اینشالا به اون مرحله هم میرسه.
نمایش نسخه قابل چاپ
اینشالا به اون مرحله هم میرسه.
با سلام دوباره
دوستان اگه ماروهم قابل میدونید ما هم دوست داریم در این کار یه سهمی داشته باشیم.
اگه کاری از من بر میاد شش دانگ در خدمت شما هستیم.
ومن الله و توفیق
بله حتما از کمک همه دوستان استفاده میکنیم.
خوب یکی برای هماهنگی انتخاب شه
کسایی که توانایی هایی دارن را دسته بندی کنه و نیاز ها را بگه که اعضا دنبال اون برن
همین وعده و وعید که نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان یادتون باشه که داریم از 16 جولای تا امروز که 30 ام جولای هست رو فقط قول میدیم!! کی میخایم همایش رو برگزار کنیم؟
[quote author=جواد احمدزاده link=topic=1621.msg10121#msg10121 date=1154212693]
دوستان یادتون باشه که داریم از 16 جولای تا امروز که 30 ام جولای هست رو فقط قول میدیم!! کی میخایم همایش رو برگزار کنیم؟
[/quote]
تا همین امروز هم با جاهای مختلفی هماهنگی شده که هنوز خیلی جای کار داره و مطمئن باش که افرادی که برای هماهنگی ها مسئول شدن به دنبال هماهنگی ها و کار ها هستند.
خودت هم فکر کنم در جریان باشی که برگزاری همایش به همین سادگی ها و آسون نیست و خیلی دردسر داره ...
ولی من به همه ی کاربرا قول میدم که مطمئن باشن یکی از پرخاطره ترین همایش ها رو خواهند داشت ;)
[quote author=farhad link=topic=1621.msg10140#msg10140 date=1154238632]
[quote author=جواد احمدزاده link=topic=1621.msg10121#msg10121 date=1154212693]
[/quote]
تا همین امروز هم با جاهای مختلفی هماهنگی شده که هنوز خیلی جای کار داره و مطمئن باش که افرادی که برای هماهنگی ها مسئول شدن به دنبال هماهنگی ها و کار ها هستند.
خودت هم فکر کنم در جریان باشی که برگزاری همایش به همین سادگی ها و آسون نیست و خیلی دردسر داره ...
ولی من به همه ی کاربرا قول میدم که مطمئن باشن یکی از پرخاطره ترین همایش ها رو خواهند داشت ;)
[/quote]
اول اکتبر !
هنوز هیچ خبری نیست !
در حال برنامه ريزي هستيم...
خبري بشه..در سايت و انجمن خبرش رو منتشر ميكنيم..بصورت رسمي !
يا علي
خوب بزودی منتظر باشيم؟ يا نه؟
بله منتظر خبرهای خوب باشید!
در حال برنامه ریزی هستیم