سلام
ترجمش چیزی نداره، خیلی کمه :)
عمدش مشکلاتشه
فکر کنم آبتین دیشب یه حرکتایی زده بود، بگذارید بیاد میگه :)
یا علی علیه السلام
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
عمدش مشکلاتشه
یا علی علیه السلام
الان چک کن شهر سخت افزار را چک کنید لطفا . ببین بهتر شد به نظرم . فقط الان دو تا مشکل وجود داره :
1- مشکل دیتابیسی که بالا میده نمیدونم برای چیه
2- index.php را دانلود سنتر میشناسه .
نظرتون چیه ؟
آخرین خبر مشکل اول و دومی هست و در کل index را نمیشناسه !
** دو پست شما یکی شد
[quote author=Shahrsakhtafzar link=topic=13553.msg72011#msg72011 date=1211181543]
آخرین خبر مشکل اول و دومی هست و در کل index را نمیشناسه !
[/quote]
یه توضیح کوچولو میدی که تا همین جا رو هم چطور انجام دادی چون من هنوز جرات نکردم رو سرور نصب کنم روی لوکال هم فایده نداره نصبش
چرا جرات نکردی ؟ چیزی را که خراب نمیکنه فقط ممکنه 5-10 دقیقه ای Visitor هات خراب بشند که میارزه برای همچین مسئلی ای یعنیSEF .
بنده هنوز تنظیماتم را دقیق درست نکردم اما مشکل اصلیش روی زبان هست که باید فارسی براش تعریف بشه و الان که تعریف نشده برو به :
1- Control Panel sh404sef
2- تب Language
3- ترجمه URL ها = خیر !
مثل حال شهر سخت افزار میشه .
به نظرم اگه یک فارسی سازی بشه و تیم هم کمک کنند توی چند تا مشکل ریزش خیلی راحت میتونه بهترین SEF برای مامبو فارسی باشه .
خوب دوستان ببیند الان سایت را ! یک کلک رشتی زدم ! دیگه اروری وجود نداره و فقط مشکل index و فارسی سازی مونده .
متن کلک رشتی :
رفتم دیدم ارور مال فایل database.php هست خط 84 که مربوط به charset دیتابیس هست . بنده هم اومدم کاملا لری اون حلقه را حذف کردم :
if(floatval(mysql_get_client_info())>=4.1){
$charset=isset($charset)?$charset:'utf-8';
$charset = isset($configuration)?$configuration->current_language->charset:$charset;
$cs=$mysql_charsets[$charset];
mysql_query( "SET CHARSET '" .$cs. "'" );
}
نظرتون چیه ؟ چه مشکلاتی میتونه این حلقه ایجاد کنه ؟
*** سه پست شما یکی شد
[quote author=حسین شکرزاده link=topic=13553.msg72005#msg72005 date=1211180882]
سلام
عمدش مشکلاتشه
یا علی علیه السلام
[/quote]
اینجا چیزی حدود 500 خط که باید ترجمه بشمه
من برای تست 30 تا خط تا حالا ترجمه کردم ???
[quote author=majd66 link=topic=13553.msg72022#msg72022 date=1211185766]
[quote author=حسین شکرزاده link=topic=13553.msg72005#msg72005 date=1211180882]
سلام
عمدش مشکلاتشه
یا علی علیه السلام
[/quote]
اینجا چیزی حدود 500 خط که باید ترجمه بشمه
من برای تست 30 تا خط تا حالا ترجمه کردم ???
[/quote]
آره زیاده باید تقسیم کنیم . شما تست کردی راهی را که گفتم هم برای دیتابیس هم برای زبان ؟
[quote author=Shahrsakhtafzar link=topic=13553.msg72015#msg72015 date=1211182930]
چرا جرات نکردی ؟ چیزی را که خراب نمیکنه فقط ممکنه 5-10 دقیقه ای Visitor هات خراب بشند که میارزه برای همچین مسئلی ای یعنیSEF .
بنده هنوز تنظیماتم را دقیق درست نکردم اما مشکل اصلیش روی زبان هست که باید فارسی براش تعریف بشه و الان که تعریف نشده برو به :
2- تب Language
3- ترجمه URL ها = خیر !
[/quote]
بله انجام دادم سایتم الان کلی بهم ریخته
[quote author=majd66 link=topic=13553.msg72029#msg72029 date=1211187042]
[quote author=Shahrsakhtafzar link=topic=13553.msg72015#msg72015 date=1211182930]
2- تب Language
3- ترجمه URL ها = خیر !
[/quote]
[/quote]
عزیزم فایل database.php را از مسیر includes باز کن با code editor cpanel و اون حلقه ای که گفتم را بردارید . دقت کنید که کامل همون ها را بردارید ( الان اروری که سایتتون میده و باز نمیشه مال همینه که اشتباه برداشتید ) .
دوستان تیم مدیریت نمیخواند کمک کنند ؟! ( محسن جان و ... کجایید ؟! )
کسی میدونه چه جوری میشه مسیر اصلیش که با SEF لود میشه را از ReMos به صفحه اصلی تغییر داد ؟
** دو پست شما یکی شد
[quote author=Shahrsakhtafzar link=topic=13553.msg72030#msg72030 date=1211187356]
[quote author=majd66 link=topic=13553.msg72029#msg72029 date=1211187042]
2- تب Language
3- ترجمه URL ها = خیر !
[/quote]
داشتم همین کار و می کردم یه آکولاد بر نداشته بودم
الان درست شد فقط این خطا را هم توقسمت کنترل پنل دارم
/administrator/components/com_sef/admin.sef.php on line 1242
[/quote]
عزیزم فایل database.php را از مسیر includes باز کن با code editor cpanel و اون حلقه ای که گفتم را بردارید . دقت کنید که کامل همون ها را بردارید ( الان اروری که سایتتون میده و باز نمیشه مال همینه که اشتباه برداشتید ) .
دوستان تیم مدیریت نمیخواند کمک کنند ؟! ( محسن جان و ... کجایید ؟! )
[/quote]
داشتم همین کارو انجام میدادم یه آکولاد پاک کردن نکرده بودم این خطا رو هم تو قسمت مدیریت میده
/administrator/components/com_sef/admin.sef.php on line 1242
و اینکه لینک ادامه مطلب به Read more تغییر پیدا کرده
** دو پست شما یکی شد
سلام
ژبه نظر من حذف هر كدي از هسته اصلي مامبو بدون دانش دقيق در مورد اون كد كار خيلي اشتباهي هستش.
بايد اول از تيم بپرسيم كه برداشتن اون كد در آينده مشكلي ايجاد خواهد كرد يا نه بعد برداريم
يا علي