سلام
شرمنده که مدتی نیستم. :-[
دلیل این دیر کرد هم کنکوره که تا یه هفته دیگه تمومه O0
من هم فعلا 70 درصد مربوط به خودمو تموم کردم که واسه mr_aliagha هم فرستادم بعد از کنکور در اسرع وقت بقیه کارو هم انجام میدم.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من هم فعلا 70 درصد مربوط به خودمو تموم کردم که واسه mr_aliagha هم فرستادم بعد از کنکور در اسرع وقت بقیه کارو هم انجام میدم.
[quote author=memfis link=topic=17062.msg96246#msg96246 date=1229079817]
سلام
[/quote]
سلام.
اگه ممکنه دوباره بفرستید، ممنون می شم.
سلام به همه دوستان
امیر هستم ، مردی با پست های طولانی!
قبل از هر حرفی لازمه که ، از تمام دوستان، دراین پروژه و دیگر عزیزان فعال در انجمن و البته آقای فیروزمندان رسما معذرت خواهی کنم :-[
چند وقتی شرایط و تغییر موقعیت هام باعث شد بی خبر انجمن و دوستان رو ترک کنم . امیدوارم بدقولی بنده را به بزرگواریه خودتون ببخشید.
بازم ببخشید که این تاپیک رو دوباره باز کردم و دارم پست میدم !! اما لازم بود . می خواستم بدونم کار به کجا رسید؟!
من بخش اعظمی از تغییرات ظاهری رو انجام دادم ( البته هنوز کار داره ;) ) . در ضمن با استفاده از کلاس های موجود دارم روی بخش پرداخت آنلاین هم کار میکنم .
اکانت بانک سامان رو هم در اختیار دارم که می تونم اگه کار به نتیجه رسید ، تست هم بکنم :) . این کار ها زمان بر هست و من هم هنوز استیبل نشدم . :-X
اما دوست دارم این پکیج رو ببندم و به زحمات دوستان رو به نتیجه برسونم . به همین دلیل هست که تمام تلاشم رو برای لاگین کردن و دادن این پست کردم .
حالا می خوام بدونم کار به کجا رسیده ؟ اگه ترجمه تمام نشده ، ادامه میدید یا نه ؟
قصدم اینکه یه پک کاملا فارسی برای این برنامه بسازم و به کمک شما دوستان همیشه همراه نیاز دارم .
اگه دیر جواب دادم نگران نشید ، از کوچک ترین فرصت برای دیدن جواب هاتون استفاده می کنم . ;)
موفق باشید
امیر
سلام اميرجان، حداقل دل من كه خيلي برات تنگ شده بود! البته تنها شما نيستي كه ديگه به انجمن سر نميزنه! افراد استيبلي هم هستن كه ... .
در هر صورت خيالت راحت كه اگر هم اينكار قفل بشه من خودم به شخصه در آينده براي فارسي سازيش تلاش خودم رو ميكنم.
پس به كارت ادامه بده. منم در آينده ميتونم فعال بشم براي فارسي سازي و تغييرات در كدنويسي! (تابستان سال آينده البته)
يا حق
سلام
من هم معذرت خواهی می کنم. :-[
البته من 70 درصد قسمت خودم را تمام کردم. وقتی دیدم که خبری از بقیه دوستان نیست بی خیال شدم. :-[
فعلآ دارم روی ساخت قالب و مرتب سازی یه سایت مامبویی(به پیشنهاد پسر مهربون) واسه خودم کار میکنم تصمیم داشتم یه تنه این پک را فارسی سازی کنم و روی همون سایت استفاده کنم.
فکر کنم سایت من محل خوبی واسه ازمایش پایانی باشه.
در مورد قسمت خودم باید بگم که چیز زیادی نمونده به محض هماهنگی افراد گروه من قسمت خودم را به پایان میرسونم
مشکل :
با اینکه من یکی از اعضای گروه فارسی سازی هستم ولی بقیه ی اعضای گروه را نمیشناسم خیلی بهتر بود که مشخص بشه چند نفر و چه افرادی دارند رو این پروژه کار میکنند.در کل بهتره که یک هماهنگی کامل بین افراد گروه ایجاد بشه تا همه بدونند که چه کسانی در گروه هستند و هر یک روی کدام قسمت کار میکنند.برای مثال من تصمیم داشتم بعد از به پایان رساندن بخش خودم به سراغ ماژول های بسته برم اگه یکی از دوستان زود تر از من این کار را انجام داده باشه چی؟؟
اگه تا حالا برای هماهنگ سازی اقدامی صورت نگرفته.من خودم مسئولیت هماهنگی افراد گروه را به عهده می گیرم.اگر هم که قبلآ همانگی ها صورت گرفته من را هم بی خبر نگذارید.
اول از همه تمامی دوستانی که در این پروژه فعال هستند.توسط پیغام خصوصی به اینجانب موارد ذیل را مشخص کنند.
1-کدام قسمت پروژه را عهده دار می باشند
2-چه مقدار پیشرفت داشته اند
3-زمان تخمینی اتمام قسمت مربوطه چه قدر است و چه زمانی می توانید به پایان برسانید.
4-در صورت تمایل اطلاعات شخصی خودتان را نیز بفرستید(در صورت عدم ارسال افراد گروه شما را با نام کاربریتان خواهند شناخت)
بعد از ارسال تمامی موارد، همه اطلاعات را جمع اوری خواهم نمود و در قالب یک پیام بقیه افراد گروه را مطلع می سازم.
در صورت نیاز، هماهنگی های لازم را نیز انجام خواهم داد.
سوال:
هنوز هم مشخص نشده که، این پک قراره مجانی باشه یا به صورت دیگه؟
اگه جواب سوال ((خیر)) است بهتره سر فرصت روی این مساله بحث کنیم.
من خودم موافق نیستم که این بسته به طور کامل در اختیار عموم قرار بگیره.
بازم سلام ;)
پسر مهربون منم دلم برای شما تنگ شده بود. و ازت ممنونم که حمایت میکنی ...
اما دنیای متن باز همیشه با این مسائل همراه بوده . هر کسی حق داره بیاد و بره ! . این دنیا قواعدی داره که ما هنوز خیلی باهاش آشنا نیستیم ( یه نظر شخصی بود ! )
در موارد خاص افرادی با اهداف کاملا مشترک در کنار هم قرار میگیرند و به صورت یکپارچه عمل میکنند تا به نتیجه برسند. که تا حدودی این رو در موارد قبل تجربه کردیم ( هر چند که کند بود )
اما تمام این کار ها بستری میخواد که خدا رو شکر فراهم هست . بله در مورد مامبولرن صحبت میکنم . اگر محسن هم مثل من و شما فکر میکرد باید خیلی زودتر از این حرفا تعطیلش می کرد ! . من زمان های خالی رو که پیدا می کردم به انجمن و برنامه هام فکر میکردم و پیش نویس یه سری مقالات رو هم آماده کردم . یکی از این برنامه ها همین تعریف پروژه به صورت صحیح هست ....
مطمئن باشید که درست میشه ،ما هنوز نواقصی در کارمون هست که نشناختیمشون ...
memfis عزیز ؛
من به نمایندگی از دیگر دوستان از شما تشکر میکنم . خیلی خوبه که هدف هایی این چنینی رو دنبال میکنید . درخیلی از موارد پروژه های بزرگ هم ابتدا یه پروژه شخصی بود که بعد از به نتیجه رسیدن ، سخاوتمندانه در اختیار عموم قرار گرفت و بعد گسترش پیدا کرد... من چند سالی هست که دارم بخشی از شرکت خودمون رو مدیریت میکنم . همیشه به توانمندی های فردی خودم متکی بودم و هستم . اما گاهی اوقات لازمه برای پرورش تیم و بالا بردن سطح مجموعه کارها رو بین افراد تقسیم کنی ، حتی با این آگاهی که این روش بیشتر طول خواهد کشید ! چون اگه این کار رو نکنید در آینده خیلی نزدیک تنها خواهید بود و نمی تونید کارها رو انجام بدید ، سطح توقع از شما بالا میره و البته اطمینان هم از بین میره ... خیلی از تیم هایی که میشناسم با این مشکل مواجه شدند .
اگه توجه کنی ما برنامه هایی در سر داشتیم . و برای فعال کردن بچه ها تلاش میکردیم .... . الان هم بهتره ابتدا ببینیم از دوستان قدیم باز هم در صحنه حاضرند یا نه !
دوست همیشه فعالم آقای mr_aliagha ، منتظر پست شما هستیم . ما رو از آخرین نتایج با خبر کنید و ما رو یاری کنید تا زحمات همه رو به نتیجه برسونیم . :-X
به نظر من باید در زمان کوتاهی این پروژه رو به پایان برسونیم و بعد به سراغ کارهای دیگه با قواعد جدید بریم . در مورد رایگان یا غیر رایگان بودن هم در پایان کار به صورت مفصل بحث خواهیم کرد و در نهایت نظر جمع این موضوع رو تعیین خواهد کرد .
سربلند باشید
امیر
به نظر من اين كامپوننت بايد كاملاً فارسي باشه و البته رايگان و اصلاً اگر قراره هزينه داشته باشه، خوب همون virtue mart كه تيم مامبولرن آماده كرده و خيلي هم زحمت كشيده هست!
اما در رابطه با فعاليت خودم، بايد عرض كنم كه من همونطور كه قبلاً هم گفتم براي آموزشهاي اين كامپوننت فعاليت خواهم كرد. پس از اتمام كار و انتشار نسخه فارسي آن به ايجاد آموزشهايي براي استفاده راحت از اين كامپوننت خواهم پرداخت.
در رابطه با مديريت تيم هم بهتره ممفيس جان با علي آقا هماهنگ كنن، ايشون پايه گذار اين پروژه هستند و البته حضور شما در كنار علي آقا واقعاً خوبه، به نظر من به دليل مشغله زياد علي آقا شما به ايشون كمك كنيد.
اما متأسفانه همونطور كه قبلاً گفته بودم و امير هم تأييد كرد، كاربران سعي نميكنن پاي حرفي كه ميزنن و قولي كه ميدن پاي بند بمونن! حداقل وقتي نميتونن ادامه بدن خبر بدن! ميرن و ديگه پيداشون نميشه. به شخصه از چندين كاربر مامبولرن گله دارم و روي حرفشون به هيچ وجه حساب نخواهم كرد. (البته خدا رو شكر در اين پروژه اعلام آمادگي نكردند)
يا حق
بازم سلام :) - اين ارسال رو mr_aliagha براي من ارسال كرده تا بجاش در اينجا ارسال كنم. پس بخونيد :
نقل قول:
سلام به همه ی دوستان گرامی.
خیلی خیلی عذر می خوام از اینکه یه مدت هست که اصلا ناپیدا شدم دیگه چه برسه به کم پیدا!!!
راسیاتش یه چند تا پروژه جور واجور اومد برام ، منم مثل این جو گرفته ها همش رو قبول کردم، حالا توش موندم اساسی!!!! به هر حال ، تا 3 اسفند گیرشون هستم، بعد از اون تاریخ یکم سرم خلوت تر می شه ، فکر کنم حداقل بتونم توی فارسی سازی این کامپوننت که مثلا خودم شروع کردم همکاری داشته باشم.
اما در رابطه با پروژه:
توی قسمت فارسی سازی فقط من بودم و آقای ممفیس گل! که 1000 خط اول مال ایشون بود و 1000 خط دوم مال من. تیکه ی من هم تقریبا تموم هست ، فقط باید یه دستی به سر و روش بکشم و یه 100-200 خط دیگه فکر کنم داره که اونو هم تموم کنم. اما ، تا اون جایی که من ترجمه خودم و دیدم و مال آقای ممفیس هم همین طور ، به نظر می رسه که یه مقدار با هم ناهماهنگ هستند. پس باید یه نفر این دو ترجمه رو که تموم شد با هم هماهنگ کنه، پیشنهاد من اینه که هماهنگ سازیش با خودم باشه. از اون جایی که من سرم شلوغ شده و وقت برای پیگیری کار بقیه دوستان ندارم، مدیریت کلی روی این پروژه رو یکی از دوستان بگیره دست خیلی خوبه ، فقط باید یکی باشه که مثل من یه دفعه ناپیدا نشه ، چون مدیر پیداش نشه ، عملا کل پروژه تعطیله!
اما در رابطه با بقیه قسمت ها :
یه قسمت بود مربوط به آموزش نحوه ایمپورت و اکسپورت به فایل CV که آقای کاظم زاده گفته بودند انجام می دهند. یه قسمت دیگه شامل آموزش های اون می شه که فعلا به طور رسمی کسی رو نداریم ، همه یه قول هایی دادند...
اما در مورد ماژول های پرداخت، همون طور که همون موقع گفتم ، من تقریبا همه ماژول های پرداختی که مورد نیاز هست برای اون رو دارم ، اما ماله یه سیستم مدیریت محتوی دیگه هست ، البته یه نفر پیگیر می خواد که اونارو سازگار کنه، ماژول های خیلی زیادی هست ، از شتاب گرفته ، تا پرداخت از حساب کاربری و ... . ماژول های حمل و نقل هم همین طور ، یه فکری باید براش بشه .
اما در مورد رایگان یا غیر رایگان بودن اون، به نظر من خود کامپوننت سوپا رایگان باشه ، اما اگر قراره هزینه ای گرفته بشه روی ماژول های پرداخت اون گرفته بشه ، اونم در حد معقول و اندک وگرنه این روزا سیستم های مدیریت محتوی برای فروشگاه زیاد شده ، در واقع باید با این کارمون یه جورایی افراد رو بیشتر به مامبو جذب کنیم.
باز هم شرمنده از این غیبت طولانی ، امید وارم که بیشتر به دوستان سر بزنم ، پس تا 4 اسفند خداحافظ همگی ، فقط از طریق ایمیل من رو در جریان قرار بذارین.
سلام. :دی :دی :دی :D
آقا با من شد آخرش؟ ::) آموزش بود مگه؟ ترجمه نبود؟ :o آخه یه سری اتفاقاتی افتاد که من فکر کردم به کلی از پروژه ساقط شدم :دی :
[quote author=majid-66 link=topic=17062.msg92848#msg92848 date=1226159961]
من فایلی مربوط به زبان ندیدم com_supacart
کسی documentation شروع نکرده؟
[/quote]
[quote author=mr_aliagha link=topic=17062.msg92874#msg92874 date=1226189020]
فایل مربوط به زبان؟!
نه هنوز، فقط یه قسمت مال تیکه ی import csv بود که نمی دونم به کجا رسیده ، علی آقا اگه ممکنه مارو در جریان پیشرفت اون قسمت قرار بدید.
با تشکر.
[/quote]
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=17062.msg92950#msg92950 date=1226243444]
فایل مربوط به زبان؟!
نه هنوز، فقط یه قسمت مال تیکه ی import csv بود که نمی دونم به کجا رسیده ، علی آقا اگه ممکنه مارو در جریان پیشرفت اون قسمت قرار بدید.
با تشکر.
[/quote]
سلام. خوبی علی جان؟
آقا با من هستید شما؟
یـــــــــــــــاعـــــــ ــــــــلی
[/quote]
[quote author=mr_aliagha link=topic=17062.msg92983#msg92983 date=1226273495]
آره دیگه ;)
[/quote]
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=17062.msg92996#msg92996 date=1226300256]
[quote author=majid-66 link=topic=17062.msg91808#msg91808 date=1225031214]
اگر میشه اینجا بزارید تا من انجام بدم (چون فایل اصلی ندارم)
[/quote]
سلام. راستش من دیدم مجید جان پیگیر هست، فکر کردم با ایشون هست دیگه این قسمت.
فایل مربوط به زبان؟!
با تشکر.
[/quote]
من هنوز دست به این کامپوننت نزدم.اگر لازم هست بفرمایید تا بنده هم شروع کنم.
موفق باشید..
یــــــــــــــــاعــــــ ــــــــلی
[/quote]
[quote author=majid-66 link=topic=17062.msg93007#msg93007 date=1226304249]
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=17062.msg92996#msg92996 date=1226300256]
[quote author=majid-66 link=topic=17062.msg91808#msg91808 date=1225031214]
اگر میشه اینجا بزارید تا من انجام بدم (چون فایل اصلی ندارم)
[/quote]
سلام. راستش من دیدم مجید جان پیگیر هست، فکر کردم با ایشون هست دیگه این قسمت.
فایل مربوط به زبان؟!
با تشکر.
[/quote]
من هنوز دست به این کامپوننت نزدم.اگر لازم هست بفرمایید تا بنده هم شروع کنم.
موفق باشید..
یــــــــــــــــاعــــــ ــــــــلی
[/quote]
اگر این قسمت زود تر برام مشخص کنید من هم سریع شروع می کنم .
دقیقا نام فایل بگید
(مثل این که یک نفر باید کار هماهنگی بین افراد انجام بده)
...
یا حق
[/quote]
حالا اگه هنوز کسی اون فایل را برنداشته و فقط ترجمه هست و 150 خط بگید تا بسم الله O0
یـــــــــــــــــاعـــــ ـــــــــلی
سلام
پسر مهربون ممنون :D. از ایشون بخواهید تا فایل ها رو برای ممفیس عزیز ارسال کند . تا در غیبتشون ما کارها رو پیگیری کنیم . از طرف بنده هم به طور رسمی تشکر کنید که علی آقا در این پروژه و دیگر پروژه ها خیلی زحمت کشیدن و بفرمایید که منتظر برگشتنش به انجمن هستیم .
ممفیس جان ! لطفا زحمت مدیریت ترجمه رو به عهده بگیرید . تا جاییکه ترجمه شده از علی آقا بگیر و یکپارچه کن ( ترجمه ها و فایل ها رو !) .
نتیجه رو به همین جا اعلام کن . فکر میکنم مابقی ترجمه رو هم به چند بخش کوچیک تر تقسیم کنی و برای ترجمه همین جا بذاری، خیلی خوب میشه . چون هرکی خواست همکاری کنه .... .
پیشاپیش از پیگیری هات تشکر میکنم. انشاا... به زودی نتایج زحمات همه بچه ها به نتیجه برسه .
منم هم دارم تلاش خودم رو میکنم تا هر چه سریع تر بخش HTML CSS ها تمام بشه و به سراغ پرداخت های آنلاین برم . گزارش کارام رو برای دوستان خواهم نوشت تا از پیشرفت کار همه مطلع بشید .
علی کاظم زاده عزیز ؛
دوست گلم ، این پروژه دوباره به جریان افتاده . تا جاییکه می تونی ( مثل همیشه ! ) ما و کل بچه های مامبولرن رو همراهی کن . ;)
پایدار باشید
امیر