آیا با نصب مامبو سایت Suspend میشه
طی این چند روز اخیر از بس کل کل کردم با مدیر سرور که دیگه اعصاب برام نمونده
امروز صبح وقتی که آدرس سایتم رو تایپ کردم تا ببینم وضعیت فروشگاه در چه صورتی هست با یه پیغام مواجه شدم که برق سه فاز از سرم پرید :o :o
This Account Has Been Suspended
Please contact the billing/support department as soon as possible.
حالا خر بیار باقالی بار کن آخه من که هنوز 4 -5 ماه فرصت دارم تا اکانتم اکسپایر شه چرا اینطوری شده این لامصب >:( ای بابا تلفن و برداشتم و زنگ زدم پشتیبانی سرور . با کلی بد و بیرا گفتم آقا من توی این 4 ماهی که از شما هاست گرفتم 100 بار سایتم دون شده هی میگید مشکل از سرور نیست مشکل از سرور نیست اون از دفعه قبل که همه فایلهای روی هاستم پاک شده بود گفتین سرور گزارشی از هک نداده اینم از این که حالا سایتم suspend شده . برگشته میگه شما اسکریپت غیر مجاز نصب کردین لود سرور رفته بالا میگم از کی تا حالا مامبو غیر مجاز شده . میگه شاید کار غیر مجاز کردین . منم از بس که عصبانی بودم گفتم آره ما داریم مواد مخدر میفروشیم با سایتمون - هروئین . کوکائین . کراک و از این حرفا . ( ببخشید تو رو خدا من اینقدر عصبانی هستم که نمیدونم چی باید بگم :o معذرت میخوام اگه یکم تند حرف زدم ) من میخوام سرورم رو عوض کنم و بیام روی مامبو سرور . اما فعلاً فروشگاه با مشکل بودجه مواجه شده . در اولین فرصت این کار رو میکنم
حالا میخوام بدونم مشکل از چی هست که این پیغام رخ داده .
پاسخ : آیا با نصب مامبو سایت Suspend میشه
دوست عزیز
شاید اسکریپتی روی سرور دارید که باعث بالارفتن لود سرور میشه منظور فقط مامبو نیست شاید کسی قرار داده و هزار مورد دیگه ..
به هر حال باید کاملا بررسی بشه تا اشکال در بیاد مسلما اشکال از مامبو نیست می بینید که هزاران بار روی سرور های مختلف نصب شده و مشکلی نداشته
آخه من بجز مامبو هیچی روی هاستم ندارم
دفعه قبل هم گزارش دادم که آقا هاست من بیخودی بیخودی داره پر میشه هیچ فایلی هم تغییر نمیکنه بجز log_error که حجمش تا 80 مگابایت هم افزایش پیدا میکنه زنگ زدم به پشتیبانی گفتم گفتم log_error رو از پانل خرید سی دی disable کن گفت نمیشه
اصلا
سلام
یه جوری به نظر من شده پول قرض کنی هم بیا رو مامبوسرور :)
خودت رو خلاص کن :) بعضی از هاستینگ ها مفت گرونن
یا علی علیه السلام
خب به هر حال میشه بررسی کرد اگر می خواهید انتقال بدید سرور رو هم این هم انتقال داد .
[quote author=مجید link=topic=13475.msg71354#msg71354 date=1210682240]
خب به هر حال میشه بررسی کرد اگر می خواهید انتقال بدید سرور رو هم این هم انتقال داد .
[/quote]
یعنی اگر روی سرور مامبوسرور بیام باز هم همین مشکل رو دارم
سلام
روی مامبوسرور تا حالا مشکل اینچنینی نداشتیم . اگر هم مشکلی باشه دقیقا بررسی میشه و به شما راه کار داده میشه .
مگر اینکه سایت شما اونقدر بازدید داشته باشه که به سرور فشار بیاره . در اون صورت سایت شما به سرور دیگه ای منتقل میشه
یا علی
مشکل همه چی اینجا همین جوریه ، از دکترش گرفته تا هاستش ، معروف نباشند ، که معمولا نمی شه بهشون اعتماد کرد ، همین هم که معروف شدند دیگه اصلا محل به مشتری نمی ذارن و پیش خودشون می گن فوقش یکی کمتر... از این چیزا زیاده ، ادم بیکار می خواد فقط بره پیگیر شکایت کردن و این چیزا بشه ...
بازهم می گم مامبو سرور یه چیز دیگه هست... 8)
معمولا هاستینگ ها کیفیت براشون مهم نیست و کیمیت براشون مهمه
مثلا روی یک سرور که باید 100 تا سایت باشه(این یک مثاله) تا خوب کار کنه طرف رفته 500 تا سایت گذاشته ، کوچکترین فعالیتی هر سایتی بکنه سرور میره تو دیوار برای همین سریع ساسپند میکنن
خلاصه اینکه من اینو بعد از عمری تجربه در هاست میگم: (البته حکیم ها هم میگن)
هر چقدر پول بدید آش میخورید
من الان ازمامبو سرور هاست گرفتم و DNS رو هم ست کردم اما هر چی ایمیل میزنم و به support.mamboserver.biz میرم و درخواست کمک میکنم تا سایتم رو به هاست مامبو منتقل کنن کسی جواب نمیده حتی چند مرتبه تماس تلفنی گرفتم :'( :'( :-[