پیشنهاد می کنم از مامبو استفاده کنید تا مشکلاتتون مرتفع بشن
نمایش نسخه قابل چاپ
پیشنهاد می کنم از مامبو استفاده کنید تا مشکلاتتون مرتفع بشن
جناب رادمهر عزیز
از پاسختون متشکرم، اما من توی این سایت یک ساختار کامل دارم و کلی اطلاعات که تاره داشتم ترجمشون هم می کردم !! خودم فکر میکنم اگه بخواهم روی مامبو بیام باید وقت زیادی واسش بزارم
نمی دونم می شه یجوری کل این ساختار بره به مثلا مامبو 4.6.2 ؟ یعنی دیتا بیس من قابل استفاده باشه اگه هست بهم بگید این کارو می کنم .
اما اگه قراره از 0 شرو کنم :-[!! نمی شه ، اونوقت می خوام خواهش کنم یه راه برای درست کردنش تو جملا بهم بگید، لطفا .
بازم از پاسخ گویی سریع شما و جناب فیروزمندان متشکر
سلام ايمان جان خيلي چيز مفيديه خسته نباشيد
فقط من سايتي دارم طراحي مي كنم كه نياز به منوي چهار سطحي داره. و از طرفي مثل همين منوي جادويي هم مي خوام كار كنه به نظرتون چه جوري مي شه اين منو رو 4 سطحي اش كرد؟
hamedphp
میتونید تبدیل اون به مامبو رو به ما بسپارید
به info[at]mambolearn[dot]com ایمیل بزنید و شرح بدید
حتما جزئیات کار رو براتون شرح میدن و ان شا ا.. براتون بدون دردسر به مامیو تبدیلش می کنیم
z-tashakor
شما هر کدوم از این 4 تا منوی تو در تو رد وقتی میخواین درست کنید انتخاب کنید زیر منوی اون یکی باشه
این ماژول اصولا کارش فقط نمایش منوها هست .. اینکه چند سطحی باشن به انتخاب شما مربوط میشه
بله من تعيين مي كنم كه چند سطحي باشه منو. بايد اين ماژول رو به يكي از منوهايي كه درست كرديم مربوط كنيم ديگه درسته؟ ولي اگر منوي من بيشتر از 3 تا سطح داشته باشه قاطي مي كنه و ديگه منو رو توي سايت نشون نمي ده!
مثلا مي خوام چنين سطح هايي رو داشته باشم:
آيتم شماره 1>> زير منوي 1>> زير منوي 2>> زير منوي 3
نمي تونم اين كارو بكنم اگر زير منوي سه رو حذف كنم درست كار مي كنه وگرنه اصلا منو در سايت نمايش هم نمي ده..
سلام . من منوی جادویی رو نصب کردم و روی منوی اصلی تنظیم کردم . و یه بخش که دارای 10 مجموعه هست رو در منوی اصلی قرار دادم . ولی زیر شاخه ها نمایش داده نمیشوند . با ie و firefox هم امتحان کردم جواب ندادا . لطفا منو راهنمایی کنید .
این منوها رو نشون میده نه مجموعه های بخش رو
باید برای هم مجموعه یک آیتم منو درست کنید و زیر مجموعه آیتم منوی بخشتون بزارید
من منظور شما رو متوجه نمیشم . اگه نشه مجموعه های یک بخش رو با منوی جادویی نشان داد پس به چه دردی میخوره . در ثانی غیر از بخش و مجموعه مگم میشه زیر مجموعه هم درست کرد . و چطوری میشه یه مجموعه رو به منو نسبت داد .
لطفا منو راهنمایی کنید .
ببینید
شما بخش و مجموعه خودتون رو میسازید
در قسمت منو های سایت ، برای اونها منو میسازید ( مثلا در منوی بالا )
سپس این ماژول رو به ( منوی بالا ) مرتبط میکنید ( از تنظیمات ماژول منو )
و این ماژول محتوای اون منو رو واستون نشون میده.
[quote author=ايمان اكبري link=topic=1728.msg19965#msg19965 date=1164706664]
در مورد قالب: در یک تاپیک در بخش قالب ها در موردش بحث شده
[/quote]
سلام:
1- میشه لینک تاپیکی که به قالب سایتتون پرداخته چیه؟؟؟
کلی قسمت قالب ها رو زیر و رو کردم، ولی چیزی دستگیرم نشد
2- تو قسمت بالایی سایتتون از چه منویی استفاده شده؟ (همون، تو حالت افقی که فکر نکنم!!!)
ممنون از زحمتی که واسه این منو کشیدین. منتظرم...