پاسخ : اشکال جدی در ورود کابر
سلام. این طور که توضیحات معلومه واضحه که اشکال از دیتابیستون هست. یک راه حل مشکل هم همین هست که خدمتتون عرض کردم در پست قبلیم.یک مامبوی جدید نصب کنید با دیتابیس جدید و اگر مطالب به قدری زیاد هست که نمی تونید دستی وارد کنید می شه از جدول مطالب به تنهایی در دیتابیس بک آپ گرفت و در دیتابیس مامبوی جدید وارد کرد. هر کامپوننت یا ماژول یا .... هم که خواستید نصب کنید روی مامبو. فقط بعد از نصب هر کدام و پس از هر مرحله ورود و خروج کاربر را تست کنید تا اگر مشکل از مورد خاصی بود متوجه بشید.
یا اینکه جداول اکستنشن های اضافی از توی دیتابیس سایتتون (دیتابیسی که با وجود اون مشکل ورود و خروج یوزر ها هست) حذف کنید به طوری که فقط جداول پیشفرض مامبو بمونه توی دیتابیس و ببینید باز هم مشکل دارید یا نه.بعد از این کار هم می تونید دونه دونه به نصب اکستنشن های مورد نظرتون بپردازید و بعد از نصب هر کدام تست کنید ببنید مشکل ورود و خروج کاربران به وجود اومده یا نه.
قبل از هر کاری بک آپ از دیتابیس فراموش نشه
یــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــــــلی
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=19092.msg104341#msg104341 date=1237739366]
سلام. این طور که توضیحات معلومه واضحه که اشکال از دیتابیستون هست. یک راه حل مشکل هم همین هست که خدمتتون عرض کردم در پست قبلیم.یک مامبوی جدید نصب کنید با دیتابیس جدید و اگر مطالب به قدری زیاد هست که نمی تونید دستی وارد کنید می شه از جدول مطالب به تنهایی در دیتابیس بک آپ گرفت و در دیتابیس مامبوی جدید وارد کرد. هر کامپوننت یا ماژول یا .... هم که خواستید نصب کنید روی مامبو. فقط بعد از نصب هر کدام و پس از هر مرحله ورود و خروج کاربر را تست کنید تا اگر مشکل از مورد خاصی بود متوجه بشید.
یا اینکه جداول اکستنشن های اضافی از توی دیتابیس سایتتون (دیتابیسی که با وجود اون مشکل ورود و خروج یوزر ها هست) حذف کنید به طوری که فقط جداول پیشفرض مامبو بمونه توی دیتابیس و ببینید باز هم مشکل دارید یا نه.بعد از این کار هم می تونید دونه دونه به نصب اکستنشن های مورد نظرتون بپردازید و بعد از نصب هر کدام تست کنید ببنید مشکل ورود و خروج کاربران به وجود اومده یا نه.
قبل از هر کاری بک آپ از دیتابیس فراموش نشه
یــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــــــلی
[/quote]
سلام آقای کاظم زاده عزیز و رامی خسته نباشید
همه ی اوامر شما انجام شد بنده کل دیتابیس رو پاک کردم با کاربر ، همچنین کل مامبو رو و از سایت مامبو دیگ مامبوی اصل رو دریافت کردم و در هاست آپلود کردم و نصب کردم با پایگاه داده ی جدید هیچی هم نصب نکردم پایگاه داده رو هم اصلاً دستش نزدم .... :'(
ولی مثل اینکه مشکل اصلاً از مامبو و پایگاه داده هم نیست و مشکل هاست بنده است ! البته قبلاً جواب می داد نمیدونم چرا الان نمی ده
حالا اگه مشکل از هاست باشه که هست بای به پشتیبانی چی بگم ؟ و آیا مشکل از جای دیگه ای است ؟(فکر نمیکنم)
سلام. باید save sessiion path قالب ویرایش باشه .
یـــــــــــــــــــاعـــ ــــــــــــــلی
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=19092.msg104386#msg104386 date=1237802372]
سلام. باید save sessiion path قالب ویرایش باشه .
یـــــــــــــــــــاعـــ ــــــــــــــلی
[/quote]
حواسم بهش بود روی 777 قابل ویرایشه (پوشه ی temp) دیگه علی جان ؟
دوستان عزیز کسی نیست کمک کنه ؟
با سلام
من هم دقیقا همین مشکل را دارم . در بعضی سیستمها کاربران وارد میشن و در برخی دیگر ، ظاهرا وارد شده ولی منوی کاربری نمیاد !
چند تا تاپیک ایجاد کردم در این تالار ولی نتیجه ای نگرفتم .
ضمنا سایتم از کش استفاده میکند . حتما بایستی پاکش کنم ؟
[quote author=p30p30 link=topic=19092.msg105153#msg105153 date=1239305406]
با سلام
من هم دقیقا همین مشکل را دارم . در بعضی سیستمها کاربران وارد میشن و در برخی دیگر ، ظاهرا وارد شده ولی منوی کاربری نمیاد !
چند تا تاپیک ایجاد کردم در این تالار ولی نتیجه ای نگرفتم .
ضمنا سایتم از کش استفاده میکند . حتما بایستی پاکش کنم ؟
[/quote]
سلام
من هم دقیقا همین مشکل رو دارم . بعلاوه تو سیستمای دیگه اصلا نمیتونم لینک بدم با html رو ویرایش کنم ؟
ماژول لاگین رو عوض کردم و مشکل لاگین تا حدی حل شده ...