Par82 ماؤوال رو دستکاری کردی؟
نمایش نسخه قابل چاپ
Par82 ماؤوال رو دستکاری کردی؟
از چه نظر؟ كم عير از تنظيمات ماژول در قسمت مديريت كار ديگري انجام ندادم. يعني به سورسش دست نزدم. منظورتون همينه؟
جنابان! من هنوز با اين ماژول مشكل دارم.در عضي از بخش ها كار مي كنه و به روز مي شه ولي در بعضي ديگر نه. چه كنم. لطفا كمكم كنيد
** دو پست شما یکی شد
+نقل قول:
ممنون از كمكتون. باز هم سعي خودمو مي كنم..... اما ماژول آخرين مطالب بازم داره اذيت مي كنه. وقتي مطلب جديد اضافه مي كنم، عنوانش رو در اين ماژول نشان نمي ده. تازه چون من از اين ماژول چندين بار استفاده كردم در تمامش همين مشكل رو دارم.
و کلا اینکه مطالب جدید رو نشون نمی دهنقل قول:
مهندسين و مهندسات محترم شما تا به حال با اين مشكل كه ماژول آخرين مطالب و آحرين اخبار به روز نمي شود م.اجه نشديد؟ مي شه كمك كنيد؟
دو حالت داره :
1- مشکل از cache باشه. شما از تنظیمات ماژول، cache رو غیر فعال کنید و محتویات پوشه chache رو پاک کنید و کنترل کنید.
2- مطالبی که بعد از انتشار ذخیره نشن، یعنی بدون ذخیره، یا بستن از اونها خارج شوید، اینها قفل میشن.
ماژول های آخرین X (که X= آخرین مطالب، محبوب ترین ها و ...) طوری تعریف شدن مطالبی رو که قفل شده باشند، نشون نمی دن.
شما از منوی سیستم، چک کلی کنید و ببینید چند مطلب قفل بودن. آیا همون مطالب هستند که نشون داده نمی شن ؟
احتمالا با این کار باید مشکل شما رفع بشه.
سلام . چه جالب . متشكرم از اين كه گفتيد. با اين كار بيشترين بخش مشكلم حل شد. البته من از اول فكر كنم مشكل اساسي داشتم كه جناب فيروزمندان لطف كردند و حلش كردند. الان هم فكر كنم كمي از اون مشكل باقي مانده است. يكي از بخش هاي سايت (پاسخ به پرسشها) با اين ماژول كار نمي كند. يعني من مطالب جديد رو در هر كدام از بخش ها كه منتشر مي كنم نتيجه اش را مي بينم(باز هم تاكيد مي كنم كه نكته اي كه اقا سغيد گفت خيلي به دردم خورد. مرسي ;)) اما در بخش مذكور هر چه مطلب وارد مي كنم در ماژول اخرين مطالب نمي آيد. لطفا راهنماييم كنيد.
شاید شما شناسه بخش ها رو به درستی وارد نمی کنید.
به مدیریت بخش ها برید و صحت ID بخش که جلوی اون در قسمت " شناسه بخش ها" نوشته شده
دقت داشته باشید که برای جداسازی ID بخش ها، حتما از کاراکتر , و یک Space استفاده کنید.
به عنوان مثال : 5, 6, 9, 11
همچنین اگر مطالب اون بخش در صفحه اصلی منتشر شدن، دقت کنید در تنظیمات ماژول، "مطالب صفحه اول:" رو در حالت نمایش قرار بدید.