پاسخ : مشكل در نصب اديتور WYSIWYG
[quote author=astm1834 link=topic=15765.msg89357#msg89357 date=1223294528]
بله درسته...چند بار هم رفرش کردم.../.
اون دکمه های کیبرد و تاریخ رو چطور میشه حذف کرد؟
[/quote]
برای حذف دکمه های تاریخ و کیبورد ابتدا فایل editor.js را از پوشه richedit باز کنید
کد زیر را پیدا کنید
کد:
var toolbar3 ="SPACE,btInsert_Image,btClipart,btWordArt,btEmotions,btUpload,SPACE,btFlash,btYouTube,btGoogle,btYahoo,SPACE,btQuote,btCode,SPACE,btTable,btCalendar,btSymbol,btVirtualKeyboard,chkViewHTML";
کد زیر را جایگزین کد بالا کنید
کد:
var toolbar3 ="SPACE,btInsert_Image,btClipart,btWordArt,btEmotions,btUpload,SPACE,btFlash,btYouTube,btGoogle,btYahoo,SPACE,btQuote,btCode,SPACE,btTable,btSymbol,chkViewHTML";
یا حق
سلام جناب جاوید عزیز
من هم دقیقا همین مشکل دوستمون رو دارم
این ادیتور راحت روی لوکال نصب میشه
ولی روی هاست دقیقا همان اشکال دوستمون astm رو میگیره
میتونید کمکی بفرمایید؟
قالب من هم دیفالت هست
با تشکر
[quote author=javid2005 link=topic=15765.msg89309#msg89309 date=1223244343]
تست کردم ..
اولا باید بگم احتمالا این خطا متاسفانه به سرورتون بر میگرده ....
ولی در مجموع زیاد نگران این خطا نباشید ... اگه سرعت اینترنت و سیستم شما خیلی کند باشه حتی هنگام باز کردن منوی پاپ آپ تغییر فونت هم این ارور ها رو خواهید دید که ناگهان محو میشن و لیست فونت ها نمایش داده میشه ... پس نتیجه می گیریم این ارورها پشت چند تا از امکانات دیگه از این ویرایشگر هم وجود داره
اگه خودتون هم تست کنید متوجه میشید که هم کیبورد مجازی و هم تاریخ ویرایشگر در حالی که خطا هم میده به خوبی کار می کنه
پیشنهاد من اینه که حداقل اگه مشکلتون حل نمیشه این دو دکمه رو حذف کنید
[/quote]
من هنگام حل این مشکل جواب بالا رو داده بودم ... جواب شما هم همینه
اگه غیر از اینه دوستان دیگه کمک کنند .. شاید دارم اشتباه می کنم
موفق باشید
سلام
آقا منم قالبم outline
اگر امكان داره فايل تغيير داده شده اين قالب رو براي منم بزاريد تا منم بتونم از اين ويرايشگر استفاده كنم
خيلي ممنون
يا علي
دوست عزیز این تغییرات مشکل نیست فقط زمان بره ، خودتون یکم وقت بزارید موفق میشید ، ممکنه قالب ایشون در مورد بسته های دیگه هم تغییر کرده باشه
سلام آقا نويد
خدايي من مشكلي با وقت گذاشتن ندارم همين امروز كلي سرچ كردم شايد الان نزديك چند ساعت وقت گذاشتم
اما هيچ راهنمايي نيست
شما يك راهنما پيدا كنيد من مخلص همه هستم قول ميدم راش بندازم همينجا بزارم
ممنون
برای دیدن راهنمایی در سایت اصلی smf یک فایل xml را باز کنید و نصب دستی را هم بینید با هم کقایسشون کنید ، همش میاد دستتون
سلام
آقا نويد من قبلا نصب كردم بدون هيچ مشكلي نصب شد آقا جاويد گفت به فايل Display.template.php نيازه داره و چون اين فايل در اين قالب نيست پس كامل نصب نشده من پاك كردم دوباره امروز نصب كردم مشكلي نداره فقط اين اديتور در قسمت كوئيك ريپلاي نيست و اين قسمت مثل اديتور كوئيك ريپلاي مامبولرن بدون اديتور حرفه اي هست
همين ؟
بازم مشكلي داره
[quote author=ابراهيم link=topic=15765.msg96183#msg96183 date=1229024245]
جاويد گفت به فايل Display.template.php نيازه داره و چون اين فايل در اين قالب نيست پس كامل نصب نشده
[/quote]
میشه لینک مطلب بالا رو قرار بدید ....
من هیچ وقت همچین چیزی رو نمیگم ... اگه هم گفتم اشتباه کردم
چون اگه فایل display.template.php قالب کنونی شما وجود نداشته باشه بدون هیچ مشکلی نصب میشه .... در حالی که شما فرمودی بنده عرض کردم نصب نشده ... اگه ممکنه لینک اون مطلب رو بدید ...
به هر حال شما فرمودی الان نصب شده .. خدا رو شکر ...
ولی اینکه در کوئیک ریپلای چیزی نمیاد طبیعیه ... چون باید به صورت دستی ویرایش کنید ...
اگه مشکلتون اینه که در کوئیک ریپلای چیزی نمیاد نگران نباشید .. بسته به همین صورت باید نصب بشه
[quote author=جاوید هادی link=topic=17956.msg95979#msg95979 date=1228890239]
[quote author=khezer link=topic=17956.msg95977#msg95977 date=1228889691]
این بسته روی این نسخه که برای من قالب پیش فرض هم نیست
کار میده و مشکلی نداره (1.1.7)
[/quote]
تا اونجایی که می دونم این بسته برای سازگاری با قالب های دیگر به یرایش فایل display.template.php نیاز داره ....
وقتی این بسته بدون هیچ مشکلی روی قالب غیر پیش فرض نصب شد نتیجه می گیریم که اون قالب فایل display.template.php رو نداره
پیروز باشید
[/quote]