پاسخ : کامپوننت AkoComment بدون اسپم و فارسی شده
از این که می بینم جناب بیزمیت در اوج عشق تشریف دارند بسیار مشعوفم 8)
اگه این دو سوال منم به جواب درست برسه ، به گمانم به همچون جاهایی برسم من هم. ::)
1) به ازای هر نظری که اضافه می شه، بالای بخش نمایش یادداشتهای مدیریت اکوکمنت، این پیغام خطا نوشته می شه:
کد:
Notice: Undefined variable: entrylenght in /home/xxx/public_html/administrator/components/com_akocomment/admin.akocomment.html.php on line 106
و این خیلی جالبه، به ازای هر نظری که منتشر شده یه دونه :D
2) همون سوال قبلی: من چطوری باید تو مرورگرم فعال کنم جاوا اسکریپتو: به طور پیش فرض که فعاله منم دست نزدم، حالا هم نگاه می کنم از بخش سکیوریتی، اسکریپتینگش اکتیوه (enable)
چیز دیگه ای هست که باید تغییر بدم. الآن وقتی روش کلیک می کنم، همون برنامه ی outlook باز می شه و تو قسمت to کلی چیزای عجیب غریب می نویسه و روی خود اسم طرف که کلیک راست می کنم، نوشته که جاوا اسکریپت فعال نیست.
دوستان (آقا عماد عزیز و ... ) همتی
در مورد سوال اول:
فایل admin.akocomment.html.php در فولدر administrator/components/com_akocomment رو باز کن.
در خط 68 یا 69 اینو نوشته:
کد:
$commentlenght = "40";
زیر این خط، اینو اضافه کن:
در مورد سوال دومت:
دو حالت داره، مثلا اگه آدرس ایمیل رو توی فیلد "پست الکترونیکی شما:" وارد کرده باشی، این مورد ربطی به جاوا اسکریپت نداره و اتوماتیک ایمیل به صورت کد شده نشون داده میشه( موس رو اگه رو اسم طرف نگه داری متوجه میشی) با کلیک روی اون آدرس هم outlock باز میشه و چرت پرت نشون میده و فقط باید موس رو رو آدرس ایمیل نگه داری و اونو بخونی.
حالت دوم اینکه که یه آدرس ایمیل توی قسمت متن یادداشت ها وارد شده باشه، در این صورت اگه جاوا اسکریپت روی مروگرت فعال نباشه، به جای آدرس ایمیل اینو نشون میده: "برای دیدن آن باید جاوااسکریپت فعال باشد. " اگر هم که فعال باشه که خود ایمیل رو نشون میده.
حالا مشکلت کدوم یکی از این دو مورده؟
نقل قول:
راست می کنم، نوشته که جاوا اسکریپت فعال نیست.
کجا اینو می نویسه؟
عمادجان مشکل اولم حل شد، ممنون
در مورد دومی گفتی:
[quote author=emad_67 link=topic=13610.msg74989#msg74989 date=1213308879]
در مورد سوال دومت:
دو حالت داره، مثلا اگه آدرس ایمیل رو توی فیلد "پست الکترونیکی شما:" وارد کرده باشی، این مورد ربطی به جاوا اسکریپت نداره و اتوماتیک ایمیل به صورت کد شده نشون داده میشه( موس رو اگه رو اسم طرف نگه داری متوجه میشی) با کلیک روی اون آدرس هم outlock باز میشه و چرت پرت نشون میده و فقط باید موس رو رو آدرس ایمیل نگه داری و اونو بخونی.
[/quote]
همین مشکل منه. یعنی ایمیل که تو فیلد "پست الکترونیکی شما" وارده شده، اما مشکل اینه که وقتی روی اسم نظر دهنده کلیک راست می کنم، توPROPERTIES جلوی آدرس نوشته:
کد:
mailto:<script%20language='JavaScript'%20type='text/javascript'>%20<!--%20var%20prefix%20=%20'ma'%20+%20'il'%20+%20'to';%20var%20path%20=%20'hr'%20+%20'ef'%20+%20'=';%20var%20addy93123%20=%20'hmd_jalili'%20+%20'@'%20+%20'yahoo'%20+%20'.'%20+%20'comNOSPAM';%20document.write(%20'<a%20'%20+%20path%20+%20'\''%20+%20prefix%20+%20':'%20+%20addy93123%20+%20'\'>'%20);%20document.write(%20addy93123%20);%20document.write(%20'<\/a>'%20);%20//-->%20</script>%20<noscript>%20این%20آدرس%20ایمیل%20در%20برابر%20اسپم%20ها%20محافظت%20می%20شود،%20برای%20دیدن%20آن%20می%20بایست%20جاوااسکریپت%20فعال%20باشد</noscript>%20!
و وقتی هم که موس رو روی اسم نظر دهنده نگه می دارم، توی نواز ابزار پایین مرورگر، یه قسمتی از همین متنو می نویسه. (تا مساوی اولی و به جای 20% هم فاصله است)
یعنی عملاً من هیچ جوری نمی تونم بفهمم ایمیل نظر دهنده چیه.
روی نام نظر دهنده که کلیک راست نکن چون همونطور که خودت گفتی قاطی نشون میده.
ولی وقتی موس رو روس نام نظر دهنده ببری میتونی بخونی. یعنی قسمت های آخر چیزی که تو status bar مروگر نشون میده رو نگاه کن، یه جا نوشته که مثلا:
کد:
addy12368='test'+'@'+'yahoo'+'.'+'com'+'comNOSPAM'
که test همون آی دی طرف میشه و بقیشم که مشخصه که مال yahoo هست.
[quote author=emad_67 link=topic=13610.msg75075#msg75075 date=1213418191]
روی نام نظر دهنده که کلیک راست نکن چون همونطور که خودت گفتی قاطی نشون میده.
ولی وقتی موس رو روس نام نظر دهنده ببری میتونی بخونی. یعنی قسمت های آخر چیزی که تو status bar مروگر نشون میده رو نگاه کن، یه جا نوشته که مثلا:
کد:
addy12368='test'+'@'+'yahoo'+'.'+'com'+'comNOSPAM'
که test همون آی دی طرف میشه و بقیشم که مشخصه که مال yahoo هست.
[/quote]
مسئله اینجاست که توی نوار وضعیت فقط اینو نشون می ده:
کد:
mailto:<script language='JavaScript' type='text/javascript'> <!-- var prefix = 'ma' + 'il' + 'to'; var path = 'hr' + 'ef' + '='
یعنی یه خورده دیگه مونده تا برسه به آدرس میل. به هر حال همینجوری هم می شه فهمید. از رو همون کلیک راست.
ممنونم عمادجان. خیلی لطف پیچمون کردی. ;)
سلام دوستان ببخشید من یه مشکلی دارم :
بعد نصب و فعال کردن کامپوننت جدید و غیر فعال کردن کامپوننت قبلی هنوز این کامپوننت تو صفحات جایگزین پیش فرض نشده
[quote author=adineh link=topic=13610.msg75715#msg75715 date=1213775618]
سلام دوستان ببخشید من یه مشکلی دارم :
بعد نصب و فعال کردن کامپوننت جدید و غیر فعال کردن کامپوننت قبلی هنوز این کامپوننت تو صفحات جایگزین پیش فرض نشده
[/quote]
مامبوت اونم فعال کردی؟
emad_67 جان مشکل دوستمون حل شد مامبوت فعال نکرده بود
سلام دوستان:
جناب عماد خان مشکلم حل شد، همونطور که اقا مجید گفت مامبوتش رو فعال نکرده بودم
سلام
دوستان من همه موارد رو نصب کردم و با موفقیت هم نصب شد
ولی زیرمطالب گزینه یادداشت ظاهر نمیشه
تو تنضیمات هم چیزیندیدم