سلام سلام
من تو سایتم میخوام فروشگاهی راه بندازم که مامور پست بره در خونه خریدار جنس رو بده و پولش رو بگیره .
باید کامپوننتی نصب کنم؟
خودم میتونم؟
شما پیشنهادی دارین ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام سلام
من تو سایتم میخوام فروشگاهی راه بندازم که مامور پست بره در خونه خریدار جنس رو بده و پولش رو بگیره .
باید کامپوننتی نصب کنم؟
خودم میتونم؟
شما پیشنهادی دارین ؟
میتونید vituemart نصب کنید البته برای سیستم پرداخت و دریافتش باید خودتون ماژول مربوطه را اضافه نمایید
ماژول مربوط به پرداخت در محل و یا واریز مبلغ به حساب رو خود مامبولرن ننوشته؟!
با تشکر.
من نصب کردم
و حتی یه فایل فارسی رو مربوط به این رو دانلودکردم ولی نمیدونم چطوری باید به زبانهاش اضافه کنم.
اگه میشه یه کمک به من بکنید.
اگر فایل زبان فارسیش منظورتون هست ، اگر اون رو به نام fa_IR.php و یا farsi.php و یا persian.php در فولدر language کامپوننت قرار بدین باید درست بشه ، اما اگه نشد نیاز به تغییراتی در کد های کامپوننت هست...
سلام این ارور رو همون بالا مینویسه :
Notice: Undefined property: vmLanguage::$_VM_MENUBAR_PLEASESELECT_DELETE in E:\AppServ\www\ninjavo\administrator\components\co m_virtuemart\classes\menuBar.class.php on line 137
Notice: Undefined property: vmLanguage::$_VM_MENUBAR_CONFIRM_DELETE in E:\AppServ\www\ninjavo\administrator\components\co m_virtuemart\classes\menuBar.class.php on line 137
ولی این ارور رو زیر ADD و NEW و ... میاد :
Notice: Undefined variable: category_id in E:\AppServ\www\ninjavo\administrator\components\co m_virtuemart\admin.virtuemart.php on line 66
نه درسته ولی کجای کامپوننت باید بگم که از کدوم فایل بخونه ؟
منظورم اینه کجای تنظیمات کامپوننت باید زبان رو گذاشت ؟
تو کلاس اصلی مربوط به کامپوننت ( معمولش اینه ، البته من این کامپوننت رو ندیدم ، شاید این جوری نباشه ) اگر اون جا نبود به سایت سازنده کامپوننت هم برین ، احتمالا کار کلاس های مختلفش رو توضیح داده...
درست شد!
ولی این ارور هایی که اون بالا میده رو هنگام عوض کردن زبان میده !!
لطفا line های مربوطه رو این جا کپی کنید .
virtumart ورژن چنده؟ مامبو چی؟! سازگار هست با ورژن مامبوتون؟!