سلام دوستان
بالاخره رنك سايت دو شدنقل قول:
تجربه من : همون مطلب پر محتوا و غني بهتر از هرچيزيه!
و انجمن يك يعني يه جورايي جمعاً
[size=30pt]3[/size]
دوستان متشكر
تا ببينيم خدا چي ميخواد.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان
[size=30pt]3[/size]
دوستان متشكر
تا ببينيم خدا چي ميخواد.
[quote author=mk2 link=topic=19779.msg105471#msg105471 date=1239951299]
بعضی هاشونو میدونستم و از بعضی استفاده میکردم وچند مورد هم خودم تازه اضافه تر عمل میکنم.
در مورد سئو در حال تدارک تغیر از آدرس دهی معمول به بهینه ( به وسیله کامپوننت 404) هستیم.
[/quote]
با سلام
اين كار را نكن كه بيچاره ميشي . من به توصيه piroozman عمل نكردم و واقعا حالم گرفته شد . يعني گوگل حالم رو گرفت . هر چند خيلي از سايتم نميگذشت ولي همه چيز از صفر شروع شد . ولي اين كامپوننت واقعا مشكل داره و قرار در مامبوي بعدي ، روي خود مامبو باشه . ( فكر كنم سعيد گفت )
ضمن اينكه گوگل الكي به تمام صفحاتم گير ميده . در حاليكه من خيلي وقت است از اين كامپوننت ديگر استفاده نميكنم . اين كامپوننت هم مشكلات زيادي براي سايتتون ايجاد ميكنه .
توصيه يك دوست : هرگز و هرگز سراغ اين كامپوننت نرو كه سايتت جيز ميشه !
[quote author=mk2 link=topic=19779.msg108105#msg108105 date=1244041999]
سلام دوستان
[size=30pt]3[/size]
دوستان متشكر
تا ببينيم خدا چي ميخواد.
[/quote]
رنک سایت همون 2 هست :D
مجموع رنک های تمام صفحات(از جمله انجمن) سایت روی هم رفته پیج رنک صفحه اصلی رو تشکیل می دن. یعنی برای شما مجموع الان شده 2.
استفاده از sh404sef هیچ مشکلی ایجاد نمی کنه، به شرط اینکه این کامپوننت مشکلی با تنظیمات سرور نداشته باشه و خوب کار کنه. و اینکه اگر فعالش کنید و بعد از یه مدت تصمیم بگیرید غیر فعال کنید، مطمئنا ضربه می خوره به سایتتون. بنابراین قبل از اینکه مشکل ساز بشه اول ببینید کامپوننت کاملا سازگاری داره یا نه.نقل قول:
اين كار را نكن كه بيچاره ميشي . من به توصيه piroozman عمل نكردم و واقعا حالم گرفته شد . يعني گوگل حالم رو گرفت . هر چند خيلي از سايتم نميگذشت ولي همه چيز از صفر شروع شد . ولي اين كامپوننت واقعا مشكل داره و قرار در مامبوي بعدي ، روي خود مامبو باشه . ( فكر كنم سعيد گفت )
ضمن اينكه گوگل الكي به تمام صفحاتم گير ميده . در حاليكه من خيلي وقت است از اين كامپوننت ديگر استفاده نميكنم . اين كامپوننت هم مشكلات زيادي براي سايتتون ايجاد ميكنه .
توصيه يك دوست : هرگز و هرگز سراغ اين كامپوننت نرو كه سايتت جيز ميشه !
بنده نصب کردم و خدا رو شکر همه آدرس های جدید ایندکش شدند و رنکم هم منتقل شد.
موفق باشید ;)
سلام
میدونم و من هم که گفتم 2 + 1 !!!
یعنی صبر کنم تا خود سئو پیشفرض مامبو بیاد بهتره یا خودم نصب کنم؟نقل قول:
اين كامپوننت واقعا مشكل داره و قرار در مامبوي بعدي ، روي خود مامبو باشه
میخوام رنک افت نکنه.
یه بار دیگه جمله ای رو که نوشتم بخون ;)نقل قول:
میدونم و من هم که گفتم 2 + 1 !!!