پاسخ : چند زبانه کردن multilanguage content manager - Nokkeaw
[quote author=فیروزمندان link=topic=6172.msg45423#msg45423 date=1186553415]
نقل قول:
این کار در نسخه 4.6.2 با اضافه شدن تابع جدید moslsRTL به هسته به شدت ساده میشه
برای این منظور فایل installation مامبو 4.6.2 رو چک کنید و ببینید چطور بعد از تغییر زبان فارسی به انگلیسی و برعکس RTL & LTR میشه ...
یا علی
[/quote]
[quote author=حسین شکرزاده link=topic=6172.msg63075#msg63075 date=1203361160]
[quote author=فیروزمندان link=topic=6172.msg45423#msg45423 date=1186553415]
نقل قول:
این کار در نسخه 4.6.2 با اضافه شدن تابع جدید moslsRTL به هسته به شدت ساده میشه
برای این منظور فایل installation مامبو 4.6.2 رو چک کنید و ببینید چطور بعد از تغییر زبان فارسی به انگلیسی و برعکس RTL & LTR میشه ...
یا علی
[/quote]
[/quote]
تابع moslsRTL کجاست؟ پیداش نکردم!
سلام
این تابع اضافه شده... تموم شده رفته :)
فقط باید ازش استفاده کرد تو قالب... که فایل های installation رو نظاره کنید!
یا علی علیه السلام
آقا دست شما درد نکنه مشکلم تقریبا حل شد ، فقط هنوز یه مشکل وحود داره و اون اینکه سایت دو زبانه شده و ltr , rtl درست شده منتها ماژول ها درست نشده ، مثلا اگر قراره تو ماژول منوی اصلی ، ایتم های مختلف تو حالت انگلیسی ltr باشه ، همون rtl باقی می مونه.
ممنون.
البته دقت کردم فقط ماژول منو اصلی و سایر منو ها این مشکل رو داره ، وگرنه بقیه همه درست هستن!
** دو پست شما یکی شد
سلام
2 تا css بساز
یکی en و یکی fa
تو کد قالبت تعیین کن که اگر انگلیسی بود... اگر فارسی بود... :)
یا علی علیه السلام
آقا حسین واقعا متشکر از راهنمایینتون مشکل ها همه حل شد، فقط داشتم می گشتم که ببینم دیگه مشکلی نداره ، دیدم قسمت نظر سنجی radio box های مربوط به انتخاب ها ، در سمت چپ متن می افته همچنان ، تو css هر چی گشتم چیزی مربوط به این قسمت پیدا نکردم، شما می دونی چه کدی باید اضافه کنم برا این قسمت؟!
ممنون.
كلاس table.pollstableborder را ويرايش كنيد و direction را rtl قرار بديد مشكل حل ميشه.
اگه اين كلاس نبود خودتون ايجادش كنيد.
ممنون ، همه مشکلات حل شد! اما حالا چرا با rtl ? مگه نباید ltr باشه برا انگلیسی؟!!!!! ???
سلام، من با استفاده از کد زیر قالبم رو چپ چین کردم.
کد:
<?php if( mosIsRTL()==true) { ?> <link href="<?php echo $mosConfig_live_site;?>/templates/unico2008/css/rtl-template_css.css" rel="stylesheet" type="text/css" /> <?php }
else { ?> <link href="<?php echo $mosConfig_live_site;?>/templates/unico2008/css/ltr-template_css.css" rel="stylesheet" type="text/css" /> <?php }?>
درست شد، ولی با چپ چین شدن 2 تا ماژول مشکل دارم:
1- ماژول نمایش عناوین مجموعه ها (به چهار صورت) که از حالت Type Write استفاده می کنم و در حالت EN از همون پیشوند متن فارسی استفاده می کنه
2- ماژول JSCook Menu که این هم باز از همون آيكن زيرمنوي ثابت استفاده می کنه و لینک های موجود در اون هم چپ جین نمیشن و کلاً شکل سایت رو به این شکل در میارن!!!
[img width=640 height=144]http://i25.tinypic.com/2yyv8k2.jpg[/img]
آیا می شه برای رفع شدن مورد دوم از گرینه 2، یک پسوند کلاس برای ماژول تعریف کرد؟ و باید چه کلاس هایی رو براش تعریف کنم که دیگه از CSS خودش استفاده نکنه و از CSS قالب استفاده کنه؟؟؟
ممنون و یا علی...
مهدی جان دو راه داری شما :
1- ماژول مربوطه رو باز کنی و همون شرطی که برای CSS ست کردی در این فایل هم بکار ببری و هر جا که نیاز بود rtl کنی ...
2- راه دوم شاید یه مقدار ساده تر باشه اما طولانی تر .... شما به این ترتیب عمل کنید که :
در قالب شرطی که برای CSS گذاشتید رو بذارید که در صورت درست بودن شرط موقعیت USER1 رو نشون بده و در صورتی که شرط نادرست بود موقعیت USER2 رو نشون بده . حالا از ماژول مربوطه کپی بگیرید . ماژولی که با فارسی ست شده رو در موقعیت user1 و ماژولی که با انگلیسی ست شده رو در موقعیت user2 منتشر کنید
یا علی