک اطلاعاتی مربوطه دستکاری بکنیم دقیقا باید درکدام قسمت بریم و چه نوع دستکاری رو باید انجام بدیم؟
متشکرم.
نه احتیاج به PHPMYADMIN نیست شما میتونید از قسمت مدیریت مامبو برید تو قسمت ماژولها و ماژول آمار رو انتخاب میکنی اون پایینش یه آیتم داره به نام "افزایش تعداد بازدید ها:" میتونی اونجا عدد رو بدی .
استاد، اون ماجول آمار فقط تعداد بازدیدها رو اضافه میکنه. ولی من می خوام تعداد حاضرین درسایت درهرلحظه مثلا ده تا بیشتر از اون چیزی نشون داده بشه که دراون لحظه کاربریا مهمان برروی سایت حاضرهستند.
حالا که بحث آمار شد من یه سوالی دارم
1- مواد لازم، تعدادی ایمیل ( مثلا هزار تا )
2- یک اکانت جیمیل
3- یک سایت مامبویی
خب حالا لینک سایت مامبوییتون رو بوسیله اکانت جیمیلتون به هزار تا ایمیلی که دارید بفرستید، ( در هر بار ارسال میتونید 500 تا بفرستید ) حالا به سایت مامبوئیتون مراجعه کنید
در قسمت حاظرین در سایت چیزی حدود 1000 نفر ( تقریبا به تعداد ایمیلهای ارسال شده ) رو آنلاین نشون میده!!!!!!!!!!!!
کسی میدونه دلیلش چیه؟
این دیگه واقعا ازاون حرفاست...
هیچ دلیل منطقی وجود نداره که شما آدرس سایتتون رو به هزارنفر ایمیل کنین و بعد حاضرین درسایت شما به همون تعداد نشون بده. من فکرکنم شما موضوع رو به شوخی گرفتین برادر. لطفا ازبحث علمی خارج نشوید. با تشکر.
شاید هیچ دلیلی که با منطق شما سازگار باشه وجود نداره!
اولا یکی از دلایل منطقی برای ایمیل کردن آدرس یه سایت به هزاران ( حالا اصلا هزاران نه و دو تا ایمیل ) ارسال خبرنامه و ... هست، دوما خب شما که اینقدر با اطمینان حرف میزنید یه بار این کار رو بکنید بعد بیاید اینجا بنویسید که من قصدم شوخی بوده و... پدر جان!
سوما این بحثی که من کردم، هم به موضوع بحث کاملا مربوطه و هم اینکه به هیچ وجه غیر علمی نیست!
چهارما خودم حدود سی تا سایت مامبویی دارم، سایتهای پر بازدیدش تقریبا همیشه پنج تا پانزده نفر آنلاین دارن، ولی بعضی وقتها همون موردی رو که تو پست اول گفته شد پیدا میکنن و به صورت ناگهانی حتی تا سه، چهار هزار نفر آنلاین هم میرسن!!!!!!!!!!!
منم خیلی دوست دارم بدونم دلیل این افزایش ناگهانی چیه