باور کنید کلی سرچ کردم اما پیدا نکردم این موضوع را ، مجبور شدم تاپیک ایجاد کنم
آیا میتوان آدرس صفحات را در مامبو کوتاه کرد ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
باور کنید کلی سرچ کردم اما پیدا نکردم این موضوع را ، مجبور شدم تاپیک ایجاد کنم
آیا میتوان آدرس صفحات را در مامبو کوتاه کرد ؟
SEF
به بخش مديريت مامبو بريد - تنظيمات كلي - لینک بهینه - قابل فهم كردن لينك ها براي موتورهاي جستجو : بلي
++ در ضمن بايد فايل htaccess.txt رو كه در پوشه اي هست كه مامبو رو نصب كرديد ، به htaccess. تغيير نام بديد. ++
ممنون از راهنمایی ارزشمند شما ، اما یکی فایل دیگه با این نام وجود دارد htaccess. ، تغییر نام بدم که میگه این فایل با این نام وجود دارد ، یا قبلی را حذف کنمنقل قول:
++ در ضمن بايد فايل htaccess.txt رو كه در پوشه اي هست كه مامبو رو نصب كرديد ، به htaccess. تغيير نام بديد. ++
ممنون ، مشکلی نیست متوجه شدم
از راهنماییتون سپاسگزارم
به نام خدا
سلام و خسته نباشید
من این کار رو کردم و لینک ها کوتاه شد منتهی مشکلی که پیدا شد اینه که لینکها کار نمی کنه - اگه لطف کنید راهنمایی بفرمایید ممنون می شوم
[quote author=نوري link=topic=11586.msg61735#msg61735 date=1202500389]
به بخش مديريت مامبو بريد - تنظيمات كلي - لینک بهینه - قابل فهم كردن لينك ها براي موتورهاي جستجو : بلي
[/quote]
به نام خدا
ممنون از پاسخ شما من همین کار رو انجام دادم دقیقا آدرس ها کوتاه شد و ل htaccess.txt رو كه در پوشه اي هست كه مامبو رو نصب شده ، به htaccess تغییر دادم ولی نشد .
ضمنا این کار روی لوکال که انحام میشه نباید مشکل داشته باشه . دارم تست میکنم تا بعد استفاده کنم.
از چه شبيه سازي استفاده ميكنيد ؟
روي بعضي از شبيه سازها خوب عمل نميكنه !
چون در ويندوز نميشه كه htaccess.txt رو به htaccess. تغيير نام بديد.
از wamp استفاده می کنم