خوب وقتی دانشش رو ندارم تنها یک کار می مونه بکنم و اون اینکه قید این کمپوننت رو بزنم , از شما واقعا ممنونم , لطف کردین .
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب وقتی دانشش رو ندارم تنها یک کار می مونه بکنم و اون اینکه قید این کمپوننت رو بزنم , از شما واقعا ممنونم , لطف کردین .
بذارین تا دقیق تر مشخصش کنم ، به صورت فرضی البته:
فرض می کنیم یه جدول داریم که یه قسمت ازش جدا شده فقط برا ماژول ها و سمت راست قرار گرفته ، یه قسمت هم داریم که سمت چپ هست و بادی ه قالبمونه.
حالا باید قسمت راست رو از چپ با یه if جدا کرد: ( نمونه هستا حالا ور ندارین همین و کپی پیست کنین)
کد:if($text_direction=="rtl"){<table>
<tr>
<td align=left>
body
</td>
<td align=right>
right module
</td>
</tr>
</table>
}
else{
<table>
<tr>
<td align=left>
right module
</td>
<td align=right>
body
</td>
</tr>
</table>
}
علی جان امکانش براتون هست من فایل های قالب را پیوست کنم برام انجام بدین ؟ البته جسارت من رو ببخشید واقعا به این کد نیاز دارم اما کاملا ا گیج شدم .
قالب همون قالب پیش فرض مامبو فارسی هست دیگه؟! اگه تغییراتی تو اون ندادین ، همون رو خودم دارم دیگه ، درستش می کنم همین جا می ذارم.
اگر هم نه ، خودتون آپلود کنین لینک رو بذارین همین جا.
بلي علي آقا جان ، قالب پيشفرض مامبو هست ، بسيار بسيار ممنون و سپاسگذارم .
سلام
وقتي با استفاده از اين كمپوننت كاربر بر روي فارسي يا انگليسي كليك مي كنه ، متغير text_direction تغيير مي كنه ؟ تابع mosIsRTL رو يكمي برام توضيح مي دين ؟
فکر نکنم تغییر کنه ، فقط مقدار متغیر lang هست که در حالت فارسی fa_IR هست و در حالت انگلیسی en من برا خودم کاری که کردم اینه که اول قالب یه if, else گذاشتم که اگه lang برابر با fa_IR بود text_direction رو rtl کنه و در غیر این صورت ltr ...
ليست متغيرهاي مامبو كجاست ؟ آيا تو فايل configuration تمام متغير ها ليست شده ؟ از اين تابعي كه جناب فيروزمندان ازش اسم برده بودند MosIsRtl نمي دونيد كجاها مي شه استفاده كرد؟
اون دیگه باید documentation های مامبو رو ببینین! چی کار به این تابع دارین اصلا؟! برا دو زبانه کردن اصول همون جوری هست گه گفتم ، متاسفانه 3 شنبه امتحان دارم و یکم سرم شلوغه ، با این حال سعی می کنم زودتر قالب رو براتون دو زبانه کنم و آپلود کنم...
درود علي آقا جان
دستتون درد نكنه ، آخه در صفحات قبل تر آقاي مدير از اين تابع كه به ورژن 4.6.2 اضافه شده و كارها رو خيلي راحت تر كرده اسم برده بودند بد نديدم يكمي در باره اش بدونم ، با اين حال با توضيحات خوبي كه تا حالا دادين سعي مي كنم يكمي باهاش ور برم ببينم مي تونم درستش كنم يا نه ، البته تا روز سه شنبه هم صبر مي كنم تا شما زحمتش رو بكشيد . اميدوارم در امتحان موفق باشيد .