اتفاقا من از آخرین نسخه استفاده میکنم
نمایش نسخه قابل چاپ
اتفاقا من از آخرین نسخه استفاده میکنم
بنده هم از نسخه 4.6.5 استفاده کردم !
گويا مشكلتون حل شده ميتونم بپرسم چجوري؟
سلام
آقا من با نسخه 462 يك بار برام اين مشكل پيش اومد كه هركاري كه بگي كردم و درست شد. اما بعد از چند روز دوباره پيداش ميشد و روز از نو و روزي از نو! تازه يه مدت هم وقتي ترافيك سايت سنگين ميشد صفحه آفلاين نمايش داده ميشد!
اما اونو كلاً پاكش كردم و حتي از خير ديتابيسش هم گذشتم. يه دونه جديد 462 نصب كردم و تا الان كه 465 اومده ديگه اين مشكل برام پيش نيومده. هرگز نتونستم دليل اين اتفاقات در اون سايت رو پيدا كنم و متوجه بشم.
موفق و پيروز باشيد.
كاسپرسكي جان شما چطور ديدم سايتت اين مشكل رو ديگه نداشت!شما چيكار كردي؟
من فکر کنم این مشکل دراین صورت پیش میاد که اول ما seo رو فعال کنیم بعد htaccess.txt رو به htaccess. تغییر نام بدیم .
چون من تست کردم اگه بر عکس انجام بدیم مشکلی پیش نمیاد.به هر حال مشکل کلافه کننده ای هست.من الان به خاطر این مشکل کل فایل های سایت رو جایگزین کردم درست نشد به خاطر همین الان از طریق htaccess ایندکس رو ریدایرکت کردم به index.php?option=com_frontpage&Itemid=1 ولی همین هم باعث بروز یه سری مشکلات شده...مثلا اینکه ارسال یادداشت کار نمیکنه !
ولی مشکل فوق هر چی هست مربوط به دیتابیس میشه! چرا که من کلیه فایل ها رو جایگزین کردن افاقه نکرد...دیگه سرتون رو درد نمیارم وسلام
من نسخه 4.6.5 رو نصب کردم
الان هر کاری میکنم تا بتونم از طریق redirect سایت رو درست کنم درست نمیشه :
این ارور رو میده
Apache detected an error in the Rewrite config.
Syntax error on line 32 of /home/xxxxx/public_html/.htaccess.QIRLWEPQtThDkPdq8j8z_YAaOZ9hNok4:
RewriteCond: bad flag delimiters
Please try again.
سلام. خوب حتما كد ريدايركت را اشتباه يا ناقص مي زنيد. چه كدي مي زنيد؟
يــــــــــــــــــــاعــ ـــــــــــــــلي
بنده از طریق Cpanel تغییر میدم نمیدونم چرا اینطوری شده
البته من که از redirect استفاده کردم توی قسمت ارسال نظرات نمیشد نظری ارسال کرد!