[quote author=ninjavo link=topic=17062.msg103748#msg103748 date=1237020385]
سلام
آقا این درست نشد ؟
[/quote]
سلام
چرا. انشاا... کاملش رو برای عید ارائه میدیم .
البته اگه انتظار برای ترجمه طولانی بشه ، حتما خودم اقدام میکنم :-[
نمایش نسخه قابل چاپ
[quote author=ninjavo link=topic=17062.msg103748#msg103748 date=1237020385]
سلام
آقا این درست نشد ؟
[/quote]
سلام
چرا. انشاا... کاملش رو برای عید ارائه میدیم .
البته اگه انتظار برای ترجمه طولانی بشه ، حتما خودم اقدام میکنم :-[
سلام
همگی خسته نباشین
می خواستم بدونم این عیدی ایشالله برای عید 88 آماده می شه یا عید 89 ؟؟! ;D ;D
یه سوال هم داشتم آیا این کامپوننت با فروشگاهی که مامبولرن خودش آماده کرده و می فروشه فرق داره یا یکیه ؟
کدوم بهتره ؟
سلام
آقا من گفتم عید دیگه ... هر وقت آماده شد تو عید نوروز بعدش منتشر میکنیم . ;D
از فروشگاه خود مامبولرن خبر ندارم و تفاوت هاش رو نمی دونم . پس نمی تونم بگم کدوم بهتره ...
اما بعد از انتشار می تونید با نمونه های فروشگاه تیم مامبولرن مقایسه کنید و تصمیم بگیرید .
پیروز باشید
امیر
سلام
من این چند روز رو که سفر نبودم به ترجمه پرداختم . بخشی رو خودم انجام دادم و بخشی رو از ترجمه قدیمی استفاده کردم .نقل قول:
البته اگه انتظار برای ترجمه طولانی بشه ، حتما خودم اقدام میکنم :(
نتیجه ترجمه در نسخه اول شاید به کیفیت ایده آل نرسه . اما بانک اطلاعاتی فایل ترجمه رو تهیه کردم و در نسخه بعدی توسط یه ویراستار ، ویرایش میشه تا به کیفیت ایده آل برسیم .
الان 70 درصد ترجمه انجام شده (دقیقا 70 درصد !) . انشاا... از سفر که برگردم مابقی رو انجام میدم . سیستم پرداخت رو هم به هسته برنامه اضافه میکنم تا در نصب مشکلی پیش نیاد .
در نهایت تلاشم بر این هست که این سیستم به شکل زیر ارائه بشه »
* - ماژول پرداخت بانک سامان به صورت پیشفرض در سیستم وجود داشته باشد.
* - کامپوننت به صورت کاملا فارسی شده .
* - کلیه بخش های برنامه راست چین شده.
* - پک تصویری فارسی ( تصاویر سبد خرید ، امتیازات و ... ) به صورت پیشفرض قرار گیرد.
* - ...
این رو به عنوان نسخه یک فارسی شده آماده میکنم.
اگه عمری باقی باشه در نسخه بعد تصمیم دارم اینها رو هم اضافه کنم :
* - اطلاعات کامل پست ایران .
* - تعرفه های پستی ایران .
* - تاریخ و زمان محلی ( فارسی ).
* - تغییر Sample های پیشفرض با نمونه های محلی .
* - ...
برای این سیستم ، برنامه زیاد دارم . ادامه رو نمی نویسم که اگه به تاخیر افتاد شرمنده دوستان نشم.
از دوستانی که این تاپیک رو پیگیری میکنند ، به خاطر تاخیر های پیش آمده معذرت میخوام . فعلا پروژه داره انفرادی پیش میره :(
پروژه به معنای واقعی در مراحل پایانی هست . 8)
پایدار باشید
امیر
سلام - عیدت مبارک امیرجان و خسته نباشی.
متأسفانه ایرانیا بجای پیشرفت در همکاری دارند تکنفره میشن! پروژه های بسیاری در همین انجمن موجود هست که بدون همکاری مونده! این هم از همشون جالبتره ! (از همه چیز بدتر اینه که افرادی که اعلام همکاری میکنند، بدون هیچ اطلاعی میزارند و میرند!)
افرادی هم که وقت میزارند و کاری انجام میدن متأسفانه تنها برای خود نگه میدارند و منتشر نمیکنند!!!!!!!!!!! (این مورد فوق العاده هست دیگه، از اون مواردی هست که فقط توی ایران رخ میده!!!!! )
بنده خودم چندین کار را نیمه کاره گذاشتم مونده تا ببینم واقعاً کاربران به فکر خودشون هستند یا نه؟! که ظاهراً خودشون هم دوست ندارند پیشرفتی باشد، وگرنه تمامی پروژه های باقیمانده تنها یک یا دو روز زمان احتیاج دارند که متأسفانه هیچ کاربری سعی نمیکنه ما رو دلگرم کنه! (جالبتر از همه اینجاست که برخی به بنده گفتند که ما کار کنیم که تو پیشرفت کنی؟!! در حالی که بنده اصلاً نه مدالی میگرم و نه مدالی از دست میدم!)
متأسفانه نزدیک به 12000 عضو این انجمن اصلاً هیچ رغبتی به گسترش و پیشرفت ندارند! پس نتیجه میشود که فقط دوست دارند همه چیز رو استفاده کنند و ... که این اصلاً نشانه جالبی نیست.
در هر صورت بهتره که این کامپوننت رو با شرایطی خاص در اختیار کاربران قرار دهید تا شاید متوجه بشوند که همکاری بهتر هست.
قبل از انتشار این کامپوننت خوشحال میشم که با همدیگه گپ کوچیکی بزنیم تا مواردی رو با همدیگه مطرح کنیم و روشهایی رو به منظور همکاری دیگران پیدا کنیم و ... . (البته توی مسنجر با همراهی عده ای از دوستان مامبولرنی! ;))
در هر صورت واقعاً داری لطف میکنی و ... . امیدوارم همیشه موفق باشی.
یا حق
سلام
پسر مهربون ؛
بعضی از دوستانی که الان در جمع ما در این پروژه نیستن ، شرایطی داشتن که نتونستن ... این همیشه بوده و ایرادی نداره .
اینکه خیلی فعالیت کمه و ما ایرانی ها فقط مصرف میکنیم درسته . اما بارها گفتم باز میگم که اگه همه اینطوری بودن الان مامبولرنی وجود نداشت .
دنیای متن باز برای ما خیلی جوون هست . باید آموزش داد . باید فکر کرد که این همه پروژه متن باز فقط با فعالیت های مداوم زنده موندن و ما الان داریم ازشون بهره می بریم .
فلسفه متن باز باید تعریف بشه . باید گفته بشه که ... آه :(
بگذریم . من امروز از سفر اومدم و کار رو دارم ادامه میدم . در مورد انتشار هم یه نظر سنجی بین بعضی عزیزان در انجمن انجام میدم .
تو امضات چیزهایی دیدم که ناراحتم کرد. بیشتر پیش ما بیا... ;)
سربلند باشید
امیر
اول بگم که من هرگز اسمی از دوستان این پروژه نیاووردم :o و اصلاً منظورم صرفاً همین تاپیک نبود O0. همونطور که در ارسالهای قبلی این تاپیک، دوستان اشاره کردند که نمیتونن باشند و ... . پس در این تاپیک هرفردی که نمیتونست باشه خیلی مردونه گفت و رفت. اما در خیلی از جاها ... .
امیر جان شاید نتونم توی نظرسنجی شرکت کنم و دیر برسم، پس همینجا میگم که بهتره چند نسخه مختلف از این کامپوننت رو آماده کنی و در سه نسخه ارائه کنی.
1) نسخه کاملاً رایگان و در اختیار تمامی کاربران (غیر فعال و فعال) - قابل انتشار در مامبودیگ
2) نسخه کاملاً رایگان و در اختیار کاربران فعال (و یا لیستی مورد نظر خودت) - از طرف خودت ارائه بشه و یا افرادی را از جانب خودت مأمور کنی
3) نسخه با امکانات خاص که با قیمت مورد نظر خودت عرضه کنی. (نه خیلی زیاد و نه خیلی کم)
فکر میکنم خودت هم بتونی این سه نسخه رو از هم تفکیک کنی و نیاز به توضیحات من نباشه.
اینکارها باعث میشه که کاربران سعی کنند و فعال بشوند و ... .
امضای من هم که میبینی، به خاطر مسئله ای که خودت میدونی تا مرداد ماه خیلی کم و شاید هم اصلاً نتونم آنلاین بشم. اما بعد از اینکه زمان کافی داشته باشم بر میگردم و مثل قبل اذیتتون میکنم :دی
امیدوارم تا اونموقع کمی فرهنگ متن باز در بین ایرانی و به خصوص کاربران مامبولرن جا بیوفته. در ضمن مامبولرن یک جمع دوستانه بوده و هست که پیشرفت کرده و میکنه. اما کاربران مامبولرن متأسفانه سعی نمیکنند که با یکدیگر دوست باشند و همکاری کنند. (البته منظورم همه نیست، اما توی این 6 ماه دیدم که از هر 700 عضو در انجمن تنها یک نفر همکاری میکند!)
موفق باشید.
یا حق
امیر جان چه خبر از این کامپوننت ؟ مواردی که باقیمونده رو اگر بتونی به من بگی خیلی خوب میشه. چند روز آینده وقتم آزاد میشه و میتونم کمک کنم تا این کامپوننت زودتر ارائه بشه.
یا حق
سلام
تموم شد این فروشگاه؟؟
من نیاز دارم!!
پولیه؟؟؟
رایگانه؟؟؟؟
سلام
به نظر میاد هنوز دوستان تکمیل نکردند .
اما تیم مامبولرن کامپوننت VirtueMart رو فارسی کرده و برای پرداخت با سیستم شتاب یکپارچه کرده . البته این کامپوننت کامرشیال هست .
در صورت نیاز میتونید به اینفو @ مامبولرن دات کام ایمیل بزنید
یا علی