دلفان آتش گرامي ميشه يه لطفي به من بكنيد و يه بار ديگه جوملا رو باسم نصب كنيد آخه به خاطر يه شوخي بچگانه هر چي شما لطف كرده بوديد همه پاك شد. . .
امكانش هست ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
دلفان آتش گرامي ميشه يه لطفي به من بكنيد و يه بار ديگه جوملا رو باسم نصب كنيد آخه به خاطر يه شوخي بچگانه هر چي شما لطف كرده بوديد همه پاك شد. . .
امكانش هست ؟
سلام
نقل قول:
لطفا پست بدون محتوا نیز نزنین
قوانین انجمن را نیز رعایت نمایید
درود
حتما به چشم مجددا براتون نصب می کنم
یوزر پسورد را که هنوز تغییر ندادین؟
پایدار باشید
با سلام
من تصميم گرفتم هاستمو از ويندوز به لينوكس تغير بدم . آيا با اين تغيير بازم مشكلاتي مانند فايل CONFIGURATIO و مشكلات ديگه اي كه در نصب جوملا بر روي هاست ويندوز وجود داشت ، وجود داره يا نه ؟
درود
در همین هاست کنونی شما هم جوملا بدون مشکل نصب و راه اندازی شد دو بار هم اینکار صورت گرفت
خود شما حذف فرمودید [quote author=roobinhood link=topic=25680.msg155590#msg155590 date=1294841915]
امكانش هست ؟
[/quote]
حرف شما كاملن درست
اما من پيشنهاد دوستان هاستمو عوض كردم . آيا بازم اون مشكلاتي كه موقع نصب براي خودم به وجود اومد هست ؟
درود
کدوم مشکل؟
دوستان من هاستمو به لینوکس عوض کردم اما بازم تو نصب مشکل پیدا کردم . یکی از دوستان یه لطفی بکنه و جوملا رو باسه من نصب کنه .
میشه بگین چه مشکلی ؟؟؟؟؟؟
اراده آهنین یعنی زمین خوردن هفت باره و بلند شدن هشت باره
در مرحله 4 دكمه ادامه كار نمي كنه .