ممنونم داداش
منم فقط واسه خود سایت میخاستم چون بخش مدیریت همون فارسی خوبه نمیخام بهش دست بزنم
داداش من میخام برای خود سایت زبان فارسی و کُردی لاتینی باشه
پس بهتره من به فارسی دست نزنم برم سراغ یه زبان دیگه؟ نظرت چیه ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنونم داداش
منم فقط واسه خود سایت میخاستم چون بخش مدیریت همون فارسی خوبه نمیخام بهش دست بزنم
داداش من میخام برای خود سایت زبان فارسی و کُردی لاتینی باشه
پس بهتره من به فارسی دست نزنم برم سراغ یه زبان دیگه؟ نظرت چیه ؟
چرا دوتا دوتا پست میزاری ؟ :confused:
می تونی از fa-IR بک آپ بگیری و یه زبان خودت ایجاد کنی و اسمش رو بزاری مثلا ku-KU
با عرض پوزش که دوتا پست گذاشتم
داداش من contact را از زبان ترکی استانبولی ترجمه کردم ولی بالای اون یه نوشته هست مانند زیر اونو چکارکنم تغییر بدم یا نه؟
; Joomla! Project
; Joomla! Turkish Translation
; Copyright (C) 2005 - 2014 Open Source Matters. All rights reserved.
; Copyright (C) Translation 2007 - 2014 Ümit Kenan Gönüllü
; License GNU General Public License version 2 or later; see LICENSE.txt, see LICENSE.php
; Note : All ini files need to be saved as UTF-8 - No BOM
تقریبا کدوم قسمت های این نوشته رو عوض کنم یا ترجمه کنم؟
اونایی که با ; شروع میشه فقط توضیحاته اون فایله، حذفش کنی یا تغییر بدی هیچ تاثیری نداره
سلام.من جوملا رو نصب کردم روس هاستم وقتی میرم داخل تا چند مرحله اول رو خوب پیش میره اما برای وارد کردن اطلاعات دیتابیس مشکل دارم.وقتی اطلاعات رو وارد میکنم میزنه اتصال به دیتابیس انجام نشد.میشه بگید چیکار کنم؟منظور از شناسه و پیشوند جداول چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ توروخدا کمکم کنید
لطفا پست را تکرار نکنید
در همان موضوع جدیدی که باز کرده اید پاسخ دادم
سلام خدمت آقا آرشام
خسته نباشی داش
من از دیشب تا حالا فقط تونستم از اون 68 تا فایل 14 تای اولش رو ترجمه کنم!!! بابا این خیلی سخته احساس میکنم جوملا 2.5 رو به فارسی ترجمه میکنم
راستی میخام اسم پوشه هارو هم تغییر بدم به ku-KU ، لطفا راهنمایی کنید ممنونم
راهی جز ترجمه این فایل ها وجود نداره؟
لازم نیست همه فایل ها رو ترجمه کنی، اونایی که نیازه و تو وبسایت نمایش میده رو فعلا ترجمه کنید.
بخش نوشتن مطلب رو هم که می تونید به هر زبونی که خواستید بنویسید، همینطور نامگذاری منو ها و عنوان ها و غیره
داداش قربون دستت پس بگو کدوم بخش هارو ترجمه کنم اسمشونو برام بنویس
یخدا از دیشب کار میکنم روش چشام قرمز شدن
---
سلام آقا آرشام ببخشید که دوباره پیام دادم
ببخشید من الان کدوم فایل ها رو ترجمه کنم لطف کنید اسم پوشه ها رو ذکرکنید ممنون میشم
باور کنید امروز کلا رو ترجمه یه فایل کار کردم خیلی طولانی بود
منتظر راهنمایی شما هستم
سلام من میخوام جوملا رو روی هاست رایگان نصب کنم تمام مراحلشو رفتم ولی وقتی به نصب خود جوملا میرسه تو مرحله پایگاه دادش گیر میکنه و نصب نمیشه میشه کمکم کنین