آقا چی شد ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا چی شد ؟
ما هم منتظریم
اگه نمی شه بریم سراغ قبلی ها
سلام
مامبو 4.6.4 آماده و حاضر هست و قرار بود همین دیروز منتشر بشه . اما یک باگ کوچیک پیدا شد که در صورتی که register global روی سرور شما آن بود ممکن بود سایت شما رو بفرسته روی هوا
این مشکل رو حل میکنیم و منتشرش میکنیم که با خیال راحت از این نسخه استفاده کنید .
یا علی
قصدم از زدن این تاپیک فقط و فقط تشکر کردن هست و بس!!! ولی چون امکان تشکر اینجا تعبیه نشده منم شما رو تنبیه می کنم و این تاپیک رو می نویسم. ;D
واقعا از زحمات شما ممنونم. هم از طرف خودم و هم از طرف بقیه که اصلا به من همچین اجازه ای ندادن ;D
چقدر حرف زدم!!! خدافظ ;)
ممنونم محسن جان خسته نباشید.آقا من یه امکان داخل جوملا دیدم جالب بود واسم می خواستم ببینم روی نسحه جدید مامبو هم همچین چیزی وجود داره .وقتی Safe Mod on بود به وسیله FTp فایل هارو آپلود می کرد امکان خیلی جالبی بود و می تونستید رو سرور هایی که سیف مد اونها روشن بود همچیز نصب کرد
سلام
خیر ;)
یا علی
سلام
آقا محسن دست شما و بقیه دوستان درد نکنه و خسته نباشید
ما منتظریم .. .
سلام
من هم به نوبه خودم تشکر می کنم.امیدوارم همیشه در ادامه راهتان موفق و پیروز باشید.
قطعا دعای خیر اعضا پشت سرشماست.
منم تشکر میکنم ، واقعا خسته نباشید ... :-*
[quote author=فیروزمندان link=topic=13917.msg76922#msg76922 date=1214721670]
سلام
مامبو 4.6.4 آماده و حاضر هست و قرار بود همین دیروز منتشر بشه . اما یک باگ کوچیک پیدا شد که در صورتی که register global روی سرور شما آن بود ممکن بود سایت شما رو بفرسته روی هوا
این مشکل رو حل میکنیم و منتشرش میکنیم که با خیال راحت از این نسخه استفاده کنید .
یا علی
[/quote][size=14pt]
واقعا ازتون تشكر مي كنم
و براي اعضاي تيم مامبولرن آرزوي موفقيت هاي بيشتر مي كنم[/size]
[size=16pt]پر توان باشيد[/size]
more power to u!! :D