در سرور هیچ موقع نمی تونم حافظه ناگهانی رو پاک کنم. وقتی دستی این کار رو می کنم دیگه فایل جدید در پوشه ایجاد نمیشه و کلا از طریق مامبو هیچ تغییری روی پوشه cach ایجاد نمیشه. 777 هم هست. آیا به پوشه include مربوطه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
در سرور هیچ موقع نمی تونم حافظه ناگهانی رو پاک کنم. وقتی دستی این کار رو می کنم دیگه فایل جدید در پوشه ایجاد نمیشه و کلا از طریق مامبو هیچ تغییری روی پوشه cach ایجاد نمیشه. 777 هم هست. آیا به پوشه include مربوطه؟
دقیقا مشخص کنید که کجا رو نمی تونید پاک کنید. یعنی فایل ها رو نمی تونید پاک کنید یا پوشه ها رو؟
داخل پوشه نه چيزي ايجاد مي شه و نه پاك ميشه. منظورم از طريق مامبو هست نه از طريق FTp يا سرور
سلام
چک کنید ببینید owner این پوشه چیه ؟
در تب سرور قسمت تنظیمات کلی پرمیشن تمام فولدرهارو 777 ست کنید . تست کنید ببینید مشکل حل میشه یا خیر ؟
یا علی
مشکل حل نشد و پرمیشن فولدرها تغییر نکرد. چه کنم؟
چک کنید ببینید owner این پوشه چیه ؟
متاسفانه بلد نيستم. من مامبو رو در سرور با تغيير Configuration.php ست كردم پس فكر كنم مالك پوشه ها مامبو نيست
RSS هم خطا مى ده: خطا در پوشه لطفا سطح دسترسى را كنترل كنيد.
به صورت معمولي اگه پرميشن عوض نميشه .. از تنظيمات كلي . تب سرور . دسترسي ها رو قابل ويرايش كنيد و تيك اعمال بر روي فولدر هاي موجود رو هم بزنيد . ببينين مشكل حل ميشه ؟
اگه نشد به مسئول سروتون بگين owner ها رو درست كنند احتمالا مشكل براش پيش اومده .
اين مشكل رو باهاشون مطرح كنيد .
با سلام
در لینوکس سطح دسترسی اگر 0770 باشه، تمام دسترسی ها بسته می شه و به سازنده یا owner فایل یا پوشه، دسترسی کامل می ده و اگر 0777 باشه، دسترسی نه تنها برای owner بله برای دیگر کاربران هم کاملا آزاد هست برای همین اصولا ما سعی می کنیم چنین دسترسی رو به هیچ عنوان استفاده نکنیم.
خوب حالا چند سوال، فرمودید دسترسی رو 777 قرار دادید ولی مشکل حل نشد، لطفا سیستم عاملی که بر روی سرور نصب هست، نام کنترل پانل، نسخه پی اچ پی رو اینجا بنویسید یا بصورت خصوصی ارسال کنید.
موفق و پیروز باشید
یا علی