سلام میخوام بدونم چه تنظیماتی را باید انجام داشت تا حجم پایگاه داده به صورت اصولی زیاد بشه و تنظیماتی را که لازم نیست غیر فعال کنیم
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام میخوام بدونم چه تنظیماتی را باید انجام داشت تا حجم پایگاه داده به صورت اصولی زیاد بشه و تنظیماتی را که لازم نیست غیر فعال کنیم
با تشکر
مگه الان حجم پایگاه داده به صورت اصولی زیاد نمیشه؟
در ضمن اگر تنظیماتی رو غیر فعال کنید فکر نمی کنم حجم قابل توجهی از پایگاه داده کم بشه
چون حجم اصلی پایگاه داده رو همون ارسال ها در برمیگیرند که نمی تونی غیر فعالش کنی چون ارسالی وجود نخواهد داشت
اگر ممکنه بیشتر توضیح دهید
در تنظیمات اولیه یادم هست که یک سری تنظیمات برای گرفتن آمار انجمن وجود داشت
یا مثل تنظیماتی که میتونیم آنها را برای کاربران و یا مدیران انجمن اختصاص بدهیم (مثل تنظیمات امضا که به طور پیشرفض 300 کاراکتر رو اختصاص داده که فکر میکنم خیلی زیاد باشه و من اون رو به 100 کاراکتر کاهش دادم تنظیماتی از این قبیل)
اگر لطف کنید تنظیماتی را که لازم نیست را معرفی کنید تا آنها را غیر فعال کنیم یا مقدارشان را کم کنیم
یا اینکه به طور کلی بگویید هر تنظیمی چه تاثیری و چه مقدار فضایی رو از دیتابیس رو میگیره اینطوری میتونیم بهتر از فضای هاستمون استفاده بکنیم
امیدوارم که متوجه منظور من شده باشید
منتظر پاسخ شما هستم
یک راه ساده این است که سیستم گزارش گیر را غیرفعال کنید تا خطاها را ثبت نکنه
[quote author=نوید link=topic=15716.msg82661#msg82661 date=1218640324]
یک راه ساده این است که سیستم گزارش گیر را غیرفعال کنید تا خطاها را ثبت نکنه
[/quote]
این راه خوبی هست اما فرک نمیکنید با غیر فعال کردن گرفتن گزارش بعدا برای ترمیم انجمن بوسیله خود سیستم به مشکل بر بخوریم؟؟؟
در ضمن روزی را تصور بکنید که مثلا انجمن دارای 1000 کاربر هست و 200 تای اونها فعال هستن و مطلب ارسال میکنند در این زمان هست که باید به این فکر بیافتیم که با دیتا بیس چکار کنیم اگر از همون ابتدا تنظیمات خاصی وجود داشته باشه بعدها دچار مشکل نمیشویم
منظور من از ایجاد این بحث آینده نگری در مورد فضای هاست و هزینه هاست
خوب شما بستگی داره که کدوم قسمت براتون مهم باشه.
اگر کمبود فضا و صرفه جویی براتون مهم هست، که خوب راهش رو آقای زراعتی گفتند.
بعضی وقت ها، کشتی ها و هواپیما ها، با ارزش ترین چیزهاشون رو می ریزن بیرون ...
که وزن کم کنند.
اگر هم این راه رو لازم دارید، که باید حجمش رو هم متحمل کنید. به قول معروف آش با جاش!
اما در مورد کاهش حجم، یک راهش کاهش امکانات هست.
یکی از امکانات آمار روزانه بود
یکی هم پیام خصوصی هست
می تونید برای کاربر ها محدودیت پیام خصوصی بگذارید.
در انجمن های بزرگ مثل مامبولرن، ممکن هست حجم زیادی از پایگاه داده مربوط به پیام های خصوصی باشه.
ضمن اینکه SMF این قابلیت رو داره که مطالب شما رو zip کنه . البته بهتر بگم Gzip
از تنظیمات سرور - خصوصیات پیکر بندی، انجمن رو تنظیم کنید که مطالب قدیمی رو فشرد کنه.
فشرده سازی جدول های بانک اطلاعاتی بعد از چند روز؟
(0 یعنی غیرفعال)
ممنون
ولی یک سوال میشه در مورد این قسمت توضیح بدهید
"حداکثر کاربران آنلاین برای شروع فشرده سازی
(0 یعنی غیرفعال)"
من متوجه نشدم که این امکان چه کاری رو انجام میدهد
و در مورد cash هم صحبت کنید که آیا این هم از پایگاه داده استفاده میکند؟؟؟
با تشکر
یعنی هر وقت تعداد کاربران حاضر در انجمن به بیش از تعداد مورد نظر شما رسید سیستم به صورت خودکار شروع به فشرده سازی جداول بانک اطلاعاتی کندنقل قول:
"حداکثر کاربران آنلاین برای شروع فشرده سازی
(0 یعنی غیرفعال)"
کش همان حافظه نهان سرور شماستنقل قول:
و در مورد cash هم صحبت کنید که آیا این هم از پایگاه داده استفاده میکند؟؟؟
سرور شما هم برای خودش سی پی یو داره و بهتره کشینگ فعال باشه تا سی پی یو سریعتر اطلاعات روی سرور رو پردازش کنه
خب ... نکته مهم اینجاست که شما باید کشینگ رو فعال کنید؟؟؟
فقط در صورتی که سرور شما پشتیبانی می کند این کار رو انجام دهید
برای اینکه به این نکته پی ببرید فکر می کنم اطلاعات کافی در این مورد در قسمت تنظیمات سرور --> نهانگاه وجود داره و بهتره مطالبش رو به دقت بخونید
آخرین نکته اینکه اگر با رنگ قرمز پایین بخش نهانگاه اگر نوشته بود "SMF شتاب دهنده سازگار بر روی سرور پیدا نکرد" تنظیمات نهانگاه رو دست نزنید(فعال نکنید)
اطلاعات بیشتر در مورد کشینگ رو می تونید از منابع مختلف اینترنتی دریافت کنید
نخیر. بلکه دقیقا بر عکس!نقل قول:
یعنی هر وقت تعداد کاربران حاضر در انجمن به بیش از تعداد مورد نظر شما رسید سیستم به صورت خودکار شروع به فشرده سازی جداول بانک اطلاعاتی کند
به تعریف خود SMF توجه کنید :
This option optimizes the database every so many days. Set it to 1 to make a daily optimization. You can also specify a maximum number of online users, so that you won't overload your server or inconvenience too many users.در این گزینه مدت زمان ترمیم و فشرده سازی بانک اطلاعاتی را تعیین می نمایید. درصورتی که عدد 1 را انتخاب نمایید، برنامه بصورت روزانه بانک اطلاعاتی برنامه را فشرده خواهد نمود. همچنین شما می توانید این انتخاب را بر اساس تعداد کاربران حاضر در انجمن نیز انجام دهید. بصورتی که اگر تعداد کاربران آنلاین بیشتر از عدد انتخاب شده باشد، برنامه شروع به فشرده سازی پایگاه داده نخواهد نمود.
( برای جلوگیری از فشار به سرور و ایجاد مشکل برای کاربران )
((این از قسمت راهنمای انگلیسی خود simple machine))
This option optimizes the database every so many days. Set it to 1 to make a daily optimization. You can also specify a maximum number of online users, so that you won't overload your server or inconvenience too many users.
Close window
((اینم از ترجمه ای که مامبولرن انجام داده))
در این گزینه مدت زمان ترمیم و فشرده سازی بانک اطلاعاتی را تعیین می نمایید. درصورتی که عدد 1 را انتخاب نمایید، برنامه بصورت روزانه بانک اطلاعاتی برنامه را فشرده خواهد نمود. همچنین شما می توانید این انتخاب را بر اساس تعداد کاربران حاضر در انجمن نیز انجام دهید. بصورتی که اگر تعداد کاربران آنلاین بیشتر از عدد انتخاب شده باشد، برنامه شروع به فشرده سازی پایگاه داده خواهد نمود.
بستن پنجره
((این هم از ترجمه خودم))
این ویژگی بانک اطلاعاتی شما را بر اساس روز بهینه می کند
تنظیم کردن این ویژگی بر روی عدد 1 بهینه سازی را برای هر روز تنظیم می کند
چنانچه نمی خواهید بر روی سرور شما فشار وارد شود یا اینکه کاربران را ناراحت کند همچنین شما می توانید حداکثر تعداد کاربران آنلاین را مشخص کنید
بستن پنجره
خب ... simple machine راهنمایی کاملی در این مورد نکرده و به نظرم راهنماییش ناقصه
در مورد نوشته های سعید باید بگم ...
اگر استدلال سعید درست باشه دلیلش می تونه این باشه: وقتی تعداد کاربران از مقدار تعیین شده بیشتر شد سرور نباید فشرده سازی کنه چون بر روی سرور فشار وارد میشه
استدلال من هم اینه: وقتی تعداد کاربران از مقدار تعیین شده بیشتر شد سرور باید فشرده سازی کنه چون حجم پایگاه داده ناگهان زیاد نمیشه مخصوصا زمانی که همیشه تعداد کاربران آنلاین زیاد هستند و سایت محبوب شده ... چون اگه فشرده سازی نکنه پهنای باند زیادی باید مصرف بشه و این به ضرر سایته
در ضمن به ترجمه مامبولرن هم توجه کنید ... این فقط نظر شخصی بود