من یوزر پس رو براتون ارسال کردم...منتظر باشم؟...ممنون/.
نمایش نسخه قابل چاپ
من یوزر پس رو براتون ارسال کردم...منتظر باشم؟...ممنون/.
نوشتم ...
[quote author=javid2005 link=topic=15765.msg89257#msg89257 date=1223218540]
نیازی به آپلود نیست ..
فقط لینک سایت و یوزرنیم پسوورد رو برام به صورت پیغام خصوصی بفرست
[/quote]
من نمی دونم ازچه طریقی باید وارد انجمن بشم .. لطف لینک انجمن رو برام بفرست
آدرس انجمن رو پیدا کردم .. نیازی به ارسالش نیست
ولی چرا نمی تونم تو انجمن عضو بشم ... شما که عضویت رو غیر فعال کردی پس یوزر+پسوورد مدیر رو هم میدادی دیگه
منتظر یوزر پسوورد مدیر هستم یا اینکه یه عضو با سطح دسترسی مدیر برای من بساز
یا علی
تست کردم ..
اولا باید بگم احتمالا این خطا متاسفانه به سرورتون بر میگرده ....
ولی در مجموع زیاد نگران این خطا نباشید ... اگه سرعت اینترنت و سیستم شما خیلی کند باشه حتی هنگام باز کردن منوی پاپ آپ تغییر فونت هم این ارور ها رو خواهید دید که ناگهان محو میشن و لیست فونت ها نمایش داده میشه ... پس نتیجه می گیریم این ارورها پشت چند تا از امکانات دیگه از این ویرایشگر هم وجود داره
اگه خودتون هم تست کنید متوجه میشید که هم کیبورد مجازی و هم تاریخ ویرایشگر در حالی که خطا هم میده به خوبی کار می کنه
پیشنهاد من اینه که حداقل اگه مشکلتون حل نمیشه این دو دکمه رو حذف کنید
من بسته رو هم به طور کامل حذف کردم و بعدش یه بسته دیگه نصب کردم
  نه بسته مشکل داره و نه قالب و نه ویرایش های دستی .... مطمئن باشید
مثلا در مورد دکمه تاریخ smf بوسیله تابع مربوطه زمان و دریافت زمان از سرور با مشکل کوچیکی مواجه میشه و این مشکل به سرور برمیگره ... به خطی که ارور میده توجه کنید و فایل رو چک کنید
یا علی مدد
ممنون...برای حذف اون دکمه ها باید چه فایلی رو ادیت کنم؟؟...
مشکل سرور به کدوم قسمت مربوط میشه ؟...چون ممکنه بعدا جای دیگه که مهم تر باشه مشکل ایجاد کنه....گزارش بدم بهشون/.
باز هم ممنون/.
باید چه فایلی رو ادیت کنم؟؟...
مشکل سرور به کدوم قسمت مربوط میشه ؟...چون ممکنه بعدا جای دیگه که مهم تر باشه مشکل ایجاد کنه....گزارش بدم بهشون/.
باز هم ممنون/.
در مورد فونت دیفالت..من این کد رو پیدا کردم....
نقل قول:
var iframe_style ="BODY{font-family:Verdana,Arial,Sans-Serif,Tahoma;font-size:12px;color: black;}";
و قسمت Verdana,Arial,Sans-Serif, رو حذف کردم....ولی تغییری ایجاد نشد..!
اگه از مرورگری مثل اپرا یا فایرفکس و .. استفاده می کنید باید رفرش کنید ..
چون فونت قبلی تو کش مرورگرتون مونده ... باید اطلاعات در کش مرورگر رفرش بشه
بله درسته...چند بار هم رفرش کردم.../.
اون دکمه های کیبرد و تاریخ رو چطور میشه حذف کرد؟
سرعت لود قسمتهای ادیتور رو میشه افزایش داد؟...برای خود من با 128 ..دیر لود میشه...جه برسه به کاربر با دایل آپ.!!
یکی از مشکلات ویرایشگر پیشرفته همینه .. به همنی دلیله که خیلی از مدیران از این بسته استفاده نمی کنند
کد های جاوااسکریپت زیادی در این ویرایشگر به کار رفته و این امر طبیعیه ...
فکر کنم یکی از راه هایی که برای بالا بردن سرعت لود وجود داشته باشه که زیاد جالب نیست .. اینکه ویرایشگر رو خاموش کنی
ظاهرش همونه ولی تغییرات رو در محیط ویرایشگر نشون نمیده ... مثلا بین نوشته تگ ها رو قرار میده
کنار علامت افیس نوشته خاموش کردن ویرایشگر ...
احتمالا راههای دیگه هم هست ...
مثلا تعداد دکمه ها رو کم کنی ... دکمه هایی که استفاده کمی دارند ... ولی زیاد تاثیر گذار نیست