پاسخ : آموزش کامپوننت CB(Community Builder)
با سلام و خسته نباشید خدمت کارشناسان محترم
من میخواستم فیلدی رو تعریف کنم که کاربرا بتونن تعداد نا محدودی شماره که از روی کارت جایزه ای که در اختیارشون قرار داده میشه رو وارد کنن مثلا امروز یه کارت خریدن شماره اون رو وارد کنن و در پروفایلشون ذخیره بشه فردا دو تا خریدن بازم دوتا شماره رو در فللد های جداگانه وارد کرده و کنار قبلیا ذخیره کنن و به همین ترتیب ادامه داشته باشه من برای این کار سربرگ و فیلد ها رو از چه نوعی باید انتخواب کنم؟
لطفا راهنمایی کنین
سلام
از نوع editor text Area
در اين كامپوننت من دوتا مشكل دارم يك اين كه من چه طوري مي تونم تو اين كامپوننت يك منو يا مشخصه اي ايجاد كنم كه كاربر بعد از ورود بتواند با كليك بر روي آن پروفايل خود را ببيند؟
و ديگري هم اين كه در اين افزونه براي اين كه كاربران بتوانند با هم دوست شوند و هم ديگر را ادد كنند چه بايد بكنم؟
ممنون
[quote author=loks12 link=topic=18932.msg158231#msg158231 date=1297368068]
در اين كامپوننت من دوتا مشكل دارم يك اين كه من چه طوري مي تونم تو اين كامپوننت يك منو يا مشخصه اي ايجاد كنم كه كاربر بعد از ورود بتواند با كليك بر روي آن پروفايل خود را ببيند؟
و ديگري هم اين كه در اين افزونه براي اين كه كاربران بتوانند با هم دوست شوند و هم ديگر را ادد كنند چه بايد بكنم؟
ممنون
[/quote]
احتیاجی به منو نیست . روی آیکن و یا اسم خود فرد اگر کلیک کند ، مشخصاتش را می بیند . ولی اگر خواستید پیشرفته تر کار کنید ، در قسمت لیست منیجمنت رفته و یک لیست ایجاد کنید . لینک آن لیست را در بالا قرار می دهد و می توانید بعنوان یک لینک خارجی در منوهایتان منتشرش کنید.
در قسمت تنظیمات اصلی این کامپوننت می توانید قابلیت ارتباط با دیگران را فعال کنید.
موفق باشید.
می خوام به کاربران امتیاز بدم باید چی کار کنم
سلام
اگر فقط می خواهید امتیاز بدهید می توانید از alpha user pomits استفاده کنید.
سلام خسته نباشید
یه سوال؟
اونم اینکه ایا میشه با این کامپوننت به کاربران امتیاز داد؟
چون من تو مشخصات خوندم که میشه به کاربران امتیاز داد!!!
ممنون
---
[quote author=naser.k link=topic=18932.msg158863#msg158863 date=1298225868]
سلام خسته نباشید
یه سوال؟
اونم اینکه ایا میشه با این کامپوننت به کاربران امتیاز داد؟
چون من تو مشخصات خوندم که میشه به کاربران امتیاز داد!!!
ممنون
[/quote]
امتحانش کردم
میخوام هر کسی لاگین شد امتیازشم ببینه
میخوام از طریق مدیر یه امتیازی بدم که کاربر موقع لاگین ببینه همچین کامپوننتی هست؟
ترو خدا یکی کمکم کنه
کارم شدید گیره
**
سه پست شما یکی شد.
---
میخوام از طریق مدیر یه امتیازی بدم که کاربر موقع لاگین ببینه همچین کامپوننتی هست؟
---
ترو خدا یکی کمکم کنه
کارم شدید گیره
*پنج پست شما یکی شد.
دروود
12) پاسخگویی به سوالات مستلزم صرف وقت و بررسی است. برای دریافت پاسخ صبور باشید و از ارسالهای پشت سر هم به جهت بالا آوردن تاپیک خودداری کنید.
*در صورت تکرار با شما طبق قوانین برخورد خواهد شد.
جواب شما رو معین عزیز داد و شما میتونید از alpha user pomits استفاده کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد