سلام
خیلی بد شد که علی اقا نمویتونن کمکمون کنند.(ولی قصد من این نبود که بخوام مدیریت کنم و ...)
به هر حال من تقریبآ یک ماه مشغله کاری سنگینی ندارم و میتونم فعالیت خوبی داشته باشم.
منتظر هماهنگی های لازم از طرف دوستان هستم O0
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
خیلی بد شد که علی اقا نمویتونن کمکمون کنند.(ولی قصد من این نبود که بخوام مدیریت کنم و ...)
به هر حال من تقریبآ یک ماه مشغله کاری سنگینی ندارم و میتونم فعالیت خوبی داشته باشم.
منتظر هماهنگی های لازم از طرف دوستان هستم O0
سلام
ممفیس جان ؛
هماهنگی خاصی لازم نیست . برای شروع کار شما فایلهای ترجمه شده رو از علی آقا بگیرید و یکپارچه کنید. و باقی مانده رو به بخش های کوچیک تر تقسیم کنید.
قسمت کوچیکتر برای انجام کار بهتر هستند ، چون دوستان دیگه هم می تونند همکاری کنند .و البته بررسی و ارزیابی روند کار برای شما که مدیریت میکنید ساده تر خواهد بود.
خودت استادی ، بعد از انجام هر بخش می تونید خیلی سریع تر ترجمه ها رو بررسی کنید و با همون ساختار اصلی در جای خودش قرار بدی ...
پـــســـر مــهـربــــــــون ؛
از تعطیلات که برگشتی حتما یه تماس با علی آقا بگیر . برای پیشبرد کار ... ( ;) )
من هم تا فرصت هست از شرایط و برنامه های خودم بگم . کار رو در چند بخش تقسیم کردم :
1- قالب . 100%
2 - CSSها . 95%
3- تغییر بخش های HTML و راست چین کردن . 73%
4- قالب ایمیل فارسی. 20%
5- شمسی کردن تاریخ. 0%
قسمت اول و دوم به طور کامل انجام شده . اما بخش سوم یه خرده کند انجام میشه ، چون پراکنده هستند و گاهی در HTML و CSS باید به دنبالشون بگردم و گاهی هم در متغیر های PHP . به همین دلیل باید خط به خط و چشمی بررسی کنم .
در مورد چهار هم قالب آماده است ولی ترجمه نکردم. البته اگه فرصت شد در اختیار ممفیس عزیز میذارم تا ایشون مدیریتش کنند (یه صفحه بیشتر نیست :P ) .
در مورد پنج هم میشه گفت که یه برنامه نویسی متفاوت نصب به مامبو دراین برنامه میبینم ! در بخش هایی تاریخ رو دستی دیدم و گاهی هم نه !
اما در حال بررسی هستم . اگه در نسخه اول نرسم انجام بدم ، مطمئن هستم در نسخه بعدی کامل انجام میدم . به همین دلیل در برنامه ها آوردمش . ;)
این ها گام اول هستند که به امید خدا و همراهی شما دوستان انجام میشه . با توجه به شرایط فکر میکنم نیاز باشه به کارهامون سرعت بیشتری بدیم . برنامه خوبی هست که جامعه مامبو فارسی بهش نیاز داره . به همین دلیل از همه دوستان که می تونند در ترجمه و تغییر ماژول ها کاری انجام دهند ، دعوت به همکاری میکنیم . :)
سربلند باشید
امیر
سلام به همه دوستان خوبم در مامبولرن :)
من موفق شدم بخش تغییر HTML و قرینه کردن استایل برنامه رو به طور کامل به پایان برسونم ( 100% O0 ) برای انجام این کار حدود 160 فایل رو بررسی و بیش از نیمی از این فایل ها رو ادیت کردم .
بعد از تعطیلات هم بخش پرداخت رو شروع میکنم . با پرداخت بانک سامان شروع میکنم تا ...
ایرانی باشید
امیر
سلام
دوستان خوبم در انجمن مامبولرن ؛
در اجرای بخش پرداخت 20% درصد پیشرفت داشتم . دو روز آینده بسیار بسیار فشرده باید روی جمع کردن یکی از پروژه ها بپردازم . پس از روز شنبه دوباره شروع خواهم کرد.
تا اجرای این پروژه چند گام کوچک مانده که به امید خدا ....
علی کاظم زاده عزیز و ممفیس جان خوشحال میشم از پیشرفت های شما هم مطلع بشم . ;)
سبز باشید
امیر
سلام
طبق وعده ای که داده بودم ، کار رو شروع کردم ;)
نقل قول:
علی کاظم زاده عزیز و ممفیس جان خوشحال میشم از پیشرفت های شما هم مطلع بشم .
شاد باشید
امیر
سلام. راستش من وقت زیادی ندارم برای انجام و طبق خبرهای غیر مستقیمی که دارم مثل اینکه قرار شده اون قسمت را هم ممفیس جان زحمتش را بکشن. حالا خودشون باید تشریف بیارن و توضیح بفرمایند.
یــــــــــــــــاعــــــ ـــــــلی
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=17062.msg102205#msg102205 date=1235242954]
سلام. راستش من وقت زیادی ندارم برای انجام و طبق خبرهای غیر مستقیمی که دارم مثل اینکه قرار شده اون قسمت را هم ممفیس جان زحمتش را بکشن. حالا خودشون باید تشریف بیارن و توضیح بفرمایند.
یــــــــــــــــاعــــــ ـــــــلی
[/quote]
مرسی که خبر دادی ;)
چه خبر ؟! به کجا رسیدید ؟
سلام
این چند روز درگیر کارهای آخر سال شرکت بودم . شرمنده...
اما خبر خوش ؛ با یکم تغییر در سیستم ( که البته زمان زیادی برای کشف و تست برد ) تونستم سیستم رو برای پرداخت آماده کنم . میشه گفت 80% :D.
بررسی مقدار های برگشتی از خرید و ... برای تست مونده که به زودی انجام میشه . در ضمن بررسی ماژول ها تقریبا به پایان رسیده . نیاز زیادی به تغییر نداشت و خوب باید انجام میشد .
شما چه خبر !
ممفیس جان کار به کجا رسید؟ اگه فرصت نمی کنی انجام بدی هم بگو ;)
برنا باشید
امیر
سلام
آقا این درست نشد ؟