سلام دوستان
منم تازه این تاپیک رو دیدم.
منم دوست دارم هم کاری کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان
منم تازه این تاپیک رو دیدم.
منم دوست دارم هم کاری کنم
[quote author=سعید link=topic=13634.msg79913#msg79913 date=1216674566]
واسه من بیشتر روی قالب، ماژول و مدیریت حساب کنید.
[/quote]
سلام
سعید جان ممنون فقط قدم به قدم . لطفا برای شروع یکی رو انتخاب کن . حتما یه مطالعه ای هم روی تاپیک های بخش مورد نظرت داشته باش .
زمان رو فراموش کردی اعلام کنی . ;)
موفق باشید
امیر
البته مطابق قراري كه بود كه همه سرش بريزيم و با هم كتك بزنيم، من نمي تونم كل كار رو انجام بدم.
چون مطمئنا ناقص هست.
كار يك نفر -حداقل در مورد من- جامع از كار در نمي ياد. اگر دوستان هم همكاري كنند ،خوب ميشه. البته هماهنگي و اينا با خودتون
از اون موارد هم پيشنهاد ماژول هست
و زمان هم انشا االه تا يك هفته ديگه . يعني 8 - 5 - 87 - البته اگر خدا بخواهد و مشكلي پيش نياد
اگر در اين مورد موافقيد كه من همين الان شروع كنم به ذخيره صفحات. چون در منزل دسترسي به اينترنت ندارم. (و اگر هم باشه،افغانستانه!)
[quote author=سعید link=topic=13634.msg79947#msg79947 date=1216716492]
البته مطابق قراري كه بود كه همه سرش بريزيم و با هم كتك بزنيم، من نمي تونم كل كار رو انجام بدم.
چون مطمئنا ناقص هست.
كار يك نفر -حداقل در مورد من- جامع از كار در نمي ياد. اگر دوستان هم همكاري كنند ،خوب ميشه. البته هماهنگي و اينا با خودتون
از اون موارد هم پيشنهاد ماژول هست
و زمان هم انشا االه تا يك هفته ديگه . يعني 8 - 5 - 87 - البته اگر خدا بخواهد و مشكلي پيش نياد
اگر در اين مورد موافقيد كه من همين الان شروع كنم به ذخيره صفحات. چون در منزل دسترسي به اينترنت ندارم. (و اگر هم باشه،افغانستانه!)
[/quote]
باشه مشکلی نیست . شما با ماژول ها شروع کن . ولی من از لیست انتخاب خارجش نمی کنم تا با دوستان دیگه همراه بشی !
چون خیلی گسترده هست اینطور با یکی از دوستان دیگه می تونی کار رو پیگیری کنی .
ممون از سرعت پاسخ گوییت :)
موفق باشید
امیر
مشکلی که امیر جان هست اینکه شما دارید Documentation کار میکنید نه چیز دیگه ای ...
سلام. بابت کم کاری (بیکاری) تا حالام شرمنده.
من سوالات متداول مربوط به قالب رو آماده میکنم. و اونها رو تا 8-5 همین ماه آماده می کنم.
[quote author=مهدی مشتاقی link=topic=13634.msg79973#msg79973 date=1216733767]
سلام. بابت کم کاری (بیکاری) تا حالام شرمنده.
من سوالات متداول مربوط به قالب رو آماده میکنم. و اونها رو تا 8-5 همین ماه آماده می کنم.
[/quote]
سلام
ممنون . منتظر نتایج کاری شما هستیم .
[quote author=Shahryar_NEO link=topic=13634.msg79965#msg79965 date=1216725105]
مشکلی که امیر جان هست اینکه شما دارید Documentation کار میکنید نه چیز دیگه ای ...
[/quote]
به نظر مشکل نمیاد . فکر کنم این تاپیک هم برای همین موضوع ایجاد شده . اگه برنامه یا پیشنهادی دارید مطرح کنید ، خوشحال میشم .
موفق باشید
امیر
سلام. من هم بخش مدیریت را برداشتم.البته با گفته های آقا سعید گل هم کاملا موافقم و در نتیجه هر طور که می دونید برنامه ریزی کنید که FAQ این بخش هم مثل بقیه ی بخش ها کامل دربیاد. ::) زمان هم فکر کنم بین 8 الی 10 روز.( البته ببخشید یه کم زیاده ولی من حداکثر را گفتم :))
یــــــــــــــــــــــــ ــاعـــــــــــــــــــــ ــلی
سلام
فکر میکنم با این اوصاف کامپوننت ها با من باید باشه ;) سعید جون زود تر جنبیدی ;)
نم تا آخر هفته ی آینده، ایشالا اگر مشکلی پیش نیاد تحویل خواهم داد
یا علی علیه السلام
سلام
لیست کاربران فعال و بخش های باقی مانده برای انتخاب به شرح زیر می باشد .
بخش ها
+ سوالات عمومی
[s] + مدیریت[/s]
+ ارتقا و نصب
+ مامبوت ها
[s] + کامپوننت[/s]
[s] + قالب[/s]
[s]+ ماژول ها[/s]
[s] + امنیت [/s]
افراد تیم :
امیر حسین
مهدی مشتاقی *
ابراهیم
شهریار
سعید *
حسین شکرزاده *
علی کاظم زاده *
ميثم مينايي
از دیگر اعضای تیم درخواست می کنم در اولین فرصت بخش مورد نظر خود را انتخاب و اعلام نمایند .
برنامه ها و اقدامات جدید نیز به زودی به عزیزانی که در حال انجام پروژه هستند اعلام خواهد شد (خبر های خوب ;) )
موفق باشید
امیر