اول بسته رو نصب کنید بعد تغییرات بازم رو اعمال کنید
ThankOMatic
فق اینکه تو فایل ها به جای مثلا index.english رو فایل index.persian تغییر بدین و تو کد ها هم جایت این دو کلمه رو عوض کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
اول بسته رو نصب کنید بعد تغییرات بازم رو اعمال کنید
ThankOMatic
فق اینکه تو فایل ها به جای مثلا index.english رو فایل index.persian تغییر بدین و تو کد ها هم جایت این دو کلمه رو عوض کنید
ببخشید چهار سوال دیگه !!!:
1- جای english و persian رو گفتید عوض کنم یعنی اگر فایلی english نیاز به تغییر داشت من persian رو تغییر بدم.درسته؟
2- بعد persian رو تغییر دادم دیگه english نیاز نیست؟
3- تو کدهایی که داده اگر کلمه english یا persian بود جایشان را عوض کنم؟
4- اول نصب کنم بعد تغییر بدم یا اول تغییر بعد نصب؟چون گفته ممکنه فروم رو از کار بیندازد!
ممنون.
[quote author=siran link=topic=14303.msg79240#msg79240 date=1216285984]
ببخشید چهار سوال دیگه !!!:
1- جای english و persian رو گفتید عوض کنم یعنی اگر فایلی english نیاز به تغییر داشت من persian رو تغییر بدم.درسته؟
2- بعد persian رو تغییر دادم دیگه english نیاز نیست؟
3- تو کدهایی که داده اگر کلمه english یا persian بود جایشان را عوض کنم؟
4- اول نصب کنم بعد تغییر بدم یا اول تغییر بعد نصب؟چون گفته ممکنه فروم رو از کار بیندازد!
ممنون.
[/quote]
1- بله درسته
2- خیر نیازی نیست
3- بله عوض نمایید
4- اول نصب و سپس تغییرات
ممنون.برم ببینم چی میشه!
سلام دوباره!
1- تو بعضی فایل ها که باید تغییر بدیم مثلا اینه:
./index.php
یعنی index.php تو شاخه ی اصلی دیگه؟(اونی که مربوط به smf هست)منظور index.php که تو پوشه قالب هست که نیست.درسته؟
2- وقتی نوشته:
./Themes/default/Display.template.php
اگر ما بخواهیم قالب دیگری را ویرایش کنیم باید به جای default اسم پوشه ی اون قالب باشه.درسته؟
3-حالا اگه اون قالب مثلا Display.template.php نداشت چی؟!
ممنون.
** دو پست شما یکی شد
1- آره index اصلی
2- هر جا دیفالته میشه قالب شما
3- خودتون اون فایل را از قالب پیش فرض کپی کنید در قالب خودتون و تغییر بدید
خیلی ممنون.
سلام
موقع نصب این ارور ها رو میده:
خطا در نصب بسته
چندید مشکل برای نصب این بسته وجود دارد. به شما توصیه می کنیم که با این شرایط از نصب این بسته صرف نظر نمایید. چرا که ساختار این بسته ناقص است و با نصب آن ممکن است انجمن های شما بطور کامل از کار بیافتد. ممکن است این خطا بخاطر نسخه SMF شما باشد. چون برخی از بسته ها برای نسخه های خاصی از SMF ساخته شده اند و در همه آنها قابل نصب نیستند.
23. ایجاد تغییرات در فایل ها ./Sources/Subs.php خطا
در یک تاپیک سوالتونو دنبال کنید