پاسخ : در رابطه با كامپونت گالري تصاوير
در نسخه جدید پونی گالری شما میتونید انتخاب کنید تصاویر بدون تایید منتشر بشوند یا خیر. ( با در نظر گرفتن سطوح کاریری البته)
نکتهای که خیلی خیلی مهمه اینه که بعد از نصب و مخصوصا پس از به روز رسانی به خوبی پارامترها ها رو مطالعه کنید و گالری رو تنظیم کنید. اینطوری گالری زیباتری خواهید داشت.
اما یک مزیت دیگر این گالری ارسال چندین عکس در بخش کاربری هست. به طوری که یک کاربر میتونه همزمان 1 تا 10 عکس ارسال کنه.
نصب رو 4.6. رو اگر کسی تست کرد اطلاع بده ممنون میشم.
[quote author=webpen link=topic=4354.msg27234#msg27234 date=1170239924]
در نسخه جدید پونی گالری شما میتونید انتخاب کنید تصاویر بدون تایید منتشر بشوند یا خیر. ( با در نظر گرفتن سطوح کاریری البته)
نکتهای که خیلی خیلی مهمه اینه که بعد از نصب و مخصوصا پس از به روز رسانی به خوبی پارامترها ها رو مطالعه کنید و گالری رو تنظیم کنید. اینطوری گالری زیباتری خواهید داشت.
اما یک مزیت دیگر این گالری ارسال چندین عکس در بخش کاربری هست. به طوری که یک کاربر میتونه همزمان 1 تا 10 عکس ارسال کنه.
[/quote]
سلام.
من پونی گالری رو همین امروز روی 4.6.1 فارسی شده مامبولرن نصب کردم . فعلا که هیچ ایرادی ندیدم و به نظرم خیلی بهتر از داتسو هستش (به خاطر امکاناتش) الان هم چون دارم یک سایت عکاسی آماده می کنم (قبلا توی یه تاپیک دیگه گفته بودم) همه کامپوننت های عکس رو ریشه ای تست می کنم ببینیم چی میشه. فعلا که پونی بهتر بوده. یه Cpanel جدا هم داره داخل ادمین مامبو که خودش امتیاز خیلی خوبیه مخصوصا وقتی قرار کاربر تازه کاری از مامبو استفاده کنه. منتهی مشکلش اینه که فارسی نیست. که اون رو هم اگه بشه انجام میدم. کار نشد نداره D:
در ضمن همین الان پونی رو روی یک سایت دیگه که اونم مامبو بود (همین 4.6) نصب کردم. اما بعد از اتمام نصب این همه error داد:
Fatal: Installer error with /home/rayra/public_html/media/install_45c10cdce8028/ponygallery.xml: component com_ponygallery SQL error DB function failed with error number 1050
Table 'mos_ponygallery' already exists SQL=CREATE TABLE `mos_ponygallery` (`id` int(11) NOT NULL auto_increment,`catid` int(11) NOT NULL default '0',`imgtitle` text NOT NULL,`imgauthor` varchar(50) default NULL,`imgtext` text NOT NULL,`imgdate` varchar(20) default NULL,`imgcounter` int(11) NOT NULL default '0',`imgvotes` int(11) NOT NULL default '0',`imgvotesum` int(11) NOT NULL default '0',`published` tinyint(1) NOT NULL default '0',`imgfilename` varchar(100) NOT NULL default '',`imgthumbname` varchar(100) NOT NULL default '',`checked_out` int(11) NOT NULL default '0',`owner` varchar(50) NOT NULL default '',`approved` int(1) NOT NULL default '0',`useruploaded` int(1) NOT NULL default '0',`ordering` int(11) NOT NULL default '0',PRIMARY KEY (`id`)) TYPE=MyISAM ;
SQL =
CREATE TABLE `mos_ponygallery` (`id` int(11) NOT NULL auto_increment,`catid` int(11) NOT NULL default '0',`imgtitle` text NOT NULL,`imgauthor` varchar(50) default NULL,`imgtext` text NOT NULL,`imgdate` varchar(20) default NULL,`imgcounter` int(11) NOT NULL default '0',`imgvotes` int(11) NOT NULL default '0',`imgvotesum` int(11) NOT NULL default '0',`published` tinyint(1) NOT NULL default '0',`imgfilename` varchar(100) NOT NULL default '',`imgthumbname` varchar(100) NOT NULL default '',`checked_out` int(11) NOT NULL default '0',`owner` varchar(50) NOT NULL default '',`approved` int(1) NOT NULL default '0',`useruploaded` int(1) NOT NULL default '0',`ordering` int(11) NOT NULL default '0',PRIMARY KEY (`id`)) TYPE=MyISAM ;
Fatal: Installer error with /home/rayra/public_html/media/install_45c10cdce8028/ponygallery.xml: component com_ponygallery SQL error DB function failed with error number 1050
Table 'mos_ponygallery_comments' already exists SQL=CREATE TABLE `mos_ponygallery_comments` (`cmtid` int(10) NOT NULL auto_increment,`cmtpic` int(10) NOT NULL default '0',`cmtip` varchar(15) NOT NULL default '',`cmtname` varchar(20) NOT NULL default '',`cmttext` text NOT NULL,`cmtdate` varchar(20) default NULL,`published` tinyint(1) NOT NULL default '0',`approved` tinyint(1) NOT NULL default '1',PRIMARY KEY (`cmtid`)) TYPE=MyISAM;
SQL =
CREATE TABLE `mos_ponygallery_comments` (`cmtid` int(10) NOT NULL auto_increment,`cmtpic` int(10) NOT NULL default '0',`cmtip` varchar(15) NOT NULL default '',`cmtname` varchar(20) NOT NULL default '',`cmttext` text NOT NULL,`cmtdate` varchar(20) default NULL,`published` tinyint(1) NOT NULL default '0',`approved` tinyint(1) NOT NULL default '1',PRIMARY KEY (`cmtid`)) TYPE=MyISAM;
Table 'mos_ponygallery_catg' already exists SQL=CREATE TABLE `mos_ponygallery_catg` (`cid` int(11) NOT NULL auto_increment,`name` varchar(255) NOT NULL default '',`parent` varchar(255) NOT NULL default '0',`description` text,`ordering` int(11) NOT NULL default '0',`access` tinyint(3) unsigned NOT NULL default '0',`published` char(1) NOT NULL default '0',`catimage` varchar(100),`img_position` int(10) default '0',PRIMARY KEY (`cid`)) TYPE=MyISAM;
SQL =
CREATE TABLE `mos_ponygallery_catg` (`cid` int(11) NOT NULL auto_increment,`name` varchar(255) NOT NULL default '',`parent` varchar(255) NOT NULL default '0',`description` text,`ordering` int(11) NOT NULL default '0',`access` tinyint(3) unsigned NOT NULL default '0',`published` char(1) NOT NULL default '0',`catimage` varchar(100),`img_position` int(10) default '0',PRIMARY KEY (`cid`)) TYPE=MyISAM
تنها فرق این دوتا مامبو این بود که روی این دومی داتسو هم نصب بود. همین! پرمیشن ها هم برای فلدرها 755 و فایلها 644 (در هر دو سایت) یه 777 هم تست کردم باز همون بود. در ضمن هردوی اونها روی یک سرور هستن. شاید مامبو دومی بد نصب شده و لازم که دوباره نصب کنم اما خواستم error رو که داده گفته باشم.
پونی گالری قبلا رو این سایت نصب بوده؟!
اگر بله .. از قسمت کامپوننت ها حذفش کنید
اگر اونجا نبود تو پوشه های components و administrator/components اگر پوشه پونی هست پاکش کنید
از دیتابیس هم تمام جداول مربوط به پونی رو حذف کنید
و مجددا پونی رو نصب کنید.
[quote author=رادمهر link=topic=4354.msg27310#msg27310 date=1170280325]
پونی گالری قبلا رو این سایت نصب بوده؟!
اگر بله .. از قسمت کامپوننت ها حذفش کنید
اگر اونجا نبود تو پوشه های components و administrator/components اگر پوشه پونی هست پاکش کنید
از دیتابیس هم تمام جداول مربوط به پونی رو حذف کنید
و مجددا پونی رو نصب کنید.
[/quote]
با این کاری که گفتین درست شد. اما روی اون یکی که پونی از اول هم درست بود داشتم کار می کردم. قبلا گفتم که توی ادمین همه چیز درسته اما الان که بردمش بعد از اینکه از منو اصلی میرم توی گالری تصاویر توی صفحه اولش این error رو میده:
warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/kanoun/public_html/components/com_ponygallery/ponygallery.html.php on line 110
اول اینکه ببخشید من هی فراموش می کنم همه رو با هم بنویسم. چون بعضی وقتها ناگهانی به یه نتیجه جدید میرسم. در واقع کمی توی پست ها عجله می کنم (شرمنده)
الان هم که توی سایت می بینم صفحه اختصاصی هر کس درسته. آجاکس هم درسته. (خیلی عالیه!!) کامنت هم درست میده. امتیاز هم همینطور. thumb ها همینطور. جستجو هم درسته. فقط همون صفحه اولش.
[quote author=جلال افشار link=topic=4354.msg27304#msg27304 date=1170276149]
[/quote]
سلام.
من پونی گالری رو همین امروز روی 4.6.1 فارسی شده مامبولرن نصب کردم . فعلا که هیچ ایرادی ندیدم و به نظرم خیلی بهتر از داتسو هستش (به خاطر امکاناتش) الان هم چون دارم یک سایت عکاسی آماده می کنم (قبلا توی یه تاپیک دیگه گفته بودم) همه کامپوننت های عکس رو ریشه ای تست می کنم ببینیم چی میشه. فعلا که پونی بهتر بوده. یه Cpanel جدا هم داره داخل ادمین مامبو که خودش امتیاز خیلی خوبیه مخصوصا وقتی قرار کاربر تازه کاری از مامبو استفاده کنه. منتهی مشکلش اینه که فارسی نیست. که اون رو هم اگه بشه انجام میدم. کار نشد نداره D:
[/quote]
من بخش کاربری پونیگالری جدید رو کاملا ترجمه کردم. بخش مدیریت هم تقریبا فارسی شده فقط مونده چند تا آیتم و توضیحات مربوط به آیتمها که چون سرم این چند روز شلوغ هست فرصت نشده روش کار کنم. اگر مایل به همکاری هستی فایل زبان رو بفرستم کاملش کن.
[quote author=webpen link=topic=4354.msg27346#msg27346 date=1170316716]
[quote author=جلال افشار link=topic=4354.msg27304#msg27304 date=1170276149]
[/quote]
سلام.
[/quote]
من بخش کاربری پونیگالری جدید رو کاملا ترجمه کردم. بخش مدیریت هم تقریبا فارسی شده فقط مونده چند تا آیتم و توضیحات مربوط به آیتمها که چون سرم این چند روز شلوغ هست فرصت نشده روش کار کنم. اگر مایل به همکاری هستی فایل زبان رو بفرستم کاملش کن.
[/quote]
به شدت مایل و پایه ام. من تقریبا یک سوم اون رو رفته بودم.
کسی پونی گالری رو روی 4.6.1 تست نکرده؟ برای من همه چیزش درسته غیر از این error که صفحه اول پونی میده:
warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/kanoun/public_html/components/com_ponygallery/ponygallery.html.php on line 110
که قبلا هم گفتم. هر کاری هم کردیم جواب نداد. می خوام ببینم دیگران امتحان کردن؟ آخرین نسخه ای که پونی روش کار کرده چی بوده؟
منم رو لوکال تست کردم این مورد هستش .. فکر کنم روی 4.5.4 خوب کار کنه .. لوکال واسه تسته ببینین !