-
مشکل در نصب
[size=10pt][size=10pt][size=10pt]سلام من یک هاست تو gigfa.com ساخته ام به نام sscee.gigfa.com و همچنین دامین sscee.co.cc را هم ساخته ام تمام فیلهای smf1.4 را هم آپلود کردم حالا می خواهم صفحه نصب را بیارم . هر کاری میکنم با آن آدرسی که در آموزش نصب دادین نمی آید . یعنی چنین صفحه نمی شناسد.
لطفا بگین چطوری باید smf را نصب کنم .
در عزابم هر چه سریعتر کمکم کنید[/size][/size][/size]
-
پاسخ : مشکل در نصب
سلام
دوست عزیز هاست های رایگان همیشه دچار مشکل هستند. توصیه می کنیم هاست خود را تغییر دهید
موفق باشید
-
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]با تشکر از شما
شما چه سایتی را را برای ایجاد فضا معرفی می کنید؟
و اینکه کدام در نصب و ارتقا بهتر است smf یا مامبو؟[/size][/size][/size][/size]
-
سلام
دوست عزیز، برای خرید هاست میتونید به سایت mamboserver.biz مراجعه نمایید.
همچنین مامبو و SMF با همدیگه کاملاً متفاوت هستن!
با مامبو یک سایت ایجاد میکنید و با SMF یک انجمن مثل همینجا که با همدیگه داریم صحبت میکنم و ... .
در انجمن مامبولرن هر دو نرم افزار پشتیبانی میشود. اما هیچ شباهتی با یکدیگر ندارند. میتنید برای اطلاعات بیشتر جستجو کنید و سایتهای SMFLEARN.COM و MAMBOLEARN.COM را جداگانه مطالعه نمایید.
یا حق
-
[size=10pt][size=10pt][size=10pt]برای استفاده از هستهای رایگان کدام را معرفی می کنید[/size][/size][/size]
-
سلام
هاست رایگان رو پیشنهاد نمیکنیم. مشکلاتی خواهید داشت که ارزش نداره از هاست رایگان استفاده کنید.
اما هاستهای گیگفا و داناگیگ رو میتونید امتحان کنید.
یا حق
-
[size=10pt][size=10pt][size=10pt]با اینکه من در گیگفا هاست sscee.gigfa.com را ساخته ام و همچنین تمام فایلهای smf را هم آپلود کرده ام چه آدرسی را برای صفحه نصب smf باید وارد کنم لطفا آدرس را کاملا برایم بگویید
باتشکر[/size][/size][/size]
-
هاست شما رو دیدم. فایلها ناقص آپلود شده است!
فایل زیپ شده را آپلود کنید و در هاست خودتون اکسترکت کنید و مراحل نصب را انجام دهید.
یا حق
-
[size=10pt][size=10pt][size=10pt]آقا بعد از نصب کامل smf و تمام کردن تمام مراحل نصب در صفحه آخر وقته تیک پاک کردن install.php را زدم و بعد دکمه انجمن را می زنم به صفحه انجمن نمی رود و بلکه یک صفحه سفید می آورد.
مشکل از کجاست[/size][/size][/size]
-
روی sscee.gigfa.com نصب کردید؟!