پاسخ : درخواست راه حل کارآمد برای Safe mode
میشه یه بار دیگه سناریو رو از اول بگید !
خوب من داتسو رو الان روی هاست لوکالم بدون هیچ مشکلی نصب کردم چه کمکی می تونه به من بکنه جز اینکه از دیتابیس یه dump بگیرم ! نمی تونم فایل های کل سایت لوکال رو جای فایل های هاست replace کنم که ، و راهی هم نیست که بفهمم وفتی روی لوکال نصب کردم چه فایل هایی کجا کپی شدند یا چه فایل های تغییر درشون ایجاد شده . منظور شما رو درست متوجه نمیشم .
شما سايت رو به لوكال منتقل كرديد؟
من سایت فعلی که روی هاست هست رو به لوکال نصب نکردم
سایت فعلی روی هاست هست و من یک مامبوی دیگه جدا روی لوکال نصب کردم و روی مامبویی که روی لوکال نصب کردم تونستم بدون هیچ مشکلی داتسو رو نصب کنم .
سلام.چطوری سیامک جان؟ :)
ببین معمولا وقتی شما کامپوننت نصب می کنی، در دو مکان به احتمال قوی فایل ها و پوشه هاش ایجاد می شن.یکی در مسیر components و دیگری در مسیر administrator/components. خوب تا اینجاش که مشکلی نیست.حالا این که کدوم پوشه مربوط به کامپوننت مربوطه هست، از روی اسمش کاملا مشخصه ;) اولا که همه ی پوشه های با پیشوند _com شروع می شن که نمایانگر کامپونننت بودنشان هست. بعد از این پیشوند، اسم خود کامپوننت نوشته می شه. مثلا اگر کامپوننت شما اسمش test باشه، پوشه ی اون به این اسم هست : com_test . این پوشه در دو هر دو مسیر components و administrator/components ایجاد میشه. کافیه همین پوشه ها را از لوکال دقیقا به همون مسیر در هاستت کپی کنی.به احتمال زیاد کار می کنه.
فقط قبلش اون بک آپه را از سایتت توی هاست،حتما بگیر O0
یـــــــــــــــــــاعـــ ـــــــــــــلی
اولاً سيامك خان عزيز شما سعي كن متوني كه نوشته ميشه رو كاملاً بخوني تا مثل الان سردرگم نشي. هرچند كه چون چنتا روش يه جا به تاپيك تزريق شد. ولي شما اگر دقت ميكردي همون روز اول مشكلت حل ميشد.
----------------------------------------------------------------------------------
البته علي يادش رفت بگه كه بايد در صورت ايجاد شدن جداولي در phpmyadmin توسط كامپوننت اون جداول رو هم به sql هاست منتقل كنيد.
در جداول هم كاملاً مشخص هست و ميتونيد جداول مربوط به كامپوننت رو همونطور كه پوشه ها رو شناسايي ميكنيد، تشخيص بديد.
كامروا باشيد.