خب میبینم که باید کامپوننت mosform رو هم نصب کنید که ثبت نام کنیم ! :D در ضمن نظر سنجی رو نمیزایر توی صفحه اول ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
خب میبینم که باید کامپوننت mosform رو هم نصب کنید که ثبت نام کنیم ! :D در ضمن نظر سنجی رو نمیزایر توی صفحه اول ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
فکر نمیکنم محدود کردن به افراد انجمن کار درستی باشه . حتما عضو آزاد هم میگیریم .
اجازه بدین جناب ارسونی اطلاعیه رو آماده کنه ... انشالله چند بنر هم طراحی میکنیم که دوستان اگر خواستن تبلیغ کنند .
---
حتما بعد از نوشتن اطلاعیه فرمهای مربوطه هم در سایت قرار میدیم که ثبت نام شروع بشه .
نظر سنجی برای چه موردی ؟
یا علی
منظور همون نظر سنجی همایش هست فکر کنم!
[quote author=جواد احمدزاده link=topic=1621.msg9305#msg9305 date=1153518110]
منظور همون نظر سنجی همایش هست فکر کنم!
[/quote]
بله منظورم همینه ...
همایش باشه من هم هستم :-[
همه هستن! فرانسوی ها یه تکیه کلام دارن که ترجمه فارسی اون میشه: پشت هم و در کنار هم ...... (ترجمه فارسی یه خورده تو ذوق میزنه)
دوستان اگه قراره به برگزاری باشه و بنرها آماده بشن با اینکه وب سایت من سینمایی هستش و کاربراش زیاد نیستند و بازدیدهاش هم همینطور ولی تبلیغ همایش رو از آغاز تبلیغات تا روز برگزاری میذارم توی وب سایت .
کمک دیگه ای فکر نکنم از دستم بر بیاد . به هر حال من همه جوره در خدمتم .
دوستدار همگی شما ، بهمنی
اتفاقا سایت شما خیلی عالیه
خیلای عالیه ما هم حاضریم در خدمت دوستان باشیم البته هم از نظر امکانات و تا حد توان هم مالی ولی همه اعضا هم اگه همت کنن و قسمی از کار را تحمل کنند از لحاظ جذب اسپانسر و تبلیغات خاص برای تامیت هزینه های مادی و هماهنگی های لازم با افراد صاحب نفوذی که می شناسند می توانند کمک موثری داشته باشند
خیلای عالیه ما هم حاضریم در خدمت دوستان باشیم البته هم از نظر امکانات و تا حد توان هم مالی ولی همه اعضا هم اگه همت کنن و قسمی از کار را تحمل کنند از لحاظ جذب اسپانسر و تبلیغات خاص برای تامین هزینه های مادی و هماهنگی های لازم با افراد و ادارات صاحب نفوذی که می شناسند می توانند کمک موثری داشته باشند