Re: همایش مامبو ی فارسی !
سلام
چون قرار نظر بديم ميگم
من اگر تهران باشه ميتونم بيام شهرستان باشه بعيد ميدونم زنم اجازه بده !!! (:
از شوخي گذشته شهرستان بعيد به نظر مياد بتونم بيام مگر اينکه ... يعني يه چيزي تو ميه هاي 10درصد احتمال داره بيام
به هرحال آرزو ميکنم بشه و خوب هم بشه
در اینکه "اگه این برنامه تهران برگزار بشود خیلی بهتره " شکی نیست !
ولی اگه خواستین من میتونم با همکاری شما تو کرمان برگزارش کنم !
پایه باشین :D
محل برگزاری هم بستگی به اسپانسر ها و در اصل نظر کاربران هست !!!
به این میگن دموکراسی !!!
man migam shiraz bashe khyli khoobe ha
نتیجه اینکه همه موافق برگزاری اند
تهران بهترین جا برای اولین برگزاریه ما هم موافقیم
اسپانسر هم تعدادی هست تعدادی هم اضافه میشه
محل و نوع و شیوه کار هم که قطعا یک چهار چوب داره و تنظیم می شه
می مونه یه هماهنگی بین همه این ها برای زمان ومحل برگزاری
پس هر کی هر کمکی را که واقعا می تونه انجام بده با مشخصات کامل بنویسه
یک نفر هم مسئول هماهنگی بشه همه رو جم کنه و نتیجه گیری کنه و با هماهنگب جمع انجام بده
وگرنه فقط با حرف که کاری انجام نمی شه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام
من خیلی وقت بود آن لاین نشده بودم.وقتی این طرح رو خوندم واقعا خوشم اومد.
این واقعا طرح جالبی هست که اگه اجرا بشه واقعا برای ما مفیده.
من که خودم از طرفداران شش آتیشه این طرح هستم.
این جور ورک شاپها باعث آشنایی بیشتر با دیگر کاربران سایت و انتقال اطلاعات بین کاربران میشه.
من خودم از الان طرفداری خودم رو اعلام میکنم.
امیدوارم که هرچه زود تر این ورک شاپ شروع بشه...
در مورد شهری که ورک شاپ در آن بر گزار بشه بهتره شهری باشه که از تمامی شهرستانها به راحتی بشه به آن سفر کرد.که شهر تهران بهترین گزینه است.چون از تمامی استانها به تهران تعاونیهای مسافربری هواپیمایی و اتوبوسی وجود داره.
به امید دیدار تمامی دوستداران اوپن سورس و به خصوص مامبو در این ورک شاپ.
----------------------------------------------------------------------------------------------
یا حق
سلام,
من این تاپیک رو الان دیدم, باورم نمیشه که 4 صفحه در موردش بحث شده , این نظر خیلی توپیه , اول اینکه بچه ها با هم اشنا میشن , دوم اینکه انجمن مامبو با نشون دادن خودش تو یه مکان عمومی , میتونه مامبو و پرسنل زحمت کشش رو به بقیه معرفی کنه که به نظر من این حد اقل کاریه که میشه برای معرفی مامبو بین جوونا کرد, من متاسفانه ایران نیستم خیلی دوست داشتم که میبودمو شرکت میکردم , ولی فیروزمندان عزیز حتما این رو جدی بگیرید و به نظر من این رو تو یه مکان عمومی برگزار کنید که همه با این گروه اشنا بشن و پیشنهاد من یه روز جمعه دربند تهران هم یه کوهنوردی کوچیکه که بچه هایی که احل دربند رفتن هستن میدونن که کوهنوردی انچنانی نیست , خوبیش اینه که به همتون خوش میگزره, فقط یه جمع سمیناری نیست که برای بعضیها خسته کنده باشه و خیلیها میتون باهاتون اشنا بشن و اینجوری مامبو بیشتر گسترش پیدا میکنه , لطفا نظرهاتونو بگید اگه موافقت شد من راجع به کل برنامه پیشنهادم رو میگم. به امید موفقیت هرچه بیشتر مامبو .
انشاالله بزودی و با کمک بقیه بچه ها همایش رو برگزار میکنیم، فقط من از دربند خاطره خوبی ندارم یه دفعه با اعضای Forum ...... رفته بودیم اونجا من داشتم جونمو از دست میدادم.
احمدزاده عزیز , لازم نیست که ادم حتما از بیراهه بره که بخواد صخره نوردی بکنه , این مسیر از میدان دربند تا هتل اوسون یا شیرپلا رو همه میرن از بچهه های 5 ساله تا پیرزنهای 90 ساله. ;)