[quote author=فیروزمندان link=topic=13634.msg76150#msg76150 date=1214121328]
مشکلی که الان هست اینه که اکثر دوستان دانشجو هستن و امتحان دارن که قرار شد مشخص بشه آخرین امتحان ها کی هست تا از اون موقع کار رو شروع کنیم ...
[/quote]
نمایش نسخه قابل چاپ
[quote author=فیروزمندان link=topic=13634.msg76150#msg76150 date=1214121328]
مشکلی که الان هست اینه که اکثر دوستان دانشجو هستن و امتحان دارن که قرار شد مشخص بشه آخرین امتحان ها کی هست تا از اون موقع کار رو شروع کنیم ...
[/quote]
من امتحانام فردا تموم می شه( 3 تیر)
بقیه هم لطفا همین جا اعلام کنند.
با تشکر.
واسه من تازه 8 تیر شروع می شه و تا 19 تیر ادامه داره. آقا بخدا شرمنده. این آموزش دانشگاه ما هیچی نمی فهمه!!!
ولی اگه کار سبک در حد یکی 2 ساعت وقت گیری دارین، من هستم!!! (خدا با ماست، همچنین 2 تا از اساتید محترمه!!!)
ReLoading ...
mr_aliagha & Amir.d
امنحان ها تمام شد ؟! چند نفر تمام شده و چند نفر موندن ؟!
فعلا دوتا از بچه ها اعلام کردن .
یکی 16 و دیگری 19 همین ماه رو اعلام کردند .
دوستانی که در لیست من تا امروز ادد شدن هم شامل :
امیر حسین
مهدی مشتاقی
ابراهیم
شهریار
دوستان دیگه هم (سعید و حسین عزیز ) موندن که در اسرع وقت باید اضافه بشند .
موفق باشید
امیر
سلام دوستان منم تازه این تاپیک رو دیدم.منم دوست دارم هم کاری کنم
1-به فتوشاپ کاملا مسلط هستم
2- بالای 20قالب برای مامبو طراحی کردم
3- به Css به اندازه ای که بتونم یه قالب رو آماده کنم و یا قالب رو کاملا تغییر بدم آشنایی دارم
4- در حال فراگیری php و My Sql هستم (ولی یه چیزایی سرم می شه:دی )
با سلام
شاید کمی دیر جواب دادم اما به حساب این بزارید که نمیدونستم میتونم کمکی بکنم یا نه!
به کار با فوتوشاپ آشنام و به html و css هم تقریبا واردم. php و دیتا بیس رو هم خیلی خیلی کم بلدم.
حالا اگه کمکی از من برمیاد در خدمتم.
یا حق
منم تازه امتحاناتم تموم شده فكر كنم بتونم كمكتون بكنم :)
سلام - منم تازه اين تاپيك رو ديدم
چون يكي دو هفته اي ميشه فعال شدم
من ميتونم هم تو پشت هم چيني آموزشها و توضيحات كامل كمك كنم و هم طراحي
ولي بيشتر به طراحي مسلط هستم و در طراحي بهترين كار را قسمت تبديل از فايل سورس به نمايش ميدانم و بسيار دقيق و حرفه اي عمل ميكنم . حالا نميدونم تو كدوم بخش مفيدتر خواهم بود
و از آنجايي كه سن من از بقيه كمتر و من تازه در انجمن فعال شدم اين حق رو به ديگر دوستان ميدم كه مديريت گروه را بر عهده بگيرند ، حالا زمان بسيار هست.
منتظر پاسخ شما دوستان هستم
البته نميتونم تمام وقت فعاليت داشتهخ باشم ؛ ولي هر وقت نياز باشد سعي خودم را ميكنم
ميتونيد روي من حساب كنيد