-
مشکل در ارسال مطلب
سلام
جناب safajuy از اینکه به من لطف دارید و این تاپیک را دنبال می کنید خیلی ممنونم . من یک برنامه نویس وب هستم لطفا از راهنمایی های آماتوری دست بردارید و من را حرفه ای آموزش دهید . من از هیچ کار سختی نمی ترسم و من نیز مسمم به اشکال زدایی سایتم هستم پس لطفا هر راهی را که می بیند که می توانید این مشکل را رفع کنید لطفا بگویید و من را آموزش دهید .
با تشکر سعید حسنی
-
خب ببينيد اون راهي كه گفتم ساده نبود!
عيب رو نميشه تشخيص داد دقيق از كجاست ولي ميشه گفت كه اين مشكل فقط براي دنصب دو جوملا روي يك ديتابيس بوجود مياد
راهش هم پشتيبان گيري از سايت قديميتون و نصب يك جوملاي جديدهست.
البته اين راه به ذهنم ميرسه. باز هم اگر دسترسي فول بود شايد بهتر مي شد تصميم گيري كرد
موفق باشيد
-
مشکل در ارسال مطلب
سلام
جناب safajuy دسترسی کامل یعنی چی ؟ اگه نیاز دارید به ورود به جوملای من برای خطایابی من مشکلی ندارم پس هرچه سریعتر اعلام کنید که آماده به همکاری هستید یا نه .
با تشکر سعیدحسنی
-
اطلاعات هاست + جوملاتون رو بصورت خصوصي برام بفرستيد
موفق باشيد
-
مشكل شما حل شد!
همون اول اگراطلاعاتتون رو مي فرستادين الان راحت مي تونستيد توي سايتتون مطلب بذاريد
در هم ريختگي توي ديتابيس شما خيلي زياد بود. نمونه ش ديتابيس ويرچومارت بود كه ديتابيسش بود ولي خودش نبود!
مشكل اصلي رو پلاگين Editor Button - AddAttachment بوجود آورده بود و با غير فعال كردنش مشكل حل شد!
پيروز و سربلند باشيد
(لطفاً از ارسال پست تشكر خودداري كنيد و اگر مشكلي پيش اومد درادامه ي همين تاپيك بفرماييد)