نگاه کنید تو کشور ما خیلی ها (حتی با مدارج و مدارک بالا) هنوز Open Source رو نمی شناسن، به چشمشون یه شوخی میاد. اگه توی کشورای خارجی نگاه کنید اپن سورس الآن شده یه بخش قابل تامل نظام کامپیوتری شون، اما تو کشور ما تازه داره متولد میشه.
نمایش نسخه قابل چاپ
نگاه کنید تو کشور ما خیلی ها (حتی با مدارج و مدارک بالا) هنوز Open Source رو نمی شناسن، به چشمشون یه شوخی میاد. اگه توی کشورای خارجی نگاه کنید اپن سورس الآن شده یه بخش قابل تامل نظام کامپیوتری شون، اما تو کشور ما تازه داره متولد میشه.
[quote author=نوری link=topic=1621.msg9007#msg9007 date=1153204191]
[quote author=جاوید link=topic=1621.msg9006#msg9006 date=1153203494]
ما منتظریم ! ( بی صبرانه ! )
مدیران و اعضای تیم هم اگه به این نتیجه برسند که برگزار نشه ( به هر دلیلی ) که هیچ ....
ولی اگه موافقت کنن خب باید چند تا شرط بزارن که بر اساس اون شرایط کار انجام بشه ! نمیدمنم چی مثلاً اینکه اگه شرکت کننده ها از یه تعدادی کمتر بودن بیخیال ! یا هر چیز دیگه ای ...
خب ما الان منتظر شنیدن شرایط هستیم ! :D
[/quote]
جاوید جان...
هدف ما هم از تشکیل این سایت و انجمن و تیم...اطلاع رسانی، آموزش، همکاری و همفکری و گسترش فرهنگ متن باز توی کشورمون هست.
اگه کاربران واقعا مایل به تشکیل اینچنین ورک شاپ ها و همایش هایی باشند، باید تا آخر راه همراه باشند....
نه مثل بقیه کارهایی که داشت صورت میگرفت و در اواسط راه کاربران ناپدید میشدند و باعث دلسردی ما میشد.
به هر حال باید منتظر باشید تا نتیجه نهایی معلوم بشه ;)
[/quote]
البته من یه توضیح بدم و اونم اینکه باید یه جرقه زده بشه ، اون موقع معلوم میشه کی هست و کی فقط حرف میزنه ( تایپ میکنه ! )
من که هستم سعی میکنم تا آخرش هم باشم ...
جاوید جان مطمئن باش توی این سایت پتانسیل کافی برای انجام این کار وجود داره. فقط یه جرقه لازم بود که گویا داره زده میشه.
[quote author=جواد احمدزاده link=topic=1621.msg9044#msg9044 date=1153239423]
جاوید جان مطمئن باش توی این سایت پتانسیل کافی برای انجام این کار وجود داره. فقط یه جرقه لازم بود که گویا داره زده میشه.
[/quote]
من مطمئن بودم ! :D
سلام
باید ابتدا ببینیم کاربران از این طرح استقبال میکنند یا نه ؟
بعد از اون باید نظر خواهی کنیم ببینیم زمان و مکانش کی باشه ...
اما مهمترین بخشش همون استقبال کاربران هست .
لطفا در ادامه همین تاپیک دوستانی که تمایل دارند در صورت تشکیل این همایش در اون شرکت کنند اعلام آمادگی کنند تا ما با توجه به آمار بدست اومده تصمیم بگیریم .
یا علی
[quote author=فیروزمندان link=topic=1621.msg9097#msg9097 date=1153295337]
سلام
باید ابتدا ببینیم کاربران از این طرح استقبال میکنند یا نه ؟
بعد از اون باید نظر خواهی کنیم ببینیم زمان و مکانش کی باشه ...
اما مهمترین بخشش همون استقبال کاربران هست .
لطفا در ادامه همین تاپیک دوستانی که تمایل دارند در صورت تشکیل این همایش در اون شرکت کنند اعلام آمادگی کنند تا ما با توجه به آمار بدست اومده تصمیم بگیریم .
یا علی
[/quote]
من به عنوان نفر اول ! :D اعلام آمادگی میکنم ...
میشه برای این کار توی صفحه اول مامبو لرن یه نظر سنجی گذاشت ؟!
( هم پیشنهاده هم سوال! )
اين جوري فايده نداره
اول بايد بروبكس اصلي مامبولرن تصميم به اجراي طرح بگيرن پس از اون طي اطلاعيه رسمي تو سايت مامبولرن و ديگر سايتها شروع به دعوت از علاقه مندان بكنيم و توي فراخوان هم يه حداقل شركت كننده بزاريم مثلا 100 نفر و وقتي صد نفر اعلام امادگي كردند باقي كارها رو انجام بديم .
فكر نكنم همه كاربران سراغ اين تايپيك بيان و اعلام آمادگي كنند .
من حاضرم متن فراخوان رو بنويسم
اول باید ببینیم آیا مامبو اینقدر هواخواه داره یا نه؟ نگاه کنید متاسفانه بعضی از دوستانی که اینجا داریم یا اصلا سراغ سایت نمی رن یااگه میرن اصلا مامبو رو بکار نمی برن! بهمین خاطر گفتم چند تا موضوع دیگه رو هم اضافه کنید به همایش.
اول باید ببینیم میتونیم اون مثلا 100 نفر رو پیدا کنیم یا نه؟ در ضمن اولین کار پیدا کردن جای همایش هست.
سلام
داوود جان ممنون از نظرات خوبت . کاملا حق با شماست . اگر زحمت اطلاعیه رو بکشی تا یه آماری دستمون بیاد عالی میشه . اینطور بهتر میتونیم در مور تصمیم بگیریم .
جواد جان الان سایت حدود 3000 نفر و انجمن حدود 1000 نفر عضو داره . روزانه هم کلی یوزر به صفحه اصلی سر میزنه . فکر میکنم بین این همه یوزر 100 نفر مشتاق باشن شرکت کنن .
یا علی
آقای فیروزمندان شرکت کنندگان فقط باید از اعضای تالار باشن یا عضو آزاد هم میگیرید؟ اگه میشه نوع تبلیغاتش رو مشخص کنید تا بذاریم توی سایتمون یا احتمالا وب سایت هایی که طراحی میکنیم.