-
پاسخ : ارتقاء
[quote author=کبیری link=topic=24845.msg139421#msg139421 date=1277545544]
سلام
[quote author=rezaali link=topic=24845.msg139385#msg139385 date=1277498590]
من اخرين نسخه جوملا را اپلود کردم در پوشه public_html و در پوشه ای بنام private سیو شد و ...
[/quote]
نباید در پوشه ی private قرار بدید. بسته رو در همون پوشه ای که جوملای قدیمی وجود داره، قرار بدید و extract کنید.
یا علی
[/quote]
من اين اسم را نگذاشتم خود سیستم انتخاب کرد
من public_html اون این زیر مجموعه را انتخاب کرد
حالا باید چکار کنم من نمیدام نسخه قبلی را در کجا گذاشتم ایا از نام فایلها میتوانم ان را پیدا کنم؟
چون در پوشه بنامwww عین همین فایها وجود دارد
-
سلام
چطور نمیدونید نسخه ی قبلی کجاست؟ سایت شما در چه آدرسی است؟ اگر بصورت مستقیم و بدون سابدومین صفحه ی اصلی جوملا بالا میاد، یعنی محتویات جوملا در public_html است.
یا علی
-
با تشكر از کلیه دوستانی که زحمت کشیدند در نهایت موفق به ارتقاء شدم O0 :-*
-
سلام دوستان
از موقعی که سایت را به نسخه 1.5.18 ارتقاء دادم دیگران نه نمیشود مطلب جدید اضافه کرد و نه در مطالب ویرایش نمود
هیچ پیامی هم نمیدهد فقط انجام وقتی دکمه سیو یا اپلی را بزنیم صفحه تغییری نمیکند
-
فایل های پوشه plugins را یکبار دیگر جایگزین نمایید
موفق باشید
-
سلام
لطفا روش جایگزینی را توضیح دهید خواستم از نسخه 1.5.18 انتخاب کنم نشد باید کل نسخه را دوباره ابلود کنم فقط اون پوشه انتخاب کنم میسر نشد
-
بسته جوملا رو در سیستم خودتون باز کنید
محتویات پوشه پلاگین رو روی محتویات پوشه پلاگین در فضای هاست خودتون اپلود کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
من پوشه پلاکین را جدا کردم و با کل محتویات در هاست ابلود کردم ودر پوشه هم نام پلاکین extract کردم اما بازم مشکل رفع نشد و هنوز مطالب را نمیتوانم ویرایش یا مطلب جدید اضافه کنم
-
مشكل هنوز باقي است من مطالبی که در پست بالا گفتم انجام دادم مشکلم حل نشد لطفا راهنمایی کنید
-
من دچار مشکل شدم اصلا نمیتوانم مطلبی را اضافه کنم لطفا راهنمایی کنید نمیدانم چرا کسی جواب نمیده
نمیدونم اصلا پستای من میرسه یا نه