پاسخ : » اخبار ، بحث و معرفی انواع SEF سازگار با مامبو 4.6 !
[quote author=majd66 link=topic=13553.msg72036#msg72036 date=1211188585]
داشتم همین کارو انجام میدادم یه آکولاد پاک کردن نکرده بودم این خطا رو هم تو قسمت مدیریت میده
/administrator/components/com_sef/admin.sef.php on line 1242
و اینکه لینک ادامه مطلب به Read more تغییر پیدا کرده :-\
[/quote]
خیلی از Phrase ها انگلیسی شدند . باید این ها هم فارسی بشه .
آقا یکی کار با sef404 رو آموزش بده من میترسم والا روی هاستم نصب کردم ولی میترسم دستکاری کنم (چون هاستم خیلی افتضاح هست )
پاسخ : » اخبار ، بحث و معرفی انواع SEF سازگار با
[quote author=majd66 link=topic=13553.msg72036#msg72036 date=1211188585]
و اینکه لینک ادامه مطلب به Read more تغییر پیدا کرده :-\
[/quote]
از قسمت ترجمه مامبو هم نتونستم درستش کنم
[quote author=ابراهيم link=topic=13553.msg72037#msg72037 date=1211189014]
سلام
ژبه نظر من حذف هر كدي از هسته اصلي مامبو بدون دانش دقيق در مورد اون كد كار خيلي اشتباهي هستش.
بايد اول از تيم بپرسيم كه برداشتن اون كد در آينده مشكلي ايجاد خواهد كرد يا نه بعد برداريم
يا علي
[/quote]
من از این فایل یک پشتیبان دارم که در صورتی که تیم مامبو نظری داد بازگردانی بشه
[quote author=pctaz link=topic=13553.msg72044#msg72044 date=1211190574]
آقا یکی کار با sef404 رو آموزش بده من میترسم والا روی هاستم نصب کردم ولی میترسم دستکاری کنم (چون هاستم خیلی افتضاح هست )
[/quote]
بهتر شما هنوز فعالش نکنید چون به نتیجه ما می رسید من هم منتظرم یکی از اساتید کمکون کنه و فعلا دارم یک مقدار ترجمش می کنم :-[
** دو پست شما یکی شد
پاسخ : » اخبار ، بحث و معرفی انواع SEF سازگار با
[/quote]
1- هیچ ترسی نداره ! فایل هاتون را یک بک آپ بگیرید . ببینید همه این موارد با Disable کردن این کامپوننت حل میشه ! پس ترس نداره !
آموزش را هم والا من تازه کارم توش و فقط مشتاقشم اما تا توی اونجایی که بنده دیدم شما تنظیماتی که توی پست های قبل گفتم را انجام بدید به صورت اولیه کار حل هست . فقط یک مشکل اولیه میمونه اونم اینکه این SEF صفحه اصلی که لود میکنه " صفحه اصلی " نیست ! بلکه ReMos را لود میکنه که این فرق کنم با تغییر در کد ها مشکل راحت بشه ( بنده تخصصی توی این زمینه ندارم ) . این راه اندازی اولیه اش هست .
راستی توی تنظیمات به نظر من Unique ID را هم Disable کن .
قربانت
شهریار ;)
[quote author=majd66 link=topic=13553.msg72046#msg72046 date=1211190966]
[/quote]
بهتر شما هنوز فعالش نکنید چون به نتیجه ما می رسید من هم منتظرم یکی از اساتید کمکون کنه و فعلا دارم یک مقدار ترجمش می کنم :-[
[/quote]
بحث ترجمه اش بحث اولیه نیست ! شما فعلا میتونید انگلیسی تست کنید بعد ترجمه میکنیم و استفاده میکنیم . اول باید برداریشو بتونیم ثابت کنیم !
** دو پست شما یکی شد
حق با شماست وب سایت من که دار خوب کار میکنه فقط باید بیشتر روش کار بشه
پس هر کس خواصت شروع کنه:
1- فعال کردن SEf در تنظیمات مامبو
2- بعد از فعال کردن کامپوننت در قسمت sh404SEF Configuration به تب Languages و خیر را انتخاب کنید
3- در همین قسمت Unique ID را هم خیر قرار بدید
4- از فایل database.php در شاخه includes یک پشتیبان گرفته وبعد کد زیر را از داخل آن حذف کنید. خط 84
if(floatval(mysql_get_client_info())>=4.1){
$charset=isset($charset)?$charset:'utf-8';
$charset = isset($configuration)?$configuration->current_language->charset:$charset;
$cs=$mysql_charsets[$charset];
mysql_query( "SET CHARSET '" .$cs. "'" );
}
خوب حالا بدبخت شدید نه شوخی کردم الان لینک ها همونی شده که همیشه آرزوشو داشتید
ترجمش رو شروع نکنید ، شاید به این نتیجه برسیم که به درد نمی خوره ، اونوقت همه تلاش ها به باد می ره
سلام
ماشالا بچه ها اینجا فعال شدن ها ;)
یه مقدار صبر کنیم آبتین هم برسه فکر کنم حل میشه، چون دیشب با آبتین تو فایلش دستکاری کردیم به یه جاهایی رسیده بود ;)
ok که شد ترجمه رو تقسیم میکنیم :) شاید بشه به تیم یه هدیه داد :) بابت زحماتشون
البته بعد از ایام فاطمیه :)
یا علی علیه السلام
سلام
ببخشید اگه می دونستم انقدر طرف دار داره زودتر شروع میکردم .
بله extend_sef با Nokkaew مشکل داره . sh404SEF خیلی خوبه اگه نیازی به همکاری در ترجمه و یا تغییرات بود منم هستم . ;)
البته عزیزانی که از من جلو ترند ، بفرمایید که باز اینم با Nokkaew مشکل داره یا نه ؟
اصلا اگه درست شده می تونیم پیشنهاد بدیم که کنار مامبو 4.6.4 فارسی اون رو انتشار بدن ، چون فکر نمی کنم کسی باشه که نیاز به نصب این کامپوننت نداشته باشه...
[quote author=mr_aliagha link=topic=13553.msg72061#msg72061 date=1211199312]
اصلا اگه درست شده می تونیم پیشنهاد بدیم که کنار مامبو 4.6.4 فارسی اون رو انتشار بدن ، چون فکر نمی کنم کسی باشه که نیاز به نصب این کامپوننت نداشته باشه...
[/quote]
این کامپوننت ارزش هر کاری داره فقط باید مشکلاتش حل بشه و الان هم بزرگترین مشکلش اینه که به جای صفحه اول وب سایت صفحه اول سرویس دانلود باز می کنه