من اگه تو اين تاپيك چيزي بنويسم ! كه باعث ميشه بياد بالا ! كار بدي كردم !؟
و زدم به تريپ OffTopic ؟
و احتمال داره كه اين تاپيك ( كه چه از نظر تعداد پاسخ و چه از نظر تعداد بازديد در رده هاي اول و دوم انجمن مامبو لرن قرار داره ) قفل بشه ؟!
نمایش نسخه قابل چاپ
من اگه تو اين تاپيك چيزي بنويسم ! كه باعث ميشه بياد بالا ! كار بدي كردم !؟
و زدم به تريپ OffTopic ؟
و احتمال داره كه اين تاپيك ( كه چه از نظر تعداد پاسخ و چه از نظر تعداد بازديد در رده هاي اول و دوم انجمن مامبو لرن قرار داره ) قفل بشه ؟!
;)
خيلي از كارهاش انجام شده .
جاويد جان اگر بخوايد يك همايش تمام عيار برگزار بشه با يكي دو روز نميشه اون رو برگزار كرد .
بايد هماهنگي بشه .
مجوز هاي لازم گرفته بشه
مشكلات مالي حل بشه
و ....
و در يك زمان مناسب كه ملت بتونن بيان برگزار بشه . الان ميدونيد كه فصل امتحان هاي دانشجو هاست .
همه مواردي كه بالا اشاره كردم انجام شده غير از مورد آخر كه منتظر يك زمان مناسب هستيم براي برگزاري يك همايش كه در شان طرفداران مامبولرن و اپن سرس باشه
اطلاعات بيشتر رو بذاريد به موقع خدمتتون عرض ميكنم
حرف اگر حق باشه نه تاپيكي قفل ميشه نه تذكري داده ميشه و نه در جواب تيكه ،تيكه داده ميشه ;)
يا علي
خب مساله همينه !
تو قوانين انجمن آخرين قانون نوشته كه :
23 - حتی الامکان از پست دادن در تاپیکهای قدیمی که موضوع آنها بررسی شده ( به اصلاح off topics ) بپرهیزید.
منم به خاطر همين نميدونستم كه اين تاپيك Offtopic هست يا نه!
البته موقعي كه مينوشتم نميدونستم كه تو قوانين هست يا نه ! ولي حدس ميزدم كه باشه ! و بود :D
تيكه ؟ من ؟ ...... :D
و فكر كنم كلي تو اين تاپيك بحث كرديم كه همه بياييم و همكاري كنيم ! .....
جاوید جان
راستش رو بخوای اون بند رو من اضافه کردم
این درسته که شاید این تاپیک قدیمی باشه اما بحثش تموم نشده! پس هنوز OFF نشده ;)
الان تنها مورد زمان هست!
زمان خاصی مد نظرتون هست که شرایطی رو که آقای فیروزمندان گفتند داشته باشه؟
بين دو ترم خوبه !؟؟؟
من خودم الان دارم ميان ترم هام رو ميدم ! كلي هم كار سرم خراب شده !
ولي مساله اينه كه : كت و شلوار بپوشي و لپتاپ و ور داري و بري همايش و بيايي ! ( حالا هيشكي نيس بگه كي تو رو دعوت كرده ! ) كه حال نميده !
اينكه همكاري كرده باشي لذت بخشه ! .....
:D
[quote author=جاوید link=topic=1621.msg22175#msg22175 date=1166464449]
ولي مساله اينه كه : كت و شلوار بپوشي و لپتاپ و ور داري و بري همايش و بيايي ! ( حالا هيشكي نيس بگه كي تو رو دعوت كرده ! ) كه حال نميده !
[/quote]
من هم موافقم!
در صورتی که کمکی بربیاد لطفاً به قول محمد یک ندا بدهید ! :D
تا ما هم تبلیغش رو بکنیم (اصلاً تبلیغ میخواد!؟)
ارادتمند ، بهمنی
من توي اين تاپيك شركت نكرده بودم حقيقتش همين الان ديدمش!!!! در مورد زمان نميتونم نظر بدم چرا كه ميدونم وقت همگي پره. .. . منم از همه بيشتر
ولي اگه بشه يه مقاله توپول نوشتم كه شركت كنندها رو 2 -3 ساعتي ببرم توي كما . . . فقط خدا كنه قبل از نشر اين كنفرانس برگزار بشه . . .
(Ajax & Css Correlation toTemplate Design)
[quote author=مرتضی بهمنی link=topic=1621.msg22180#msg22180 date=1166466816]
[quote author=جاوید link=topic=1621.msg22175#msg22175 date=1166464449]
[/quote]
من هم موافقم!
در صورتی که کمکی بربیاد لطفاً به قول محمد یک ندا بدهید ! :D
تا ما هم تبلیغش رو بکنیم (اصلاً تبلیغ میخواد!؟)
ارادتمند ، بهمنی
[/quote]
من كلي فكر براي مشاركت عمومي در اين كار داشتم و دارم ! پيشنهادش هم كه مال خودم بود !!!
مشاركت عمومي منظورم تو اينترنته !
من هستم ! بقيه ؟
با سلام
من به زودی همایش مامبو را برگزار میکنم
دارم با شرکت پیشگامان کویر یزد به توافق می رسیم که اسپانسر همایش بشن و احتمالا در اواخر اردیبهشت برگزارش می کنیم - با صدا و سیما و خبرگزاری آنا هم داریم هماهنگی می کنیم
موضوع همایش در مورد opensource و cms می باشد که در پایان هم یک کارگاه اموزش مامبو برگزار میشه.
دنبال کارهاش هستم
محل برگزاری : فعلا دانشگاه آزاد اسلامی واحد میبد
نوید جان این همایش مال شماست دیگه؟ درسته؟
تیم مامبولرن همایش خودش اگه خدا بخواد شاید بعد عید برگزار بشه