پاسخ : نیازمند همکاری چند جوونمرد
سلام
امیر و علی عزیز لطفا بفرمایید تا الان چه کارهایی انجام شده ؟ چند نفر جدیدا اعلام آمادگی کردن لطفا باهاشون هماهنگی کنید . یک dead line به من بدید و در نهایت لطفا دقیقا بگید هر شخص چه کارهایی انجام داده تا با توجه به توانایی ها و مسئولیت پذیری افراد باهاشون هماهنگی صورت بگیره ...
یا علی
منم مي خوام شروع به كار كنم كم كم مي خوام مطالب آموزشي رو ويرايش كنم ودرون پي دي اف قرار بدم
تو یاهو پیغام گذاشته شده...
سلام
من هم تازه تاپیک رو خوندم...مثل بقیه دیدم به چهارمین صفحش رسیده...
اگر کمکی از بنده بر میاد در خدمت گذاری حاضریم .... ما رو هم دریابید...
هم تو گرافیک می تونم کمک کنم... هم تو برنامه نویسی و فارسی سازی....
بالاخره همه جوره در خدمتیم.....
تا یار کرا خواهد و میلش به که باشد ؟
سلام
من البته عضو جديدم و جديدا هم مامبو را نصب كردم و كمكي نميتونم بكنم ،و نميدونم اين
سايت چطوري مديريتميشه ولي نظر به اينكه با انجمنهاي بسياري كار كردم پيشنهادي دارم
اگر انجمن به بخشهاي كوچكتر تقسيم بشه و براي هر بخش مديري در نظر گرفته بشه
به نظرم پر بارتر و شكيل تر و موفق تر خواهد بود.مثل انجمن موبايلستان ، انجمن فارسي وب
و خيلي انجمنهاي ديگر .
[quote author=pedram1387 link=topic=13634.msg79379#msg79379 date=1216411849]
اگر انجمن به بخشهاي كوچكتر تقسيم بشه و براي هر بخش مديري در نظر گرفته بشه
به نظرم پر بارتر و شكيل تر و موفق تر خواهد بود.
[/quote]
من از طرف همگي ورودتون رو تبريك ميگم
ميشه يك تاپيك جدا گانه باز كنيد و اونجا بحث رو انجام بدين - توي انتقادات و پيشنهادات
بحث نبايد عوض بشه و در قوانين اين موضوع ياد شده.
من در راستاي پستي كه آقا محسن دادن و گفتن
[quote author=فیروزمندان link=topic=13634.msg78742#msg78742 date=1216020491]
دقیقا بگید هر شخص چه کارهایی انجام داده تا با توجه به توانایی ها و مسئولیت پذیری افراد باهاشون هماهنگی صورت بگیره ...
[/quote]
توي faq و doc ميتونم كمك كنم و همچنين چون كار اصليم طراحي هستش هم ميتونم كمك كنم.
هر جايي كه بهتر باشه و نيرو كمتر باشه. و مايل هستم بهترين كمك رو انجام بدم و نهايت سعي خودم رو ميكنم.
وقت هم روزي 3 ساعت و بيشتر ميتونم بزارم براي كاري كه بفرمائيد.
البته تا وقتي كه اون كاري كه با شما هماهنگ شده را تموم نكنم نميتوانم كمك كنم - چون با كمك دو تا از دوستان داريم اين كار رو انجام ميديم ؛ فكر ميكنم تا 1 يا شايدم 2 ماه ديگه كاراي نهاييش انجام شده باشه.
در ضمن برنامه نويسيم هم خيلي ضعيف هست و ميشه گفت نجديدي هستم. كه دارم سعي ميكنم تا حدودي بتونم اين مشكل رو رفع كنم.
موفق و پيروز باشيد.
سلام
طی همکاری که دوستان عزیز داشتن موفق شدیم تا دو FAQ کامل برای فروم با نظارت مدیریت تولید کنیم .
دراین پست بخش های باقی مانده را جهت انجام فاز 1 (FAQ انجمن ) در اختیار دوستان و همکاران خودم قرار میدهم .
از همکاران نام برده در این تاپیک در خواست می کنم تا در اسرع وقت بخش انتخابی خود را به همراه مدت زمان مورد نیاز برای انجام کار اعلام نمایند.
بخش ها :
+ سوالات عمومی
+ مدیریت
+ ارتقا و نصب
+ مامبوت ها
+ کامپوننت
+ قالب
+ ماژول ها
عزیزانی که تا پایان دوره ما را به صورت مداوم همراهی کنند به تیم اصلی دعوت خواهند.
لیست افرادی که تاکنون مارا یاری کرده اند به شرح زیر است :
امیر حسین
مهدی مشتاقی
ابراهیم
شهریار
سعید
حسین شکرزاده
دوستانی هم که تمایل دارند در انجام این رسالت با ما همراه باشند در همین تاپیک اعلام آمادگی نمایند تا از طریق پیام خصوصی در جریان کارهای انجام شده ، شرایط و برنامه قرار بگیرند .
موفق باشید
امیر
واسه من بیشتر روی قالب، ماژول و مدیریت حساب کنید.
سلام :)
اعلام آمادگی! ;)
یــــــــــــــــــاعــــ ــــــــــــلی
من هم اعلام آمادگی می کنم :)