کمک کنید که مامبو پولی نشه ...
بله .....
باز هم سلام ...
دوستان عزیز ...
من با amirb55 موافقم ...
[quote author=amirb55 link=topic=431.msg2381#msg2381 date=1141452047]
سلام
من با نظر دردسر براي رايگان بودن موافقم اما اينو به کاربراي سايت ميگم که دوستان عزيز حتما و در حد توان مالي خود به سايت و گروه کمک کنن و يادمون باشه اگه کمک کنيم اين گروه به کارش ادامه ميده و اگر کمک نکنيم معلوم نيست چي ميشه !
ببينيد کافيه يه بار که ميخوايد بريد پيتزايي نريد و هزينه اش رو به مامبو کمک کنيد !!! (ببخشيد اين مثال رو زدم ولي واقعا 2 تا پيتزا ميشه 5 تومن اين 5 هزار تومن رو هر کدوم ما 2 بار در سال بديم ميشه خودش مثل فروختن مامبو بدون اينکه وجه کار بياد پايين)
من خودم تو مامبو آي آر هم حق عضويت پرداخت کردم 10 تومن هم الان که اين سي دي جديد رو 6 تومن دادن بيرون رفتم و براي شرکت خريدمش !!! با وجود اينکه برنامه رو دانلود کرده بو دم و نيازي نداشتم ولي براي اينکه کمکي به مامبو آي آر کرده باشم اين پلا رو دادم اينجا هم حاضرم حق عضويت يا خريد سي دي يا کمک دونات!! انجام بدم البته در همين حد 10-تومن و 5 تومن که البته اگه خدا بخواد در ميتونم در فواصل زماني اين کمک ها رو تمديد کنم يعني مثلا هر دو سه ماه يه بار کمک کنم !
البته کمک غير مالي هم ميشه کرد مثلا فرستادن مشتريهاي هاست و دومين و براي گروه البته کساني که تو کار طراحي سايت نيستن ميتونن اگه مشتري براي طراحي سايت داشتن (کسي سايت ميخواست) به گروه معرفي کنن من خودم اين مورد آخر رو چون خودم کار ميکنم نميتونم انجام بدم !
مواردي هم که دردرسر در 3 تا نوشته بالاتر گفته هم هست .
اما باز هم تا کيد ميکنم همه دوستان خود رو مکلف به کمک کنند و باور کنيم فارسي کردن کار سختي هست من الان 3 ماهه دارم يه پرتالي رو فارسي ميکنم هنوز تموم نشه و خوب ميفهمم اين بندگان خدا چه زحمتي ميکشن
باشد هميشه همگي شاد باشيم
[/quote]
آقای webpen اگر مایل باشید می تونیم در چت یاهو بیشتر بحث کنیم و جاش نیست که من دوباره اینجا یه عالمه دلیل بیارم ..
خوب دوستان .. همون طور که از قبل گفته بودم .. اگر مامبو مامبولرن همچنان رایگان بمونه ..... هواداران و طرفداران اون روز به روز بیشتر می شه ....
[quote author=dardesar link=topic=431.msg2370#msg2370 date=1141411994]
و با این پولی که می گیرید چند تا مشکل پیش میاد ...
1 . مشتری ها کم میشه ...
2 . طرفدار ها کم می شه ..
3 . خیلی از دوستان توان مالیی ندارن و خریداری نمی کنن و این شنس رو از دوستان گرفتین که با مامبو آشنا بشن و چیز یاد بگیرن ..
4 . فکر نکنین همه می تونن پرداخت کنن . خیلی از دوستان توان مالی ندارن ... این رو باید پذیرفت که واقعا خیلی ار دوستان می خوان یاد بگیرن ولی توان مالی ندارن . خیلی تعدادشون بیشتر از طبقه بالای جامعه است .
5 . همه جا توی اینترنت پر می شه که آقای فیروزمندان هم مثه همه توی اینترنت مغازه باز کرده و داره مامبو می فروشه ( اینم از فرهنگ ایرانی ها ) . ما می دونیم آقای فیروزمندان خیلی زحمت کشیندن و بیشتر از اینا حق به گردن ما دارن . ولی بپذیرید که ...... خیلی ها نمی فهمند .
6 . یکی اشتراک سالیانه می گیره و فردا نسخه مامبو شما رو مجانی می گذاره روی نت و شما می مونید و 4 تا مشتری و بدون طرفدار . ( از ایرانی ها همه کاری بر میاد )
ولی .. اگه همچنان رایگان باشه ...
1 . همه می گن ای ول که مجانیه ...
2 . خیلی ها که وافعا می خوان کار کنن میان طرف شما .
3 . گروهتون گسترش پیدا می کنه .
4 . همه دوستان به نیکی از شما یاد می کنن . همه قدر کار شما رو می دونن . همه همایت می کنند . ( حمایت معنوی تا اینجا )
شما میتونید از این راه ها پول در بیارین :
1 . هاست بفروشید و مامبو روش نصب کنید خودتون بدید به مشتری
2 . تبلیغات بگیرید . ( با گذشت زمان بیننده هاتون زیاد میشه ..
3 . برای تبلیغات پیش فرض مامبو سرمایه گذاری کنید .
4 . دامین ثبت کنید .
5 . کمک های مالی از دوستانی که مایلند بگیرید .
6 . کاپوننت و ماژول اختصاصی برای کسانی که میخوان بنویسید و بفروشید .
7 . قالب اختصاصی برا کسایی که می خوان بسازید و بفروشید .
8 . هزاران کار دیگه ..
[/quote]
دوستان نظر بدید .... دلیل بیارین ... و به اوپن سورس و رایگان بودن مامبو کمک کنید ....
Re: مامبو کاملا فارسی - سایت مامبو لرن و ....
خیلی عجیبه ...
تاپیک هایی که من با دلیل و منطق اثبات کرده بودم اگر مامبو مجانی باشه همش رو پاک کردید ؟؟؟
توی اون تاپیک 10 تا شماره زده بودم و می گفتم که ... از این راهها استفاده کنید به جز فروش مامبو و مامبو رایگان باشه .
تاپیکی که روش در آمد بدون فروش مامبو رو گفته بودم رو چطور ؟
ولی همه تاپیک هایی که گفتن پولی بشه رو پاک نکردین ؟؟؟؟؟
نتیجه : نظر خواهی شما هم مثل رای گیری آقایان در جامعه کنونی است ! و نظر ندادن بهترین گزینه .
اول که صفه این تاپیک رو باز می کنیم این نظرات من نمیاد ..
ولی وقتی نظر بالا رو ارسال کردم .. نظرات قبلیمم ارسال شد ..
مشکل از کجاست آقای فیروزمندان ؟؟؟
مشکل از cache شما و قضاوت عجولانه شماست .
ما اگر با نظرات دوستان مخالف بودیم به هیچ وجه از شما نظر خواهی نمیکردیم و به نظرات شما احترام نمیذاشتیم .
یا علی
درسته .. مرسی ..
ولی فکر نکنم کش باشه .. چون رفرش کردم ;)
در هز صورت ما منتظر 12 مارچ هستیم برای مامبوی جدید :-*
من کاملا با عضویت موافقم کاملا و کاملا چرا که دوستان مامبو که بیکار نیستند بیان بخاطر دلشون فقط کار کنند خیلی از دوستان تمایل به مجانی بودن تاکید دارند باید گفت این دوستان به این فکر میکنند که اگه پولی بشه چیکار باید بکنند!!!!!! و به این دلیل اصرار به رایگان بودن سیستم دارند اما به این مسله فکر نمیکنند که با این همه هزینه اگه یه هفته بخاطر نداشتن پول تلفن یکی از اعضا مثلا آقای فیروزمندان قطع بشه چه کسی باید بیاد نسخه مامبو رو براشون بزار واسه دانلود؟؟!!! ماشالله توقع دوستان هم که خیلی بالاست همش تقاضای نسخه جدید دارن و امکانات مجانی..... نمیدونم آیا به این فکر میکنن که هزینه بچه های تیم مامبو لرن از کجا باید تهیه بشه
به هر صورت من بچه پولدار رو از این حرفا نیستم و پول جیب خودم رو با همین دیزاین و طراحی در میارم اما معتقد هستم اگه کسی 5000 تومان نداره بده واسه اشتراک چند ماهه بهتره فکر یادگیری حرفه ای مامبو رو از سرش بیرون کنه اصلا کسی که 5000 هزار تومن نداره راستی چرا میخواد یاد بگیره ؟!!!!! اگه فرض رو بر این قرار بدیم که میخواد یاد بگیره و واسه خودش سایت بزنه الان حداقل برای گرفتن هاست و دومین کمترین هزینه 15 هزار تومن باید بدی !!!!!!!!!!
من هم با حق اشتراك موافقم. اينجوري هميشه مامبو لرن ميتونه بهترين باشه. :-*
یکی از علل اصلی برای درخواست کمک شما پیگیری یک سری از پرونده هایی هست که شرکتهایی (تقریبا 11 شرکت) محصولی رو که ما به صورت مجانی ارایه کردیم دقیقا به همین شکل تجاری کردن و با قیمت های بسیار بالا میفروشند. یعنی مامبو رو با تغییر نام به قیمت 500 هزار تومان به بالا میفروشند. و جالب اینجاست که هیچ تغییری هم در کار ما ایجاد نکردن و عینا همین چیزی رو که دانلود کردن با تغییر نام میفروشند.
برای پیگیری و احقاق حق در این پرونده ها به یاری شما نیاز هست. ما کار رو انجام دادیم و در اختیار شما قرار دادیم و حالا اقلا به حمایت نیازمندیم.
سلام
منم با حق عضويت موافقم ؟ به شرطي كه يه فرقايي بين اونايي كه پول مي دن و نمي دن باشه؟ نظر من: 3 ماه 5000 6 ماه 10000 1 سال 15000
به نظر من اصلا جالب نیست که پولی بشه
چون این سیستم ها تا وقتی رایگان هست طرفدار دارد.
اگه پولی بشه مفت نمی ارزه.
من تجربه دارم میگم ها