سلام
طبق صحبت هایی که دوستان در پیام خصوصی کردن به نظر میاد باید این کار رو به بعد از امتحان ها موکول کنیم لذا از امیر و علی عزیز خواهش میکنم با افراد گروه صحبت کنن و دقیقا بگن که کلیه افراد از چه تاریخی میتونن حضور موثر داشته باشند
ممنون
یا علی
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
طبق صحبت هایی که دوستان در پیام خصوصی کردن به نظر میاد باید این کار رو به بعد از امتحان ها موکول کنیم لذا از امیر و علی عزیز خواهش میکنم با افراد گروه صحبت کنن و دقیقا بگن که کلیه افراد از چه تاریخی میتونن حضور موثر داشته باشند
ممنون
یا علی
سلام.
من از افراد کی هستم ؟
یارای ما کیان ؟
به کیا باید بزنیم ؟ >:(
;D
من نمی دونم با کدوم یک از دوستان باید همکاری کنم.
ولی خوب تاریخ فراغت از امتحانات : 8 - 4 - 87 به بعد
در مورد امتحانات هم کاملا موافقم. بهتره تموم شه بعد کار رو شروع کنیم تا یک شروع قوی داشته باشیم.
البته نه اونقدر دیر که باز برنامه کاری رو چیز دیگه ای پر کنه
زمینه های فعالیت رو هم خود دوستان بهتر می دونن
اگر آمار من رو در انجمن در بیارید، بیشتر توی بخش آموزش پلاس بودم. و بخش ماژول ها.
با گرافیک هم آشنا هستم.
طراحی قالب هم انجام دادم.
اصلا کلا خود آقای فیروزمندان کاملا در جریان هستند که چه کارایی هایی می تونم داشته باشم.
فقط یک چیزی که کارایی که حلقه for یا while توش دارن رو cpu من خوب انجام نمی ده.
مثلا کارهای روتین و تکراری. چجوری بگم ::). ازین کارایی که دختر خانوم ها دوست دارن انجام بدن، اصلا من نمی تونم انجام بدم :-[
سلام به همگی ، می شه اعضای تیم گرافیک ، یه پیغام خصوصی به من بزنند که بدونم کیه هستند و ...
سلام
تمام دوستان گروه یک هم به من یه پیام خصوصی بزنند و زمان شروع فعالیت و .. رو اعلام کنند . در اسرع وقت برنامه ریزی های لازم رو انجام میدم .
متاسفانه یک هفته هم بیشتر شده که اینترنت ندارم . :'( (الان قدر همین اینترنت دیزلی و ذغالی رو هم میدونم :P)
موفق باشید
امیر
سلام
طبق تاپیک هایی که زده شد یک جمع بندی میکنیم :
تیم گرافیک :
amir.d
ابراهيم
mr_aliagha
kazemturbo
sogoli
امیرحسین
مهدی مشتاقی
لطفا مدیرهای هر دو تیم به صورت خصوصی به همه این افراد پی ام بدن و ایمیل آدرس و آی دی یاهو رو بگیرن که تماس راحت تر بشه و هماهنگی های لازم رو به عمل بیارن تا انشالله شروع کنیم ...
یا علی
تیم مستند سازی :
amir.d
ابراهيم
حسین شکرزاده
سعید
Shahryar_NEO
امیرحسین
مهدی مشتاقی
[quote author=فیروزمندان link=topic=13634.msg76143#msg76143 date=1214120383]
سلام
طبق تاپیک هایی که زده شد یک جمع بندی میکنیم :
تیم گرافیک :
amir.d
ابراهيم
mr_aliagha
kazemturbo
sogoli
امیرحسین
مهدی مشتاقی
لطفا مدیرهای هر دو تیم به صورت خصوصی به همه این افراد پی ام بدن و ایمیل آدرس و آی دی یاهو رو بگیرن که تماس راحت تر بشه و هماهنگی های لازم رو به عمل بیارن تا انشالله شروع کنیم ...
یا علی
تیم مستند سازی :
amir.d
ابراهيم
حسین شکرزاده
سعید
Shahryar_NEO
امیرحسین
مهدی مشتاقی
[/quote]
خوبه محسن جان . فقط اگه میشه یکم بیشتر توضیح بده .
سلام
چیرو باید توضیح بدم ؟!
تمام پست های قبل رو خوندی ؟!
یا علی
[quote author=فیروزمندان link=topic=13634.msg76148#msg76148 date=1214120893]
سلام
چیرو باید توضیح بدم ؟!
تمام پست های قبل رو خوندی ؟!
یا علی
[/quote]
میگم میخواین صحبت کنیم در مورد تیم ها و اسمش ؟ مستند سازی ! ؟ یا من با افراد گروه و امیر جان صحبت کنم در موردش ؟ چه جوریه اگه میشه یکم توضیح بدید .
ممنون
شهریار
سلام
قرار شد 2 مدیر به صورت دوره ای انتخاب بشه که این مدیر ها مستقیما رابطی باشند بین افراد گروه و من
مشکلی که الان هست اینه که اکثر دوستان دانشجو هستن و امتحان دارن که قرار شد مشخص بشه آخرین امتحان ها کی هست تا از اون موقع کار رو شروع کنیم ...
یا علی
این را فهمیدم را عزیزم !
نه حرفم اینه که برای اینکه در مورد ماهیت گروه و اسم و ... اون حرف بزنیم باید با سر گروه حرف بزنیم دیگه ، درسته ؟
قربانت
شهریار