سلام
قطعا از تنظیمات بروزر و یا فایروال شماست .( البته بیشتر به نظر میاد مشکل از بروزر شما باشه )
در تصویر دیدید که با فایرفاکس بدون هیچ مشکلی هم ادیتور باز شد و هم پاپ آپ
یا علی
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
قطعا از تنظیمات بروزر و یا فایروال شماست .( البته بیشتر به نظر میاد مشکل از بروزر شما باشه )
در تصویر دیدید که با فایرفاکس بدون هیچ مشکلی هم ادیتور باز شد و هم پاپ آپ
یا علی
سلام
مشكل من حل شد ....
براي رفع اين مشكل نه تنها بايد طول منوها بيش از اندازه نباشد ، بلكه طول عناوين بخش ها و مجموعه ها هم تاثير گذار است .
در مورد مشكل من همه چيز درست بود ، فقط طول عنوان يكي از بخش ها بيش از اندازه بود كه با تذكر آقاي فيروزمندان حل شد .
ضمنا قبلا يك دوستي عنوان كرده بود ، كه با www تست كنم . ...
لازم به ذكر است مورد فوق ( تست با www يا بدون آن ) مربوط به مشكلي در اديتور مي باشد و تاثيري بر روي مشكل منو در مديريت ندارد . براي همين مشكل من با اين روش حل نشد . البته بايد بگويم كه با اين كار يك مشكل ديگر از من حل گرديد .
به هر حال از نظر دانشمندان علوم مربوطه ، تنها علت كشف شده براي بيماري " عدم نمايش منو مديريت " ، 99 % به طولاني بودن كاراكترهاي منو ، بخش و مجموعه بر مي گردد .
با تشكر از همگي
سلام من هم به مشل ناپديد شدن منو دچار شدم. احتمالا هم بخاطر بلندي اسم هستش. ولي وقتي من مي خوام اسم رو عوض كنم ياكلا اون منو را پاك كنم نيتونم .
براي حذف ميگه يهچك باكس رو كليك كنيد درحليكهمن كليك كردم واون متوجه نميشه
براي تغييرنام هم بدون هيچ خطايي كار انجام ميشه ولي اسم منو همونطور ميمونه
خلاصه بگم چطور اسم منو خراب رو عوض كنم
از دیتابیس اون منو رو حذف کنید.
به phpmyadmin برید . جدول mos_menu رو browse کنید . منوی مورد نظر رو حذف کنید . ( منوی خراب رو میشه از روی id اون تشخیص داد . معمولا عدد 9999 میشه )
من به اين قسمت رفتم نمي شه متن رو خوند. انكدش چيه. و همچنين 9999 هم نداشت
[quote author=آبتين link=topic=9698.msg71381#msg71381 date=1210699300]
( منوی خراب رو میشه از روی id اون تشخیص داد . معمولا عدد 9999 میشه )
[/quote]
سلام
به اين قسمت رفتم نمي شه متن رو خوند. انكدش چيه. و همچنين 9999 هم نداشت
راه ديگه اي براي تشخيص محل اشتباه وجود نداره- مثلا آدرس ماژولي آي دي لينكي
مشكل من كلمه كاربران جديد جديد بود .
سلام
ببین باید یه جورایی از روی ID حدث بزنی دیگه
میتونی یه کاری کنی، رو لوکال مامبو نصب کن، ببین صفحه مدیریت منو ها آدرسش چیه، اون رو رو سایتت اعمال کن.. شاید بتونی به یه جاهایی برسی
یا علی علیه السلام
آقا من رفتم پاك كنم يكي رو كه حدس ميزدم اون باشه رو انتخاب كردم بعد ضربدر قرمز منظورم ديلت رو زدم ولي پاك نكرد
چه جوري بايد پاك كنم
بعدش اگه پاك كنم كل سايت خراب نشه
آيا با از اول نصب كردن مامبو ممكنه مشكل حل بشه( خودم كه ميگم نميشه چون منوها خرابن)
سلام
اول از همه یه بک آپ بگیر...از کل دیتابیس
اون x قرمزه رو که میزنی ازت میپرسه میخوای این کارو بکنی؟ میگی yes بعد ...
یا علی علیه السلام