من تا حدی روی گرافیک( فتوشاپ ) تسلط دارم
روی بقیه هم می تونم کمک کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
من تا حدی روی گرافیک( فتوشاپ ) تسلط دارم
روی بقیه هم می تونم کمک کنم
سلام
جناب فيروزمندان منم موافقم
سلام
پس بر اساس ترتیب درخواست دو مدیر رو مشخص میکنیم .
مدیر گروه اول : amir.d
مدیر گروه دوم : mr_aliagha
وظیفه هماهنگی بین اعضا ... تقسیم کار ... گزارش ... هدف گزاری و ... با مدیرهای گروه هاست . دوره مدیریت فعلا 10 روزه هست ...
هر پیشنهادی دارید حتما به من اطلاع بدید .
هر مشکلی هم بود PM بزنید
;)
یا علی
سلام
فقط فعلا مشکل اینه که فصل امتحاناته و من هفته ی بعد رو به کل نیستم ;D
یا علی علیه السلام
جناب شکر زاده عزیز ;)
با مدیر گروه در میون بذار ... ;)
آقا منم هستم
تو قسمت اول می تونم کمک باشم. (هم خودم تازه کارم و به مشکلات اولیه آشنا، هم اطرافم چند تا تازه کار تر از خودم هست!!!)
تو قسمت دوم هم فکر کنم بدرد بخورم ( تا حالا چندتا قالب واسه مامبو زدم و البته تو زمینه PSD و HTML و CSS هم تا حد قابل قبولی واردم)
هر روزه می تونم فعال باشم. (روزی 1 ساعت یا بیشتر) ولی فعلاً امتحان دارم!!!
سلام به همگی.
اومدم دیدم مدیر شدم !!! :D
آقا شرمنده شدیدا این مدت سرم شلوغ بود و یکم هنوز هست ، امتحانات پایان ترم دیگه ، نمی شه کاریش کرد! ترم آخری بد درسایی نصیبم شده...
من از 3 تیر به بعد فول هستم دیگه ...
در خدمت همگی ، امیدوارم مفید واقع بشم...
زمان ها و همه چیز رو با جناب فیروزمندان هماهنگ کنید
و حداقل یکبار هم با اعضا گروه هتون در میون بگذارید که انشا الله زودی کارهای خوبی ببنیم
یاعلی
[quote author=فیروزمندان link=topic=13634.msg75369#msg75369 date=1213607521]
وظیفه هماهنگی بین اعضا ... تقسیم کار ... گزارش ... هدف گزاری و ... با مدیرهای گروه هاست . دوره مدیریت فعلا 10 روزه هست ...
هر پیشنهادی دارید حتما به من اطلاع بدید .
هر مشکلی هم بود PM بزنید
یا علی
[/quote]
پیشنهاد من اینه که بهتر نیست از یه برنامه مدیریت پروژه برای مدیریت استفاده بشه؟؟؟
**لینک ویرایش شد
سلام
ببخشید دوستان ، من چند روزی درگیر اسباب کشی شرکت بودم . دفتر رو انتقال دادیم به یه جای دیگه که هنوز اینترنت ندارم :'(
ممنون که من رو انتخاب کردین . امیدوارم که بتونم اونطوری که لازم هست دوستان رو در اجرای این رسالت یاری کنم .
به زودی با هماهنگی جناب فیروزمندان با کل داوطلبین تماس گرفته و برنامه ریزی رو انجام خواهم داد .
موفق باشید
امیر