سلام اگر مارو هم قابل بدونید باشه هستیم ولی جای رو دقیق آدرس بدید و خود آقای فیروزمندان مشخص کنه تا سردر گو نشویم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام اگر مارو هم قابل بدونید باشه هستیم ولی جای رو دقیق آدرس بدید و خود آقای فیروزمندان مشخص کنه تا سردر گو نشویم
خيلي عاليه 100% موافقم
ياهو خوبه
تبادل اطلاعات و تجربيات در زمينه مامبو و كمك به همديگر در توسعه آن
هر روز 5 عصر به بعد عاليه
خوب دیگه منتظر چی باید باشیم؟؟!!!!!!!
راه بندازید بریم گپ بزنیم به مرور همه میان فقط یه اطلاع رسانی بشه کافیه
خیلی خوبه فقط وقتش رو بیشتر کنید...!!!!
بهتره برای اون روز بیاد موندنی یک برنامه چت رایگان مثل علی تالک رو رو سرور مامبو نصب کنید...
سلام بچه ها من هم خیلی موافقم :D
سلام آقاي فيروزمندان عزيز و دوست داشتني - كار خوبي هستش اگه با برنامه و مديريت آغاز بشه زمانش هم ميتونه 24 ساعته باشه - مهم نيست در كجا باشه مهم اين هست كه در جايي اطاق باز بشه كه هيچ كسي نتونه بي احترامي و يا كارهاي مشابه به آن بكند و همه با يكسري يوزرهاي خاص بيان كه از طرف مامبو لرن دريافت ميكنن - به نظر من ياهو خوب نيست و مديريت خوبي هم نداره و از همه مهمتر با ايران هم مشكل داره و تمامي پورتهاش كنترل ميشه اما اگه بتونيد يك جايي رو در سايت خودتون راه اندازي كنيد خيلي بهتر است - حتماً اطلاع بديد كه از كي و كجا قرار هست اين كار شروع بشه - اگر بتونيد از طريق ميل به همه اطلاع بديد خيلي خوبه ؛ به حتم خيليها مثل من وقت مدام سر زدن به فروم رو ندارن - موفق باشيد
من هم موافقم
نظر منم همینه فکر نکنم کسی متوجه این تایپیت شده باشه واسه همه میل کنید بهتره .
الو الو منم هستم !
:)
ما رو هم راه میدید ؟
برو بچز لینوکسی اصولا با IRC راحت ترن! اسکایپ هم بد نیست . گوگل تاک و .......!
در مورد همه چیز میشه حرف زد. ولی من بیشتر دوست دارم در مورد خود مامبولرن صحبت کنم و روش هایی که برای کسب درامد از یک محصول رایگان دارند . اگر این مطلب بازبشه میتونه الگو باشه برای همه شرکت ها. این کار توی ایران واقعا همراه با ریسک و ترسه .
زمان هم خوب همیشه باشه ولی مطمئنا شب ها شلوغ تر خواهد بود.
(قابل توجه دوستان : این طرح در راستای تکریم ارباب رجوع می باشد!)
سلام
ممنون بخاطر این استقبال
تنها موضوعی که باید حل بشه محل برگذاری است .
ما پالتالک رو تست کردیم اما خیلی جاها ***** بود
skype رو تست کردیم به نظر میاد ایران مشکلی نداره اما اینجا *****ه ( که البته مهم نیست چون قابل حل شدنه ) اما تنها مشکلش به نظر سنگین بودن اون برای خطوط دایلاپ ایران هست .
yahoo : تنها مشکلش اینه که زیاد امکان مدیریتی نداره و اون بین اگر کسی نظم رو به هم ریخت نمیشه کار زیادی کرد .
حالا اگر پیشنهادی دارید که میتونه به ما کمک کنه بفرمایید ...
در غیر اینصورت مجبوریم این کار رو در skype و یا yahoo انجام بدیم
ممنون از همه شما
میبینمتون ;)
یا علی