سلام
من یه هاست جدید خریدم و میخوام هاست قبلیمو به این انتقال بدم روی قبلی مامبو 4.6.2 نصب است
چه راه حلی وجود داره که کل هاستم انتقال پیدا کنه
هاست من لینوکس است
لطفا راهنمایی کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من یه هاست جدید خریدم و میخوام هاست قبلیمو به این انتقال بدم روی قبلی مامبو 4.6.2 نصب است
چه راه حلی وجود داره که کل هاستم انتقال پیدا کنه
هاست من لینوکس است
لطفا راهنمایی کنید
به مدیر سرور بگید براتون این کار رو بکنه اگر هر دو cpanel دارن سرور ها
با فول بك آپ و ريستور كردن فكر كنم مشكلي نباشه درسته ؟؟ منم سرورم رو عوض كردم ... بايد مامبو رو هم جابه جا كنم ... من يه سوال ديگه هم دارم .. ميشه فقط از ليست كاربرا بك آپ بگيرم و يه مامبوي جديد تو سرور جديدم نصب كن و بعدش فقط ليست يوزرام رو اينپورت كنم ؟؟ همچنين قابليتي داره ؟ ::)
[quote author=عبدالحليم link=topic=16427.msg87117#msg87117 date=1221481045]
با فول بك آپ و ريستور كردن فكر كنم مشكلي نباشه درسته ؟؟ منم سرورم رو عوض كردم ... بايد مامبو رو هم جابه جا كنم ... من يه سوال ديگه هم دارم .. ميشه فقط از ليست كاربرا بك آپ بگيرم و يه مامبوي جديد تو سرور جديدم نصب كن و بعدش فقط ليست يوزرام رو اينپورت كنم ؟؟ همچنين قابليتي داره ؟ ::)
[/quote]
به نظر منم فول بكاپ نبايد مشكلي پيش بياره.(بعدش تنظيمات بايد تغيير كنه البته و سرور نبايد تفاوت چنداني كنه)
بله ميشه ليست كاربراي يك سايت رو به يك سايت ديگه منتقل كرد. قبلاً در اينباره بحث شده.
بايد جدول مربوط به اين قسمت رو پيدا كنيد و بعد خروجي بگيريد و منتقل كنيد.
موفق و مؤيد باشيد.
در تکمیل فرمایش دوست گرامی باید عرض کنم جدول mos_users رو باید روی دیتابیس جدید منتقل کنید.
به نظر منم فول بكاپ نبايد مشكلي پيش بياره.(بعدش تنظيمات بايد تغيير كنه البته و سرور نبايد تفاوت چنداني كنه)
[/quote]
ميشه درمورد اين قسمت از گفته اتون يه توضيح بدين .. چه تنظيماتي بايد تغيير كنه ؟؟ :(
شما سايت رو منتقل كنيد. اگه مشكلي پيش اومد اونموقع بايد تنظيمات تغيير كنه و اونموقع مطرح كنيد تا دربارش بحث بشه. بستگي به مسائلي داره كه نياز نيست همش توضيح داده بشه.
موفق و مؤيد باشيد.
بعد از انتقال اين فايل رو ويرايش كنيد
Configuration.php
آدرس مطلق پوشه نصب مامبو
آدرس سايت جديد
و ساير مواردي كه داخل فايل هست و شما ببينيد متوجه مي شيف خودتون
قبلا هم بارها مفصل در اين باره بحث و بررسي شده
اطلاعات بيشتري نياز داشتيد جستجو كنيد، و مطالب قبلي استفاده كنيد
مشکل من اینکه نمی تونم از مامبوم بکاپ بگیرم
می خواستم اگر راه دیگری برای انتقال کل هاست به هاست دیگه است برام مطرح کنید
ممنون میشم
سلام
روش ديگه اينه :
1 - تمام فايلهاي موجود در هاست رو زيپ كنيد و دانلودش كنيد.
2 - تمام جداول داخل phpmyadmin در واقع همون sql رو اكسپورت و خروجي بگيريد و دانلود كنيد.
3 - فايل زيپ رو آپلود كنيد روي هاست جديد و اكستركت كنيد.
4 - sql خروجي گرفته شده رو توي sql هاست جديد وارد كنيد.
5 - تنظيمات لازم رو انجام بديد.
6 - از سايت استفاده كنيد.
نيكبخت باشيد.