سلام دوستان من یه مشکلی دارم و اونم این که می خوام کلمه نویسنده از جلوی نام نویسنده هر مطلب برداشته بشه! یا تغیر پیدا کنه ! چطور میشه این کار را کرد؟؟؟؟
دوستان لطفا سریع جوابمو بدین که قضیه حیاتی هست...
مرسی.....
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان من یه مشکلی دارم و اونم این که می خوام کلمه نویسنده از جلوی نام نویسنده هر مطلب برداشته بشه! یا تغیر پیدا کنه ! چطور میشه این کار را کرد؟؟؟؟
دوستان لطفا سریع جوابمو بدین که قضیه حیاتی هست...
مرسی.....
اگه اشتباه نکرده باشم باید در قسمت مدیریت آیکون ترجمه رو انتخاب کنید.
persian رو انتخاب کنید و دکمه مدیریت ترجمه ها رو بزنید و ترجمه مورد نظر رو انتخاب و ویرایش کنید. اگه هم خواستید می تونین جای عنوان "نویسنده" رو خالی بزارید.
سلام
شما این مسیر طی کنید
مدیریت مامبو--> تنظیمات کلی --> محتوا --> نام نویسنده
یا حق
توی قسمت تنظیمات می شه درستش کرد .
اونجا نوشته ::: نماش نام نویسنده : بزن خیر ... توی میترا و جوملا من دیدم .. قاعدتا" توی مامبو که از هر دو اینها پیشرفته تر هست .. هستش
[quote author=mehdialipour87 link=topic=15394.msg80809#msg80809 date=1217330658]
توی قسمت تنظیمات می شه درستش کرد .
اونجا نوشته ::: نماش نام نویسنده : بزن خیر ... توی میترا و جوملا من دیدم .. قاعدتا" توی مامبو که از هر دو اینها پیشرفته تر هست .. هستش
[/quote]
[quote author=majid-66 link=topic=15394.msg80807#msg80807 date=1217330195]
سلام
شما این مسیر طی کنید
مدیریت مامبو--> تنظیمات کلی --> محتوا --> نام نویسنده
یا حق
[/quote]
ورود شما رو به جمع مامبولرن خوش آمد می گم
مسیر بالا طی بشه
یا حق
سلام دوباره
با تشکر از پست های قبلی ولی مثل اینکه نتونستم منظورم رو درست بیان کنم.
دوستان دقت کنید که درست قبل از نام نویسنده کلمه نویسنده وجود دارد و در جلوی آن نام نویسنده قید شده است. من تو سایتم تمام مطالب به صورت مقاله نیستند . بعضی هاشون هم مصاحبه و غیره هست که من می خواهم اسم طرف بدون کلمه نویسنده در اولش بیاد. چو ن اساسا طرف مصاحبه کننده بوده و نویسنده معنی نمیده . برا همین می خواهم کلا کلمه نویسنده حذف بشه و فقط اسم طرف نوشته بشه
مثال به جای
نویسنده پویا بهاری
بیاد
پویا بهاری
حله؟
آها - سلام
برو مديريت ترجمه از اونجا تغيير بده و يا پاكش كن. همين
پيدا كردنش هم ساده هستش
موفق و پيروز باشي.
دقيقا همين كه پسر مهربون گفت
ترجمه ها > انتخاب persian و كليك بر روي "مديريت ترجمه ها > انتخاب frontend > و در نهايت تغيير عبارت ترجمه شده فارسي به هر عبارت دلخواه و ذخيره آن
و در پايان هم بروزرساني ترجمه با انتخاب آن و كليك بر روي دكمهي "بروزرساني"
جایی دیگه این "نویسنده" اورده نشده؟ که در صورت تعویض اون با " " در جایی دیگه هم غیر از این نام نویسنده اعمال بشه...
تا جایی که من می دونم نه
ولی فکر کنم روش بالا بهترین روش باشه