با سلام
من یک انجمن برروی ساب دومین دارم که هم اکنون می خوام اون رو به یک دومین دیگر انتقال بدم و دیگر با ساب دومین نباشد و مستقیم با آدرس اصلی بالا بیاید . برای این کار باید چه مراحلی را طی کنم ؟
باتشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
من یک انجمن برروی ساب دومین دارم که هم اکنون می خوام اون رو به یک دومین دیگر انتقال بدم و دیگر با ساب دومین نباشد و مستقیم با آدرس اصلی بالا بیاید . برای این کار باید چه مراحلی را طی کنم ؟
باتشکر
سلام
با مدير هاست تماس بگيريد و اين مطلب رو در ميان بگذاريد . اگر هاستتون اين توانايي را داشته باشد كه دو آي پي(dns) به شما بدهد خواهيد توانست تا اينكار را بكنيد.
آنگاه يك دومين ميخريد و اگر اين امكان را هاستتون داشته باشه حتماً كارتون حل ميشه - البته اگر نداشته باشه ميتونيد هزينه مربوطه رو بديد تا انجام بشه - همه چيز با پول شدنيه.
موفق و پيروز باشيد.
با سلام
من کلیه فایل ها و همچنین دیتابیس رو به سرور جدید انتقال دادم و حالا می خوام آدرس سایت رو از آدرس ساب دومین به آدرس جدید تغییر بدم . در فایل Settings هم تغییر دادم . دیگه چه فایل ها یی رو باید تغییر بدم .
باتشکر
سلام
شما با آيپي هاست جديدت وارد شو ببين مشكلي داره يا نه - بعد اگه مشكل داشت اونو برطرف كن
موفق و پيروز باشيد.
دوست عزیز می شه بیشتر توضیح بدید من الان سایت رو در آدرس جدید دارم ولی قالبش مشکل داره و می زنه شاخه پيشفرض قالب اشتباه است، لطفا با کليک کردن بر اين متن آن را تصحيح کنيد.
باتشکر
ميشه آيپي سايتتون رو بديد - ببينم چطوري هست؟
موفق و پيروز باشيد.
باسلام
دوست عزیز آدرس اصلی سایت که الان برروی اون نصبه اینه
enterpc.ir
باتشکر
[quote author=Enterhost link=topic=15284.msg80277#msg80277 date=1216991171]
دوست عزیز می شه بیشتر توضیح بدید من الان سایت رو در آدرس جدید دارم ولی قالبش مشکل داره و می زنه شاخه پيشفرض قالب اشتباه است، لطفا با کليک کردن بر اين متن آن را تصحيح کنيد.
باتشکر
[/quote]
من همچين چيزي نديدم - فقط انجمن غير فعال هست
از منوي مديريت سايت تيك غير فعال رو برداريد - ولي اگه مشكل حل نشد - بايد منتظر اساتيد باشيد - چون من به انجمن خيلي آشنا نيستم و ممكنه كه گمراه بشيد - ولي يه بار اينكار رو كردم و خيلي راحت انجام شد . البته توي لوكال
موفق و پيروز باشيد
با سلام
من بررسی کردم اکثر بخش ها درسته مشکل اساسی در قالب است که نوشته بالا را می نویسد
باتشکر
سلام
[img width=640 height=480]http://i36.tinypic.com/2mjlu1.jpg[/img]
براي من كه اينجوري نمايش داده ميشه. ???
موفق و پيروز باشيد.