بسته نقشه سایت بدرستی بر روی SMF شما نصب نشده به همین علت گزینه های مربوطه وجود ندارد
نمایش نسخه قابل چاپ
بسته نقشه سایت بدرستی بر روی SMF شما نصب نشده به همین علت گزینه های مربوطه وجود ندارد
خب چرا نصب نمیشه منم که همین مشکل رو دارم نوید جان گفت .xml رو پیدا کن و 1.1.4 را به جای 1.1.4 بذار ولی اصلا چنین چیزی توش نبود.
من هم دچار همينمشكل شدم.نقل قول:
آقا زديم خراب كرديم !!!
من گزينه ي ر استفاده از علامت سوال (?) به جای index.php رو فعال كردم حالا مثلا خيلي جاها نمي شه رفت مثلا تنظيمات شخصي بريم وبعد بريم مشخصات شخصي
مي ره مستقيم صفحه يا ول سايت
حالا پاكش كردم بازم همونه چي كنم
كمك!!!! :'(
آقا تو رو خدا كمك كنيد.چكار كنم بدون اينكه اطلاعاتم از بين بره اين علامت سواله بره بجاش index بياد.
[quote author=besctripts.ir link=topic=9995.msg57729#msg57729 date=1199178476]
آقا تو رو خدا كمك كنيد.چكار كنم بدون اينكه اطلاعاتم از بين بره اين علامت سواله بره بجاش index بياد.
[/quote]
از قسمت تنظیمات بسته ، نمایش علامت ؟ را غیرفعال نمایید
نوید جان مشکل ما حل نشد که چرا نصب نمیشه ؟
غير فعال كردم واي باز دوباره كه به تنظيمات ميام فعال شده. :-[ :-[ :-[نقل قول:
از قسمت تنظیمات بسته ، نمایش علامت ؟ را غیرفعال نمایید
هر كاري هم ميكنم پاك نميشه؟؟؟
يكي بگه چكار كنم؟
هر کدوم از دوستان که مشکل دارند یوزر و پسورد هاست + smf رو بصورت خصوصی به همراه شرح کامل مشکل ارسال کنند پس از بررسی همینجا پاسخ میدم.
دو سه نفر اینجا پرسیدند این سوال رو اینه که قاطی شده لطفا دوستان همکاری کنند تا مشکل همه به نحو احسنت حل بشه.
مرسی
سلام من مشکلم رو جداگونه میگم.
این که من این sef رو که آپلود میکنم این ارور رو میده :
یکی از بچه ها گفت بگرد .xml رو پیدا کن و بجای 1.1.3 بذار 1.1.4 منم گشتم ولی همچین چیزی پیدا نکردم پس مشکل من آپلود نکردن sef و نصب اونه همین حالا من یوزر و پسورد هاست + smf رو براتون ارسال میکنم .