-
پاسخ : کاربرانی مشترک
سلام
دوست عزیز لطفاً از پرسیدن سوال های پشت سر هم و نا مفهموم ، و بالا آوردن مرتب تاپیک خود داری کنید، در غیر این صورت تاپیک قفل خواهد شد!
سوال شما دقیقاً در مورد jomsocial هست یا jfusion؟
در صورتیکه در مورد جومسوشیال هست طبق قوانین کمکی از ما بر نمیاد!
و اما اگر در مورد جی فیوژن هست سوالتون رو به صورت درست و واضح مطرح کنید و پرسیدن سوالات پشت سر هم خودداری کنید!
و همچنین لطف کنید قوانین انجمن رو یک بار برای همیشه مطالعه بفرمایید.
-
کاربرانی مشترک
وب سایت و ساب دومین از jfusion راضی نیستم ! توجه داشته باید برای کامنت گذاشتن تو FUN.ZOOMBOX.IR اوتار کاربر رو نمایش نمیده ( اوتار جومسشیال با اوتار جی فیوژن متفاوت هست )
-
[quote author=index.mailbox link=topic=32672.msg161134#msg161134 date=1301392621]
از jfusion راضی نیستم!
[/quote]
جستجو کنید موارد زیادی در JED هست که بهتر عمل میکنند اما تجاری هستند، امکانش هست مشکل در تنظیمات جومسوشیال باشه، از پشتیبانی جومسوشیال بخواهید یک بررسی انجام بدن.
-
0: cURL Error Message: Couldn't resolve host 'fun.zoomnox.ir'
وقتی لوگین میکنید jomsocial رو این پیغام رو میده !
توجه داشته باشید دوست عزیز این پیغام مربوط به جومسشیال نیست.
بنده تنظیمات جی فیوژن رو سپردم به آقای sahama و بعد از برقراری ارتباط ایشون 2 روز هست که غیبت دارن.
هرچی میگردم نمیتونم متوجه بشم نام ساب دومین (fun.zoombox.ir) برای اتصال ، کجا وارد شده ؟
-
سلام
طبق قوانین بند 19 شما باید با ایشون از طریق خصوصی در ارتباط باشید و ما مسئولیتی نداریم ، در مورد این ارور هم با مدیریت هاستینگتو در تماس بشید ظاهراً مشکل از فعال سازی curl هست.
-
مشکل از هاست نبود
curl چی هست ؟
دوباره تکرار میکنم ، نام ساب دومین برای اتصال کجا وارد شده ؟ تو تنظیمات نبود ؟
-
سلام
توی تنظیمات پلاگین ها اون رو به صورت اسلیو قرار دادم که شما می تونید تنظیماتش رواونجا ببینید
من اونو امتحان کرده بودم و کاربر در هر دو جوملا ساخته می شد اگر الان مشکلی دارید بفرمایید دقیقا چیه؟
1- با ثبت کاربر جدید در سایت اصلی در سایت دوم هم باید کاربر ساخته بشه
2-با ورود کاربر به سایت اصلی باید نشست کاربر در سایت دوم هم فعال بشه
-
سلام
و در ادامه گفته های این دوستمون باید بگم به صورت عادی ثبت نام فقط باید در master فعال باشه.
-
همون موقع من امتحان کردم درست بود مشکلتون دقیقا چیه؟
آیا کاربر جدید در سایت اسلیو ساخته نمی شه؟
یا اینکه زمانی که در سایت اصلی لاگین می کنید در سایت دوم لاگین نمی شید؟
یا موارد دیگه؟